Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 oha o kadar mı fail gw2 den d3 ten demi fail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Zerg oynamaktan bildiğin nefret ederim, SC'de ve BW'de zerg oynarken hep ağır baymışımdır. Şu görevler ne zaman bitecek modundan bir türlü çıkamazdım. Ama burda gerek birimlerin evolve muhabbetleri, gerek Kerriganın skill ağacı, görevlerin güzelliği derken hiç baymadan akıyor oyun zerge rağmen. Hikaye çok ahım şahım olmasada anlatım kusursuz, videolar şahane, zergin kendi iç mantığını güzel aktarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Evolve muhabbetleri süper hakkaten, artık eskisi kadar efficient değilsiniz, içinize human kaçmış filan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 olm spoylır vermeyin aa kaçmış maçmış spoiler taga koyun öle şeleri daha almadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Em baba spoileri neredeyse 3 sene önce yemişiz leaked videosu ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 yahu campaignin olayı sıfır direk, HURRR REVENGE DARKNESSSSS kısmını zaten eleştirmiyorum artık veya metzenin starcraft is a story about a boy and a girl acıklamasını legacy of the void çıkmadan spoiler veriyim size ashenvale ın shakurasın kadim ormanlarında vadilerinde başlıyoruz, burning legion xel naga ve liderleri archimonde amon ortamı basıyor, tyrande zeratul malfurionı artanisi bulmaya çalışıp direniş guclerini organize ediyor bir onceki campaignde redeem olup onurunu geri kazanan orclar zergler ve liderleri thrall kerrigan kendi corrupt liderlerinden kurtulup jainayı valerianı izleyen humanlar terranlar world tree *insert xel naga shit here* yi korumak için son savaşta yan yana çarpışıyorlar buda ending cinematici http://www.youtube.com/watch?v=M7i6CvaY8lI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Abi hikaye çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Metzenin her hikayesi ayni oldu artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 hep ayni,plot device.sargeras'indan arthas'ina ve Kerrigan'ina kadar hep corruption... recycling the corruption.. blizzort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Something corrupts somebody ve olaylar gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 knox said: hep ayni,plot device.sargeras'indan arthas'ina ve Kerrigan'ina kadar hep corruption... recycling the corruption.. blizzort http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2012/239/7/b/diablo_iii__leah_by_h_e_e_r_o_y_u_y-d5clt38.jpg http://www.a-gc.com/images/2012/11/women-video-games-starcraft-swarm-zerg-fantasy-art-artwork-sarah-kerrigan-queen-of-blades-HD-Wallpapers.jpg http://www.rpgamer.com/features/2013/villains/images/syl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 http://images.wikia.com/diablo/images/1/1f/TyraelHumanArt.jpg http://3.bp.blogspot.com/-l_kH5IaXGyg/TlwUxngKnRI/AAAAAAAAAWU/9fnPVuKWs74/s1600/ZeratulFFs.jpg http://www.cryptozoic.com/sites/default/files/artwork-images/malfurionstormrage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ya viktorun yazdıklarını okuyana kadar hots hikayesini cok begenmistim aslında. hakikaten dogru soyluyosunuz hep aynı dava dönüp duruyo da , yine de bu kadar begenip etkileniyo olmam benim mallığımmı acaba diye düşünmeye başladım şu an. hani evet orjinal değil ama yinede hoş bi konu. ciddi bi dram var ortada ne bileyim. kötü değil de , cok extra bişey olmamış desek ? bilemedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Eğer HOTS'ın senaryosunu iyi bir film veya romanla karşılaştırırsanız tabii ki pek iyi gözükmez. Ama en nihayetinde bu bir oyun ve oyun hikayelerini baz alacaksak, HOTS'ın hikayesi çok iyi. Çok iyi yapan da hikayenin orijinal bir fikre dayanması falan değil, fikrin çok kaliteli biçimde uygulanmış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 çok doğru söylemişsin ama işte bahsettiğimiz oyun blizzard'a ait olunca , beklenti çıtası bayağı bir artıyor. bu çıtanın yüksek olmasının sebebi cinematic kalitesinden tut , lore ile ilgili sayısız kitap çıkmasına kadar ( warcraftın ve diablonun cok güzel kitaplari var , bi kactanesini okumustum ) gibi tonla faktör olabilir. haliyle insan ister istemez bir filmmiş gibi bakıyor duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Sorun hikayenin kötülüğü değil yıllardır aynı şeylerin dönüp dolaşıp tekrarlanması. Şaşırtan tek bir olay yok. Hadi şaşırtmayı geçtim zaten beklemiyorduk, öyle etkileyici cinematicler falanda yoktu. Klişe sınırlarını zorlasada en azından anlatımı güzel yapardı blizz. Ha campaign kötü mü değil, ama zaten oyunu üçe bölmüşken en azından wol ayarında olmasını bekliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Bastan asagi para tuzagi bir oyun , 1 sene araliklarla yapiyorsun bari insanlarin 1-2 hafta oturup oynucagi single kafasinda bisi yap, senelerdir ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 abi ahaha NE KADAR kötüymüş cidden konusu bw da ciddi ciddi o kadar kankasını öldüren kadına öldürme yemini eden adam dakika bir gol bir ESASINDA BEN SENDEN ASLA VAZGEÇMEDİM dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Kaede said: bw da ciddi ciddi o kadar kankasını öldüren kadına öldürme yemini eden adam dakika bir gol bir ESASINDA BEN SENDEN ASLA VAZGEÇMEDİM dedi abi şu tespit çok çok yanlış. bi başkası daha yazmıştı bunu galiba. Çoğu insan yanlış anlamış burayı. hemen açıkliyim olayı . O Zpoiler Brood wardaki kerrigan , bizzat overmind yani SWARM ZERG'ler tarafından dönüştürüldüğü için , Amon un etkisi vardı üzerinde kerriganın. Yani kısacası kerrigan tamamen kendi değildi. İradesi yoktu yani. Campaignde de belirtildigi üzere Prime zerglere geliyor amon s.a diyo bazilarini alıp kendi "influence" ina baglıyor ve bu influenced zerg de SWARM oluyor işte. hive mind vs... Ama şu an hots da , kerrigan bizzat PRIME ZERG lerin mekanında queen of blades e donustugu icin , tamamen bizim kız oldu. Jim i seven masum ghost ^^ İradesi tamamen kendinde. Haliyle bu kerrigani öldürmek , oldukça saçma olur. bizim bilendigimiz , milleti katleden kerrigan , kendisi degildi , Swarm Zerg tarafından oluşturulmuş , amon un etkisindeki kerrigandı. Cinematic scriptler ciddi anlamda başarısız yazıldığı için, bu olay sadece campaign esnasında 1-2 yerde bahsi geçmiş , anlaşılmaması cok normal. benim gibi agır fan olmak lazim soyledikleri her kelimeyi harfi harfine dinleyen felan :D Bu spoilerda yazdıgım olayları ekstra bir yerden ogrenmedim bu arada. Bayağı campaignde bahsediliyordu. Dikkatli oynayın la şu campaignleri! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ya bıragh BEN ESASINDA ONLARI KÖTÜ KERİGIN İÇİN DEDİM AŞKIM. İLERDE SENİN BÜTÜN GENLERİNE REVERSE MUTASYON YAPIP GERİ GETİRİCEĞİMİZİ BİLİYORDUM. SENDEN UMUDUMU HİÇ KESMEDİM <3<3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ahehahehe :D o zaman şöyle diyelim bu eminim kafana daha fazla yatacaktir zpoiler bw deki senin kızdıgın , queen of blades di. başlı başına bi entitiy , sarah kerriganla bi alakası yok. swarmı yoneten amonun etkisi altındaki bir canavar ! şu andaki kızcağaz , bayagı bizim sarah kerrigan. jim i seviyo vs.. aynı beden aynı güçler felan ama bizim kızcağız yani. oldu mu bu sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 kerriganın bilinci falan baya yerindeydi hep. öle olmadığına dairde bişey yok zaten hikayede. sadece hatırlamıyo net olarak ne yaptığını o kadar. dediğin gibi olsa, zaten jimi broodwarda sağ komazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 eyide şu anda jim i kurtarmalıyım diye etrafta çılgınlar gibi koşan bi kerrigandan bahsediyoruz bwdeki "bilinç yerindeliğiyle" aynı mı sence bu şu an tamamen kendisi , bw de bayagi keserim biçerim modundaydı bu arada mesajlari spoilera almama gerek varmı ya spoil istemeyen biri bu topiğe bakmaz heralde ? bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 e farklı tabiki, ama öle kerrigandan bişey kalmamıstı durumu deil hiç. baya broodwar'un sonunna kadar intikam pesinde kadın zaten. jimde zaten insan öldürdü diye dellenmiyo, fenix öldüğü için fıttırıyo orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar