Litminov Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ben Acer Iconia Tab A700 öneriyorum Note 10.1 ile arasındaki farklar - Note TFT ekrana sahip, A700 LCD ekrana sahip - A700'ün çözünürlüğü 1920x1200, Note'un çözünürlüğü 1280x800 - Note 2 GB rame sahip, A700 1 GB rame sahip - A700'de USB 2.0 çıkışı ve HDMI portu var, Note'ta sadece mini USB 2.0 var. - A700'ün GPU'su Note'a göre daha performanslı - Note'ta multitasking özelliği var windows gibi.. - Note'un pil değeri 7000 mah, A700'ün ise 9800 mah - Note 8.9 mm, A700 11 mm - Note 149ppi, A700 224 ppi - Note Bluetooth 4.0, A700 ise 2.1 Ben Acer A211 kullanıyorum ve memnunum. Aralarındaki farklara yorum yapacak olursak 1 gb ram kullanımda sıkıntı yaratmıyor. Pile gelirsek Tegra 3 çipseti düşük güçte çalıştığı için 3000 mah normal bir tablet 3 saat dayanabilirken tegra 3 çipsetli bir tablet 6 saat dayanabiliyor. Çözünürlüğün ve LCD ekranın büyük avantajı var. A700'de kalem yok ancak yanına kaliteli bir kalem alabilirsin. USB 2.0 çıkışı ise benim açımdan bayaüo bir kolaylık sağlıyor. Gamepad, HDD gibi harici aygıtları bağlayabiliyorsun ve hepsini tanıyor. Ben HDD ile 1080p video izleyebiliyorum tabletimle.. A700i pil ve donanım yüzünden Note'tan yaklaşık 2 mm daha kalın ancak bunun da bir sıkıntı oluşturacağını sanmıyorum. Note'taki multitasking özelliğini deneyemediğim için yorum yapamayacağım. Bu saydıklarım dışında aralarında ahım şahım bir fark yok. İkisini de root edersen usb modem bağlanabiliyor ancak Note'ta otg çevirici ile takarken, A700'de direkt olarak USB 2.0 portuna takabilirsin. A701 modelinde 3g varmış ancak o Türkiye'de var mı bilmiyorum. Ha birde Asus TF700T var onda laptop gibi klavye, touchpad dock'u var. http://img.akakce.com/asus/asus-transformer-pad-infinity-tf700t-1i151a-z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Note 10.1 aldim. Memnun gibiyim. Eskiden degildim. Simdi simdi memnun gibim. Ama asus daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 kalem diyosan note alcaksın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ben bugün bi samsung dükkanına gideyim de orada deneyeyim hoş eğer ki kalem kullanımı noteII ile aynıysa direk basacam parayı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ayrıca kalemlerde satıyor samsung belki daha efektif kalemlerde var, note 2 kalemi çok iyi ya ama şu var note 2de delay var, sanırım delay olmayan ekranlar tegralar bide iphone, çok belli olmuyor tabi ama sanki böle 0.001 saniye geriden geliomuş hissi var kalemde. ona dikkat et note tablet alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bi yarım saat kadar önce açık bir mağazada denedim alıyorum, mayış yatar baba gider teknosa 20 taksitle 1375 e satıyormuş sanırtsam öyle alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 BabacumMostors said: talcid de hap kadar ya.. her zaman daha kötüsü vardır Abi Talcid hap değil mi zaten? Evet, her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 BabacumMostors said: bi yarım saat kadar önce açık bir mağazada denedim alıyorum, mayış yatar baba gider teknosa 20 taksitle 1375 e satıyormuş sanırtsam öyle alacağım 7. taksidi yatırırken yeni teknoloji çıkacak sonra sadpanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 pilinde sorun çıkmazsa ben bunu 1,5 sene rahat kullanırım eheh 2 senedir 5800 kullanan adamım en nihayetinde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 al artik, sonra cizdigin hentai leri paylas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 how to buy an A+ life by selling hentai mayış yatsın diye hiç bu kadar heyecanlı olmamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 BabacumMostors said: skechbook pro sadece 5 dolarmış oha çok iyi lan tek lazım olan şey o işte. bu durumda stylusa ve ekrana bakıcan. stylus daha kritik tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 çocuklar http://shiftdelete.net/samsungtan-amoled-ekranli-tablet-43691.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 abi samsung böle s4 açıklandı daha türkiyede gazetelerde s3 reklamları var. Muthemelen biraz daha pohpohlayıp aynı özellikleri sunarlar işte. Senin kaybettiğin bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Note'un çıkışının ardından 7 ay geçmiş elbetteki yeni modellerini duyuracaklar. Samsung'un yaptığı anormal birşey yok her sene daha üst model mobil cihazlar çıkıyor. Alışmak gerek artık buna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 abi tamam da benim bir de hesap kitap yapan tarafım "bekle olum şunu duyursunlar fiyatları düşer o zaman alırsın" diyor.. ben böyle diye diye teknolojiyi yahşi vatan azerbaycandan takip ediyor oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Orası öyle ancak haberde söylenen şey daha üzerinde çalışıldığı.. Çalışmalar bitecek de, duyurulacak da, satışına başlanacak da, ülkemize gelecek de, fahiş fiyattan satılacak da.. Nereden baksan 2-3 aydan fazla sürer. Note 10.1 zaten donanım olarak gayet yeterli bir tablet daha üstüne gerek yok tek eksisi bana göre piksellerin sayılmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 8" çıktı.. türkiye ye ne zaman geleceğine dair haber bulamadım bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Note 10.1 iPad 2 ile ayni ekran olarak. Kotu degil yani ama daha iyisini ariyor gozler. Kitap okurken, not alirken, cizgiroman okurken rahatsiz etmiyor, bilgisayar ekranindan iyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 alırsam sırf spen oalyı için alacğaım yoksa isp ekranlı daha ucuz modeller var eheh bu 8" daha taşınabilir geldi 3g l ialırsam telefon olarak da kullanırım bt kulaklıkla fln c.tesi gidip alcaktım 10.1 i ama bu 8 de iyi göründü.. mayısda geleceğine dair pek de güven vermeyen bir siteden bir şeylr okudum da.. kafam karıştı amk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 10 ancak yetiyor. Ozellikle okuma yapiyorsan. iPad'i %80 okumak, %20 not almak icin kullaniyorum; tum dergileri, uzun yazilar yayinlayan internet sitelerini ona gecirdim. Dergi icin hele ekran tam yeterli, daha kucuk olursa dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 GERGE said: 10 ancak yetiyor. Ozellikle okuma yapiyorsan. iPad'i %80 okumak, %20 not almak icin kullaniyorum; tum dergileri, uzun yazilar yayinlayan internet sitelerini ona gecirdim. Dergi icin hele ekran tam yeterli, daha kucuk olursa dert. ne kadar ipadi satmak istesemde + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 gidiyim alayım şu 10.1 i de rahatlayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 rahatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 yağlarsam daha rahat alırım gibi sen dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar