bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 greataxe'deki 20% crit chance nedir yalnız..
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 evet ben de hangi silaha kassam diecektim great axe ilgimi çekti great axe mi kasam? ne dersin var mı öle bi bilgi betadan işte atiorum shield artı one hand kılıç iidir falan gibi bir de hangi warrior school? champion hoşuma gitti biraz hem support hem tank vs modunda ya
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 asıl polearm iyiymiş reach über ehue UO guardı gibi güzel siteymiş
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 great axe ile vurdun mu acıtıyor. polearm reach uzunluğundan dolayı oturtmak daha kolay. daggerin arch'i öküz gibi ve hızlı. hepsinin iyi kötü yanları var ya şu iyi bu kötü demek zor. benim gördüğüm herkes farklı bir şeyler kullanıyordu. sword / shield yapacaksan tanka gidersin, mob kesmek biraz uzun sürebilir ama pvp'de block imba ötesi biliyosun. fakat block yapmak için 1h sword kasmana gerek yok, shield alır duruma göre turtle yaparsın. champion tank direk. pull var, bandaj var (öküz gibi healliyor), magic def. var orta süreli, 12 sn'lik invul'u var. baya iyi.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 adam videoda healerla kalkan çekti ben bile kasarım ehueh tabii şimdi bu kadar meta bana fazla gelir. ben daha "aa ne güzel oyunmuş. aa burada bu spawn oluyormuş. aaa şundan şu düşüyormuş" aşamasındayım.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 çok basit şeyler bunlar ya, betada biraz vakit geçirebilseydik kendi aramızda antreman yapardık. sonuçta gank yapmadığı sürece yerdeyken ölmüyorsun.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 aventurine ya... http://www.eu1.darkfallonline.com/dl/DFUW.torrent indirin abi. Darkfall Unholy Wars : we recommend downloading the client again as a faster way of getting DFUW rather than patching your beta client through the lobby demişler, bütün oyunu çekmek peçlemekten nasıl daha mantıklıdır anlamadım. tabii adamlar 10mb/s çekince öyle oluyor. 45 dk'da bitiren var, türkiyede 25 kbps çekiyor. go go go.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 indiriyorum ben ama o betada yaşadığım sorundan sonra bunların torrentine güven kalmadı :/
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ben kendimi sadece beta versiyonu ile launch etmedikleri için avutuyorum belki diyorum bir ihtimal eksik content falan eklenmiştir veya optimizasyonlar falan yapılmıştır. 1% bile olmadı bende bu arada. 20 dk'dır falan açık. forumlarda patladı bu arada.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bence bunlar serverları çalıştırana kadar çok rahat iner o torrent sdfsdf
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 facebook'ta launcher üzerinden peçleyebileceksiniz ama torrent varken torrentleyin demişler. launcher'da hala peç yok. gelse de sanıyorum ki 2-3 gb'lık bir şey olacak dosyaları baştan indireceği için, millet abanınca o da 100 kbps üstü vermeyecek.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bazıları launcher'dan peçlemeye başlamış. peç 6.7 gb, yani oyunu 0'dan indiriyor. benim torrent 150 kbps'i gördü ama TTNET sağolsun AKK'den 350'i geçemiycem. yarına artık.
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 patch 6.5 gb şaka gibi. torrent te ölümüne yavaş tekrar çeksek bile. bugün yalan olur.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vEIt7kSR5aE şaka ya... gidip adamlara bedavaya business development yapacam. bu kadar kötü olamazlar ya.
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ahahaha birisi oyunu karalamak için yapsa anca bu kadar olurdu :D
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ama yeni başlayanlara iyi mesaj olmuş : solo dolaşma.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 serverları vaktinde açtılar ama ben yarın sabah bile giremeyebilirim. torrent gittikçe yavaşlıyor. 20 kbps'a düştü. launcher sürekli d/c oluyor.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 http://www.twitch.tv/jakobmillah girdi adam streamliyor
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 d/c olan patcher mı olur yahu. bunlar yetersizlikte çığır açmış hakikaten. tam yünan oyunu ha... streamliyor da oynayamıyor ki çöküyor oyun ahaha aha adam girdi la. böyle sanki marsa adam çıktı da live izliyoz sdfsdf
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 anlamadım abi launcher türkiyede böyle. millet launcherla dl'e başladığında ben kesinlikle bağlanamıyordum. US girdi, ben hala giremiyordum. Kanada girdi, hala bağlanamıyordum. şimdi bağlanıyorsun ama d/c oluyorsun. millette d/c olmuyor. torrent 200'den 6'a düştü millet seed i tamamen kesti.
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 çok geç kaldım ama, i5 ve 6gb ram var makinede. sanmıyorum sıkıntı cıkaracağını oynarken.
reampage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 oyun çok hoş duruo şu sorunları biraz giderseler alacam hemen
Öne çıkan mesajlar