Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA CL: FC Schalke 04 : Galatasaray A.Ş. 12 Mart Salı @ Gelsenkirchen

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Mithat said:

Birileri eternal+ cempostacı compilation yapsın.

Maç başlamadan yenilirsiniz , maçta gol yediğimizde zaalamaları , beraberlikte durun hele yenilirsinizleri , maç bitince helal olsun çokta şanslıydınız aslındaları. Hepsini tek post yapsın biri şurda ağzımızın tadıyla eglenelim.

Olm buraya meze olsun diye bol bol capslik post attık işte.. Aynı postları sizden de bekliyoruz perşembe günü maçta falan..
=)
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Lectre said:

schalke banko alır abi kasmayın.

hele o gençlerbirliği maçına bakacak olursak arada schalkenin kale direklerinin falan değişmesi gerekebilir :)

abi sonrada şöyle bir baktım galatasaray dedimi galatasaraya oynadım kazandırdıda sağolsun, maçıda izledim gayet keyif aldım galatasarayın defansı dışında. ama drogbanın sorunu nedir yahu_ bu adam baya iyi topçu değil mi? kendini beğenmiş, beceriksiz bir drogba gördüm ben sahada. yaptığı hareketlerin %80 i yanlıştı desem haksız olmam sanırım.

tebrik ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

Mithat said:

Birileri eternal+ cempostacı compilation yapsın.

Maç başlamadan yenilirsiniz , maçta gol yediğimizde zaalamaları , beraberlikte durun hele yenilirsinizleri , maç bitince helal olsun çokta şanslıydınız aslındaları. Hepsini tek post yapsın biri şurda ağzımızın tadıyla eglenelim.

Olm buraya meze olsun diye bol bol capslik post attık işte.. Aynı postları sizden de bekliyoruz perşembe günü maçta falan..
=)

Hadi Eternal çorba iç ayıl. :) Sana caps ı Galatasaray yaptı :) hadi güzelim kapatma topici.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...