BonePART Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bu arada viktor son gorevde jimr aynor yanımıza indi ya sola dedim sagada zeratul incek direk wc3 son görev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Kerriganın bayık bakışları harici ben keyif aldım. Jim kanatlarından tutup duvara yaslar dedim ama yapmadı. Son görev sikkoydu ama zergi op yapıp yardırdık. Oyunlarda normal zorluk seviyesi 13 yaş altına hitap ediyor sanırım artık. Kimse saldırmadı yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 starcraft campaign oynuyorsunuz yav ne zorlugu. Olay hikayeyi takip etmek. Zorlanmak istiyorsanız 1v1 ranked oyunlara buyrun. Dustin beta sirasinda bir roportajinda soylemisti zaten swarm olayini yasaticaz insanlara, tonlarca baneling vericez falan demisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Dustine o konuda bende cok kirginim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Blizzarddan daha kolay kolay oyun almam diyorum ama dayanamayıp cinametricleri cutscenleri falan izledim hikaye kurgusu vasatta olsa atmosfer sunum inanılmaz iyi duruyor. Bu gidişle dayanamayıp sırf campaing için alıcam gene bunu bide gold ligte azcık tırmalayıp sonra stress ağır basınca korelilerin oyunlarını gönce ciğere ulaşamayan kedi gibi mundar derim :p. Blizzarddan bende uzun zamandır haz etmiyorum hatta kotizzarddan diyelim. Hikaye kilişede olsa abi bu nasıl atmosferdir adamlar bunu nasıl başarıyor anlamıyorum. Gameplay desen her oyunda hat safha, sırf bu iki unsurla gözlerimizi bağlıyor adi adamlar. Haksızmıyım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 şimdi asıl kötü protossmuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Allah'ını seven üzerime campaigndeki loading screenlerin wallpaperlarını atsın sdsghdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Tori said: Allah'ını seven üzerime campaigndeki loading screenlerin wallpaperlarını atsın sdsghdfsdf. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151529165407702.1073741827.260542702701&type=1 Nepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 bırakın olm. jim always was dedi bütün sinirim boşaldı, bitiyorum su adamın aşık delikanlı triplerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 iyimi dedin kötümü anlamadımda, COKIYIDI YAAAA my pleasure darlin always was demesi bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 yok yok ii diyorum warcrafta aşina olmadıgımdan bişeyler rahatsız etmedi yani. ne roman ne film , oyun oynuyoruz bide tadını cıkarın geçin abi. oyuna bile ne güzel melankoli katmışlar of yaşlı gibi konuştum sanki 50 yaşında ilkkez oyun görmüş adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 bide bu room , cutscaneler fln direk oyun motorundanmı ya. hayvan gibi upgrade etmişler sanki. zaten bi üstü cinematic işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 İlk ve sonuncu sinematik CGI, diğerleri pre-rendered oyun içi grafik sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 shadow flickerdan belli oluyor zaten prerendered olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 bı kısmı prerendered yine ingameengine'den cıkma ama. aynı kaliteyi wolde yakalıyodu ama bütün ayarları acmak gerekiyodu oda kasıyodu makine iyi değilse işte, herhalde o yüzden prerendered komuslar direk cutsceneleri. bende wol'de yüksek kalitede oyunu bitirdikten sonra CE dvdsinden izlemiştim mesela. ama goren icindeki cutsceneler falan, warfieldı deşmesi vs vs onlar realtime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 prerendered videolarda shadow flicker yok, realtime renderlarda var ordan belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 prerenderedlarda direk compression gözüküyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ben 1024*768 de oynadığım için compression bile belli olmuyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=KoomHIZ5ivs http://www.youtube.com/watch?v=pklsXALNQOI bu falan realtime'dı wol'de mesela. sağlam makine varsa realtime beceriyo motor bunları yanı. belki o zerg gezegeni zorlıyabiliri, lens efekti var gibi onda ama tabi aynı efektleri kullanan custom mapler var, motor izin veriyo ona. daha ilginc olan, hots'la beraber bu videolarında kalitesi arttı mesela, daha güzel ısık efektleri falan burdakinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 inyormaynd said: Tori said: Allah'ını seven üzerime campaigndeki loading screenlerin wallpaperlarını atsın sdsghdfsdf. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151529165407702.1073741827.260542702701&type=1 Nepe http://media.tumblr.com/tumblr_lqe57oY1lH1qafrh6.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ben de yeni bitirdim, sevdim genel olarak ama Wings of Liberty çok daha iyiydi. Yan karakterler daha iyiydi çünkü orda. Daha iyi dialog dönüyordu haliyle. Burda ki zerg unitlerinden bozma karakterler diğerleri kadar başarılı değiller. Ayrıca anlatımı güçlendirecek küçük ama önemli bazı şeyleri yapmamışlar. Mesela sonda Arcturus'un ölümünden sonra 4 saniyelik Valerian'ın Hyperion camından şehre poker face baktırsan bile hikayeye ve oyuncuya çok şey katmış olursun ama bunun gibi küçük detaylar atlanmış. Yani hikaye director'u ilk oyunda ki gibi iyi iş çıkaramamış bence. İşin gizem kısmı da her zaman daha çok ilgi uyandırıyor. Queen of Blades'i uzaktan izlemek, onu ana karakter yapmaktan daha keyifli bence. Ayrıca ben Zerg sevmiyorum :/ Protos'u tease etselerdi bari biraz, 3. oyunda ne gibi bir görevi üstlenecekler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Valla arkadaşlar ben zevkle oynadım campaigni, blizzardın başka bir oyununu oynamadığım için (ne Diablo ne Warcraft) karakterlerin mirror olma durumunu hiç hissetmedim. Blizzardı atmosfer sunumu ve oyuncuyu olayın içine sürüklemedeki başarısından ötürü tebrik etmek gerekli. Gecenin körüne kadar pc başında tuttu oyun beni. Zoruluk olarak daha yüksek seviyede tutulabilirmiş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ya zaten hikayede kurguda bir sorun yok, gayet güzel teknik olarak. AMAAAAA aynı hikayeyi artık 3 diyim 5 mi diyip tekrar edince sürekli takipçileri bayıyor işte. türk dizileri gibi, hep ailemizin bireylerinin başına dünyanın en leş olayları ve mucizeleri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Son cümlene istemeden de olsa katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Narud Samir Duran mı? Arcturus niye Raynoru öldürmüş gibi yapıp öldürmedi ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar