dsici Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 http://www.kickstarter.com/projects/559914737/the-veronica-mars-movie-project Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 said: Pledge $10,000 or more 1 backer All gone! You will get a speaking role in the movie. Here’s the scene — Veronica is eating with the man in her life. Things have gotten tense between them. You are the waiter/waitress. You approach the table, and you say, “Your check, sir.” We guarantee you will be on camera as you say the line. Unless you go all hammy and ruin the scene and we have to cut you out, but that would be a sad day for all of us. Just say the line. Don’t over-think it. You’re a waiter. Your motivation is to turn over the table. In addition to appearing in the movie, you’ll receive a framed copy of the page of the script that includes your line. You’ll get an invitation to the premiere and the after party. You are, after all, in the movie. Think of yourself as Guy Fleegman from Galaxy Quest. People will surely want autographs. You’ll also receive the signed movie poster, the Blu-Ray/DVD combo pack, the digital version of the movie, the T-shirt and a pdf of the shooting script. ahaha taş.k mı geciyorlar. VALLA KAMERAYA CEKİCEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 duvara cüzdanla vurdum kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 xxx sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 said: . Think of yourself as Guy Fleegman from Galaxy Quest. People will surely want autographs. AHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 yalnız filmin kendisi 35 dolar ne lan ahaha kickstartlayanı cezalandırıyorlar resmen. bıragh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 evet 10 bin dolares verip, tek cümlelik garson rolünü kapabiliyormuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 elle <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 gençken hani fena değildi de, fazla gençlik/bebe dizisiydi be şimdi geçmişe bakınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ABOOOV tüh movie, dizi gelsin. :( OHA yalnız ilk günde 2,5 milyon dolarla geçmişler mi cidden. http://www.troll.me/images/freddie-mercury2/faith-in-humanity-restored-thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kickstarterla ulke filan kurmaya baslicak millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 dizisini daha önce çok duymuşyum ama izlemedim, başlıyım mı? konusunu spoiler vermeden özetlesin biri misal meme var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 başla, meme yok. bolca kinayeli dokundurma var. eski şerif, dedektif babası olan liseli bir kızın part-time hafiyelik maceraları. polisiye komedi. ve karakter adının diziye haklı şekilde verildiği çok ender serilerden biri, genelde yan karakterler ezer böyle serilerde ama burada veronica eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Buffy seviyorsan seversin. 24 saatte 2.6 milyon O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 veronica mars kim lan!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 joss whedon en iyi dizi demiş şimdiye kadar izlememem hata :( hemen abandım abv blurayrip yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 En iyi dizimi ? Merak ettim arada denk gelip bakiyordum pek cekmemisti ama bir sans daha verilsemi ki. Liseli dedektiften cok sey beklemelimi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 3 sezonmus sonuca vardimi dizi yoksa iptalmi oldu ? Edit : meh iptal edilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 dizi baya güzeldi filmi de merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 lathspell & darkrider kurtlar vadisi 3d projesi için kickstarter mı kullansak? 300 500 k toplarsak güzel tatil yaptırır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 zaten maalesef iptal edildiği için kickstarter'a vardı iş. :p yıllarca geri getirmeye uğraştılar yapımcı ve kirsten bell ama olmamıştı, umudu kesmiştim ben artık. joss whedon'un beğenmesinin nedeni kendi dizilerindeki gibi devamlı kinayeli, zekice dokundurmalar var ama kendi dizilerinden iyi, o nedenledir ehu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 strong female lead bide. joss whedon'un yanı sıra karakter olarak buffy'nin de en sevdiği dizidir veronica mars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 3 M$ geçmiş, artan parayı napacaklar? bağış fln yapsalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 daha geçer baya. 2 film yapsalar bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar