Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 biri şu bf2 ve sezon paketini gift atsın ve dünya o an birkaç dakikalığına bir insan için güzelleşsin, ulan her gün chutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 15 € gibi bir fiyatı var şu an. Bunun içerisinde bütün expansionlar mevcut mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Expansion Pack çıkmadı hiç, patch ile geliyor update'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Kenobi geliyor http://oyungezer.com.tr/haber/55270-star-wars-battlefront-2-ye-obi-wan-kenobi-takviyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 -Deno- said: Expansion Pack çıkmadı hiç, patch ile geliyor update'ler. Peki teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 beyler şu an 9.9 avro dimi, daha ucuzu var mı :D denk geldiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 çakmak çak yak 9 euroyu daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 r9 280 i5 4590 ve 8gb ram ile rahat oynanır mı acaba ? betada oynanmıyordu değişmiş midir acep optimizasyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 abi yapmayın ya o kadar kötü mü, battlefront multi'sinde hayvanlar gibi eğleniyorduk ya, solo takım farketmez fraglar 60'dan aşağı düşmüyordu yeni nesil battlefront'un multi tadını veriyorsa ben kabulüm hatta indirim olsa 1. oyunun da season pass'ini de alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 akşamları aktif baya hala sunucular. BF işte. Lootbox sıçmıklığından haklı olarak itin götüne sokuldu. Casual takılmalık fena değil o paralar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 ilk oyunun season pass'ini aldım yeni haritaları görmek için + battlefront 2'yi de aldım hatta "ben hala giriyorum" derseniz, popülasyon azlığı varsa, tesirini hissetmemek için :D birlikte girebiliriz yabgunizampasha ekleyin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 beyler 1 ve 2'yi hala oynayan varsa eklesin yabgunizampasha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Ben 2'de aktif oynuyorum, eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 amazonda 4.5 dolar şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Conquest Mode geldi, baya eğlenceli bir mod. Infiltrator sınıfı geldi bir de, Arc Trooper baya akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 orjinal battlefront gelmis: https://store.steampowered.com/app/1058020/STAR_WARS_Battlefront_Classic_2004/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 fan game'miş. bi de böyle bişi varmış. https://store.steampowered.com/app/488430/Galaxy_in_Turmoil/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 THE STAR WARS™ BATTLEFRONT™ II: CELEBRATION EDITION LAUNCHES ON DECEMBER 5 The Celebration Edition contains: Base Game Including all past and upcoming free game updates** as they release More than 25 Hero Appearances Including six Legendary Appearances, plus one Appearance each for Rey, Finn, and Kylo Ren inspired by Star Wars: The Rise of Skywalker, coming December 17 More than 125 Trooper and Reinforcement Appearances More than 100 Hero and Trooper Emotes and Voice Lines More than 70 Hero and Trooper Victory Poses. https://www.ea.com/en-gb/games/starwars/battlefront/star-wars-battlefront-2/news/celebration-edition-rise-of-skywalker-roadmap-update?utm_campaign=swbf2_hd_ww_ic_ic_twt_swbfiice-12032019-tw&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=61785&ts=1575470632416 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 dizi ea'e yaradi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Oyun alinir mi? 30 euroya vanilla edition mu alsam 40euroya celebration edition mu? Biraz pahali sanki, bu adamlar noel indirimi falan yapiyor mu? Bir de aylik uyelikle oynaniyormus galiba, ayda 4 euroya. Oyunu almak zorunda kalmiyor muyum o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 ilk çıkışında baya shitstorm dönmüştü ea'nin aptalliklari yüzünden. şu anda gayet oynanabilir durumda. ea access 4.99'lukla 10 saat deneyebilirsin. 14.99'luk premierle full oynayabiliyorsun. celebration edition 25 euro gosteriyo bana, origin yahut premier oldugu icin olabilir. celebration edition temelde işte 2 senedir çıkardıkları bütün cosmeticleri içeren paket. cosmetic takıntın varsa evet alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Bi dk bi dk. Sende şimdi EA'in aylık ödemeli şeysi mi var? Bundan girip EA'in p2wli oyunlarını mı oynuyorsun bide? HAHAHAHAHAHA yarebbim kimlerle disçordladığımız gibi aynı kimlerle forumluyoruz bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 abi kotu oyun degildi ki battlefront, pazarlama stratejisi hataliydi sadece. ben betasindan baya zevk aldiydim mesela sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Aman yarabbi, kendime bir yilbasi kiyagi geceyim diyip aldim oyunu meger hangi marketten alirsan oranin diliyle oynamak zorundaymissin. Adamlar oyunculari ucuza aldiklari icin cezalandirmak adina masraf yapip oyunu salak salak dillere lokalize etmisler resmen. Destek hattindaki Hintli yardimci oldu, refund yapicam dedi hadi bakalim yapar umarim hala bekliyorum emaili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar