janis Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Gol yicez sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bir sürü artist, haketmediği kadar çok para kazanan adam var şu dünyada ama caner benim için liste başı. selçuk bile daha çok hakeden bir adam gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Bu ne lan, maça yetişeyim diye havuzdan erken geldim koştura koştura. Uykum geldi. Sow yağlasa bi tane de heyecan gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Plzen ezbere Fifa oynayan adamlar gibi, her pas çalışılmış kim nerede ne yapacak çakılı bir şekilde belli ama yetenek yok işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Adamlar allahtan beceriksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 adamların bastıracağı bellide bukadar kazma aynı anda neden 11 de !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 uzun topları az iyi atabilse fener rahat gol atar da neden bu kadar isteksiz onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Caner iyi ki bi uzaktan gol attı yakın zamanda, ortasahadan vuracak utanmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 drimpling atacak adammı var abi fenerde uzun topu atsa nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ya bu kuyt bu adar EZBERE oynayamaz bi insan ya.. kaç oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 drimpling zor is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Yalnız öyle bi oyun ki plzen sabaha kadar gelse atamaz, fener de atmaz bu oyunla. 90 dk koşturmaca izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 O kadar kötü oynuyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 samaella said: drimpling atacak adammı var abi fenerde uzun topu atsa nolur Depar mi demek istedin dripling mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 dumpling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ikiside yokki. Depar gökhanda varda adam mal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 20. dk'da başladım izlemeye ,5 dk izledim dönüp kırmızı kart mı görmüş takım diye baktım ,napıyor bu koduğumun aykutu baya kendi evimizde defans yapıyoruz 0-0a oynuyoruz zzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 caner christian kuyt selçuk 4 tane oyuncu değiştirme hakkımız olsa bile aykut dokunmaz, oynatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Topal kötü sakatlandı sanırım. Üç orta sahasından mahrum bugün Fenerbahçe elde kalanlar Salih-Selçuk-Baroni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 heh bi m.topal sırıtmıyodu o da sakatlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 salihte ligde oynamıyor :D Krasiç+salih yanyana ama salih giriyor oyuna. Ulan salih yerinde olsam "bu adama verdiğiniz paraya sokiyim" derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 olm deplesman taraftarı mı almışlar nedir. bu ne bağırıyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Bayılıcam şimdi.. yemin ederim uyuklayan oluyodur şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bira fıstık ve starcraft aldım eve gelirken. Oyunmu oynasam acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Aykutta anca bu şekilde Salih'i oyuna alırdı zaten. Sevgilisi Selçukta hali hazırda ilk 11 de. İlahi adalet işte Aykut Efendi. Seve seve soktun. Yada sokturdular ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar