Komutan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Kitabı okumamış ve spoiler konusunda hassas olan insanlar internette bu konuyla ilgili serbest yorum yapılan hiçbir yere bakmamalı zaten. Moderasyon ve kurallar ancak bir noktaya kadar koruma sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 kindle için indirdim 3. kitabı. Direk 3. kitaptan başlayacam, dizinin bittiği yer kitapta kaçıncı bölüme denk geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 kitaba göre çekmiyorlar ki zaten ne zararı dokuncak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 2'de de değişiklikler var. bir çok yer havada kalabilir kitaptan devam edeceksen. hızlı bir şekilde göz at bence 2'ye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Şu konuya bir moderatörün el atma zamanı gelmiş de geçiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Sparkcaster said: forgiver said: ö.m le kitap spoiler ı yollayn spark ın fake i mi ağlama http://i.imgur.com/VJlyhag.jpg ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 asd diye bi tip bu sefer ozelden bir seyler yaziyor.. cok takan varsa dizinin sposuna haberi olsun. cofreyin basina ne geldigini ogrendim sanirim. oh nooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 çok merak ettim hangi beyinsiz 20 30 kişiye pm atçak kadar işsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Kanuni said: asd diye bi tip bu sefer ozelden bir seyler yaziyor.. cok takan varsa dizinin sposuna haberi olsun. cofreyin basina ne geldigini ogrendim sanirim. oh nooooo o öle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 flasshh kim abi ya pm den spoiler atıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 abi bide kitap okuyan insan kültürlü düzgün vs. canlanır kafada.bizim bookfagler resmen paçoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 tesekkur rave de sorun degil oyle olsa da olmasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 abi nasıl bi zavallılık bu ya bi kaç tane özel mesaj atmış hani kitapları okumuş olmama ragmen canım sıkıldı benim, spoiler yemiş olsaydım fena sinir olurdum, spoilerıda tam verememiş amele zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 _Rave said: abi bide kitap okuyan insan kültürlü düzgün vs. canlanır kafada.bizim bookfagler resmen paçoz. kitabı okumamıs arkadaslarından falan duymustur yetersiz tam veremiyor spoilerları aahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Jaegerjaquez said: _Rave said: abi bide kitap okuyan insan kültürlü düzgün vs. canlanır kafada.bizim bookfagler resmen paçoz. kitabı okumamıs arkadaslarından falan duymustur yetersiz tam veremiyor spoilerları aahahahaha düzeltip yolladım umarım okumamıştır kitabı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yanlış yazdığını görünce verdim bende cevap olarak tüm spoilerları okumamıştır o mal nerden okucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bana niye yollamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sdfsf banada geldi, okudum ki ben hepsini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ne hıyar adamlar var yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flasshh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Jaegerjaquez said: abi nasıl bi zavallılık bu ya bi kaç tane özel mesaj atmış hani kitapları okumuş olmama ragmen canım sıkıldı benim, spoiler yemiş olsaydım fena sinir olurdum, spoilerıda tam verememiş amele zaten götünle okuduğun belli oluyor kitabı. amele ingilizcenle okudun anlayamadın tabi yarısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 he yav he nası hırs yapmıs belli değil ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 patetik hayatında başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flasshh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sağol panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flasshh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hadi gençler banlayında yeni hesap alıp geleyim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 abi bende okudum anlamadım ki baya fail olmuş kimsede çıkıp ben okumamıştım spo yedim demiyor ahahahusasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar