Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 toggie said: Ayaginin damarina attirayim Burak. my people need me...
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Allahım sabır ver bana yarrabbim , vallahi elimde kalacak bu çocuk adam hiç üşenmedi , rakibi 2 adım geriden 80 metre kovaladı, güya kovaladı, cesaret edipte basamadı bile adama terim gurur duy eserinle
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 applev0dka said: ahaha dönyönün ön iyi golcusu evet hala ole? Bi sanssizlik oldu diye su yorumu yapmak futbol fa--- Neyse bitti ilk yari bu sanssizlik kirilmazsa kotu olur.. Cenabet hamit!!!!
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 eboue shalkede nefes nefese kalmasa bari
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 burak sanırım artis lik yapayım ters ayakla vurayım diye yaptı denyoluğu riera da insan gibi bırakmadı ortayı sanki pası kescek vardı
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 escape said: applev0dka said: ahaha dönyönün ön iyi golcusu evet hala ole? Bi sanssizlik oldu diye su yorumu yapmak futbol fa--- Neyse bitti ilk yari bu sanssizlik kirilmazsa kotu olur.. Cenabet hamit!!!! Ters ayakta yakalandı. Depar sırasında olur o. Şans.
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 hamit dövdü gene diregi ebue böyle oynarsa sabriden alir formayi
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 burakin asimetrik saç kesimi oryantasyonu bozmuş olabilir.
Xenus Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ben 4-5-1'i tuttum zaten geçen haftaki futboldan sonra bu taktiğe dönülmeliydi. bir ton pozisyona girdik. burak %100 pozisyonu atsa 1-0'dı zaten. hamit ve eboue'nin şutları, burak'ın kafası vardı başka. emre yerine amrabatı alabilir belki terim zaten sahada 5 yabancı var. sneijder'de ikinci yarıda etkisiz kalırsa, forveti çiftler
screwy Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 uvey evlat cıksın drogba girsin 4 3 1 2 olsun bi bakalım nasıl oluyor mus
barnacle Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 sneijdere düzgün pas vermiyolar gibi geldi bana bu sefer.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 sabri defans ebpue orta saha oyansa o kadar güzel olcak ki
fenn Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Adın ne Hamit ? + Anlamı ne ? - Direkten Dönen Şut makinesi..
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 terim efendi, üvey evladını çıkarmak için gol yemeyi mi bekliyorsun sen her maç taraftarı kanser etmek zorunda mısın
fenn Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Adamları dinlendireyim derken bu yenilip iyice motivasyonu düşürmesinler
screwy Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ulan kimse niye sneijder e pas vermiyo hepimizin gozune batmaya basladı heralde bu
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 escape said: applev0dka said: ahaha dönyönün ön iyi golcusu evet hala ole? Bi sanssizlik oldu diye su yorumu yapmak futbol fa--- Neyse bitti ilk yari bu sanssizlik kirilmazsa kotu olur.. Cenabet hamit!!!! sabri de hala o takımın kaptani ama demedignz yok, buraktan 10 kat faydali olmustur takıma /discuss
screwy Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 abi herifi lutfen alıp hamama soksunlar yazıktır
Öne çıkan mesajlar