Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynayan Var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet ben de hangi silaha kassam diecektim great axe ilgimi çekti

great axe mi kasam? ne dersin

var mı öle bi bilgi betadan

işte atiorum shield artı one hand kılıç iidir falan gibi

bir de hangi warrior school?

champion hoşuma gitti biraz hem support hem tank vs modunda ya
Mesaj tarihi:
great axe ile vurdun mu acıtıyor. polearm reach uzunluğundan dolayı oturtmak daha kolay. daggerin arch'i öküz gibi ve hızlı. hepsinin iyi kötü yanları var ya şu iyi bu kötü demek zor. benim gördüğüm herkes farklı bir şeyler kullanıyordu. sword / shield yapacaksan tanka gidersin, mob kesmek biraz uzun sürebilir ama pvp'de block imba ötesi biliyosun. fakat block yapmak için 1h sword kasmana gerek yok, shield alır duruma göre turtle yaparsın.

champion tank direk. pull var, bandaj var (öküz gibi healliyor), magic def. var orta süreli, 12 sn'lik invul'u var. baya iyi.
Mesaj tarihi:
adam videoda healerla kalkan çekti ben bile kasarım ehueh

tabii şimdi bu kadar meta bana fazla gelir. ben daha "aa ne güzel oyunmuş. aa burada bu spawn oluyormuş. aaa şundan şu düşüyormuş" aşamasındayım.
Mesaj tarihi:
aventurine ya...

http://www.eu1.darkfallonline.com/dl/DFUW.torrent

indirin abi.

Darkfall Unholy Wars : we recommend downloading the client again as a faster way of getting DFUW rather than patching your beta client through the lobby

demişler, bütün oyunu çekmek peçlemekten nasıl daha mantıklıdır anlamadım. tabii adamlar 10mb/s çekince öyle oluyor. 45 dk'da bitiren var, türkiyede 25 kbps çekiyor. go go go.
Mesaj tarihi:
ben kendimi sadece beta versiyonu ile launch etmedikleri için avutuyorum belki diyorum bir ihtimal eksik content falan eklenmiştir veya optimizasyonlar falan yapılmıştır. 1% bile olmadı bende bu arada. 20 dk'dır falan açık.

forumlarda patladı bu arada.
Mesaj tarihi:
facebook'ta launcher üzerinden peçleyebileceksiniz ama torrent varken torrentleyin demişler. launcher'da hala peç yok. gelse de sanıyorum ki 2-3 gb'lık bir şey olacak dosyaları baştan indireceği için, millet abanınca o da 100 kbps üstü vermeyecek.
Mesaj tarihi:
d/c olan patcher mı olur yahu. bunlar yetersizlikte çığır açmış hakikaten. tam yünan oyunu ha...

streamliyor da oynayamıyor ki çöküyor oyun ahaha

aha adam girdi la. böyle sanki marsa adam çıktı da live izliyoz sdfsdf
Mesaj tarihi:
anlamadım abi launcher türkiyede böyle. millet launcherla dl'e başladığında ben kesinlikle bağlanamıyordum. US girdi, ben hala giremiyordum. Kanada girdi, hala bağlanamıyordum. şimdi bağlanıyorsun ama d/c oluyorsun. millette d/c olmuyor. torrent 200'den 6'a düştü millet seed i tamamen kesti.
  • Yeni Oluştur...