aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 basima bisey gelmicekse SIKTIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Abi son 5dk kalbim sikisti lan agrilar girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Esh said: BU TAKIM BARSELONAYI BİLE ELER Asdadaddas şaka yaptın demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ŞALKELİLER ADRESLERİ ÖMLESİN 50 NC LERİ YOLLUYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 salonda abim maçı izliyor, yavaş yavaş kollarını bacaklarını kesseler bu kadar bağırmaz. polis falan çağırmasalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 beraberlikle bitmemesi ayrı güzel oldu galibiyet pirimi falan ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Şampiyon olursak ağlarım lannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Oysssshhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mithat said: Birileri eternal+ cempostacı compilation yapsın. Maç başlamadan yenilirsiniz , maçta gol yediğimizde zaalamaları , beraberlikte durun hele yenilirsinizleri , maç bitince helal olsun çokta şanslıydınız aslındaları. Hepsini tek post yapsın biri şurda ağzımızın tadıyla eglenelim. Olm buraya meze olsun diye bol bol capslik post attık işte.. Aynı postları sizden de bekliyoruz perşembe günü maçta falan.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 muslerayı gönder şalkenin kaleciyi al daha da sırıtmız yere gelmez Allahın izniyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Türk futbolu günden güne kötüye giderken noldu lan bu sene çeyrek finaller.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 abi terimin sevinişi tam giflikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 fenn said: Lectre said: schalke banko alır abi kasmayın. hele o gençlerbirliği maçına bakacak olursak arada schalkenin kale direklerinin falan değişmesi gerekebilir :) abi sonrada şöyle bir baktım galatasaray dedimi galatasaraya oynadım kazandırdıda sağolsun, maçıda izledim gayet keyif aldım galatasarayın defansı dışında. ama drogbanın sorunu nedir yahu_ bu adam baya iyi topçu değil mi? kendini beğenmiş, beceriksiz bir drogba gördüm ben sahada. yaptığı hareketlerin %80 i yanlıştı desem haksız olmam sanırım. tebrik ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANUQIUWDHuıasnfdaısfuwqebfqıfoqu9nhjıaosncdqoıcbnqpoqp9wduwhdqw9udoqwndcoasncbaocb llaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Oooooooooooo helaaaaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 aslında gs'lılar barcelona ile oynayacaklarına sevinmeleri lazım, çok rahat maç izleyecekler bence, sonuç olarak adamlar barcelona... milan'a 4 attı öküzler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 beyler rıdvana 10 cm verin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Lan şu son iki üç haftadır ne sevindim be. Birincisi Fener maçında son dakika golü, diğeri de bu maçta umut'un golü. Helal olsun cimboma. Tebrikler beyler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 sdgdfgdfg çıktık lan eledik lan asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Eternal said: Mithat said: Birileri eternal+ cempostacı compilation yapsın. Maç başlamadan yenilirsiniz , maçta gol yediğimizde zaalamaları , beraberlikte durun hele yenilirsinizleri , maç bitince helal olsun çokta şanslıydınız aslındaları. Hepsini tek post yapsın biri şurda ağzımızın tadıyla eglenelim. Olm buraya meze olsun diye bol bol capslik post attık işte.. Aynı postları sizden de bekliyoruz perşembe günü maçta falan.. =) Hadi Eternal çorba iç ayıl. :) Sana caps ı Galatasaray yaptı :) hadi güzelim kapatma topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Schalkenin attığı gollere bakın birde bizim sonuç ortada hak eden kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Fatih Terim ölüyodu kalp krizinden resmen ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Öncelikle tüm Galatasaray tarafatarını kutluyorum . Sırası değil belki ama allah aşkına bu 2. yarı sendromu nerden çıktı sizin . ilk yarı mükemmel oyun 2. yarı berbat ötesi . eh sonuçta kazandı hayırlısı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ahah 2-2 diye vidyo yüklemişler bile maç bitmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar