Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynayan Var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ben bu oyunu p4 3.2ghz 2gb ram geforce gt8600 128bit ile oynayabiliyordum takılmasız. Alacğaın ekran kartı en kötü 128bit olsun. Olmasın hatta 128 in bi üstü vardı unuttum 192 falan sanırım onlara bakabilirsin.
Mesaj tarihi:
Gangren'in tavsiyesi üzerine gt 630 lara baktım. Onlar da hep 128 bit.
150 tl üzerinde vermicem çünkü bi ara rahatlayınca maddi olarak sıfır yepyeni pc alacam. Şimdilik durumu kurtarması için alıyorum bu ekran kartını
Mesaj tarihi:
bir darkfall oynasan bakam ne olacak :) kaç fps alacan

tabi işlemcisi rami de farkediodur da

yani oyunda interfaceinde dolanırken veya oyun açılırken falna bir ağırlık olmuo tamamen grafik kartına yüklenio gibi hissediorum. o yüzden onu değiştirem dedim.
Mesaj tarihi:
Msi GT 630 ve Zotac GT 630

2si de 2 gb 128 bit GDDR3, Pci express 2.0

Tek farkları şu:

Zotac: Bellek Hızı: 1333Mhz, Çekirdek Hızı: 810Mhz. ve bağlantı DVI 120 TL
MSI: Bellek Hızı: 1000Mhz, Çekirdek Hızı: 810Mhz. ve bağlantı DVI, HDMI, VGA 128 TL

hangisi söyleyin verem siparişi :)
Mesaj tarihi:
Asus versiyonuna karar verdim bi 18 TL daha fazla ama özellikleri daha ii

1800 mhz bellek hızı falan

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gt630-2gd3-gt630-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61105

Akşam eve gidip ekran kartıma uyup uymayacağını check edip sipariş veririm. Umarım oyunda bişeyler farkeder hehe
Mesaj tarihi:
bende son linktekne benzer bir kart var 6570, 1440x900 çözünürlükte lowda 30 fps aldığımda kollarımı kaldırıp şükrediyorum, ekrana 2-3 mob/player girdiğinde 20 küsürlere düşüyor :(
Mesaj tarihi:
http://forum.donanimhaber.com/m_56396083/tm.htm

şu linkteki uuygulamarı yaptım, şehirde 20 olan fps 30-35 arasına çıktı, şehirden uzaklaştığımda 40-45 i gördüm. Hatta biriyle pvp yapmıştık şehir dışında combatta fps 30 un altına inmemişti ve sorunda olmamıştı.Bunları yapmadan öncede bi format atmıştım valla hangisi iyi geldi bilemicem. Kesin işe yarar diyemem çünkü koyduğu programlar bi çok kişi tarafındanda bilinen ve gereksiz görülen programlar.

Sonuç olarak saçmalık yaptığımız çok iyi bi pc'im yok ama Df'i low da oynuyamıyacak kadarda kötü bi pc deil.Piyasada tek olduğu için katlanıyoruz çözüm bulmaya çalışıyoruz :)
Mesaj tarihi:
Şu video baya iyi ama izlerken midem bulandı. Adamların nasıl başı dönmüyor :)

[video]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=95ty8eW9sgk#?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
ne güzel pvp yapmış abi adamlar öyle, nasıl canım çekti.

bu arada mana/stam ile söylediğimi görüyosunuz video'da. millet sürekli rest yapmak zorunda kalıyor, spam babam spam gibi bir durum yok. istersen bütün skilleri al, belli sayı üzerinde kullanamıyorsun.
Mesaj tarihi:
bir türlü karar veremiyorum ya. 2 hesap mı kassam yoksa, tek hesap kasıcaksam prowessları biriktirip combat skillerine mi yatırsam. craftta istiyorum ama crafta yatırırsam direk combat skilleri çok geride kalıyor.

bu arada kasacak herkesin bilgisi olsun. feat sisteminde diminish var. yani karakterin ilk progress'i hızlı ama belli başlı featleri tamamladığınızda çok yavaşlıyor. ondan prowessları harcarken ona göre harcayın. gidip bir stat arttırıcam diye 1000k prowess vermeyin. threshold'lara dikkat bir de 1-25 low cost, 25-50 mid, 50-75 high, 75-100 drain şeklinde. bir skill i 100 yapacam diye diğer skilleriniz 0 kalmasın. kademeli arttırın. en üst kademeye abanmayın kolay kolay.
Mesaj tarihi:
Bu arada yanlış verdiğim bir bilginin daha doğrusunu öğrendim.

Classlardan sadece 1 tanesi aktif olabiliyor. Bütün classları kassan da bir tane class'ı aktif olarak kullanabiliyorsun. Aralarında 5 dk cd varmış. Spec değiştirir gibin.
Mesaj tarihi:
class değiştirmek falan bunlar anca aşırı hardkor adamlar yapabilir gibi geliyor bana. 50den sonra drain çünkü abi. tabii şu ortamda gırla vardır öyle adam o ayrı.

kaçta açılıyor şimdi bizim saatle 15:00 mi
  • Yeni Oluştur...