Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 sansa tava geliyor bi daha ki sezon iyice kıvama gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sansa ne ya bildiğin kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 mani said: http://twitter.yfrog.com/5j74eqrzqdhtblupecvaigeqz Kamerayi/telefonu duzgun tutaymis keske ceken tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 http://i.imgur.com/enWU8rS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sansada kezbansa bizim ülkemizde kız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sansayı o tahtın üzerine yatıracan.... gıdıklayacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Dizinin en güzel bağyanı Natalie Dormer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 natalya sırf yanak ve gamze ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Onun her tarafını yirim.. Dudak, göz, burun, yanak, çene hepsi on numero.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 hic biri degil ama 97 li:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 http://25.media.tumblr.com/e7efdbbd3b0040d0311d13722b1a6dd7/tumblr_mklc7n6GxX1r3mu3co1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 copry said: Sparkcaster said: http://i.imgur.com/spLRkqX.jpg AhahahhahahahahhahahHhahhahahHahhahahahahahah Ayni seyi dusunmustum Bir de joffreyin karisi pamuk prenses cikti Okumadim ama bence kotu kadin o , kotu degil de baya baya politik Ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Absolut said: Benim hoşuma gitti açıkcası ilk bölüm. Sadece IMP neden o kadar dışlandı tam anlamadım. Yani gelen prenses ve Wildling kızı bana versinler krallığı satarım valla. abi adam ailenin günah keçisi. herkes adama bakıp kendini görüyor, kendisini suçlar gibi konuşuyor. dikkat et bu bölümde kardeşi olacak kraliçe kaltak ve babasıyla konuşmalarına. ne kadar başarılı olursa o kadar dışlanmak imp'in kaderi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 üstteki mesajlar niye spoylir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 çünkü forumda yeni bölümün çıktığı gün topice girip spoiler yiyince ağlayacak zekaya sahip insanlar var. o yüzden biz herşeyi spoilerda yazıyoruz henüz izlememiş olanlar da tarihlere bakıp çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ulan arya 97'li tamam anladık da, sansa da 96'lıymış açık mert korkusuz! 2 senedir izleyicilerden kaç kişi sansa'yı hayal etmiştir acaba ahaha. bütün fan base külliyen sapık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Karı yaşlı göstersin diye dış cephe boyası çekiyorlarsa fanların ne suçu var =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 dizide 13 yaşındaki çocuğu oynayan kıza niye hayal kuruyorsunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 kitaptakinden farklı dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ben kurmadım, ejderha karının yancılarını beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 kitap çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sana demedim kardeşim 13 yaş çok yaşlı sana zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 adam hoverhandin tam tersi lan sansayı nasıl griplemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar