Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: 8 Mart 20:00 Galatasaray - Gençlerbirliği

escape

Öne çıkan mesajlar

miyaw33 said:

Ya bu gs ye ne diyeyim bilmiyorum, sen farkı 7 puana çıkar, sonra git hakemde düzgün olmasına rağmen salakca yenil. Selçuk varken drogbaya penaltı kullandırdilar geçen haftada son dakikada frikigi selçuk yerine drogbaya attirmislardi

hakem düzgün mü?
Sosyal ağlarda paylaş

takımın bu hale gelmesinin tek sebebi terim efendidir

bu sebebi görmezden gelip, buna tahammül edip, buna taraftarı layık gören ünal aysal da en az onun kadar suçludur

bu adamın bu kadar kibir, ego, kapris ve inat ile böylesine büyük yıldızlar dolu bu takımı yönetemeyeceği gün gibi ortada, aylardır burada yırtınıyoruz, ünal abi git hoca bullllllllllllllllllll

bu saatten sonra bu takım dikiş tutmaz, takım içerisinde çok gereksiz bir kamplaşma olmuş bile, ne şınaydere ne de drogbaya top verilmiyor, melo ve riera ayrı dünyalarda, aboue resmen terim ve ekibi ile kafa yapıyor, gösterip vermiyor, üvey evlat tayfası çolak emre, yılmaz aydın, taklabaz apratmat ve abileri sarı saRbi pembe dünyalarında halı saha maçlarına çıkar gibi takılıyorlar, selçuk ortada kaldı, ne yapacağını şaşırdı, onun da gazını aldılar, adamın bir serbest vuruş liderliği vardı takımda, o da gitti elinden

uzun lafın kısası, terim bu adamları bilgisayarda bile yan yana oynatabilecek kapasitede bir adam değil

eğer bir an önce tedbiri alınmaz ise yine uzun yıllar devamı hüsran olacak bir kaos ortamı kapıda

günlerden cuma, tarih 8 mart
Sosyal ağlarda paylaş

Pewpew said:

Cipetpet said:

applev0dka said:

allahtan şinydr ile drogza aldınz yoksa küme düşerdinz lol

Ajklhgfdsqwertyuıopğüçmöbncvzx

ulan tamam yenildikte bu ne
al birini vur ötekine hadi elmalivotka kuş beyinli birinin yapacagi yorumlari yapiyor bide bunu gerçekten komik mi buluyosunuz

espiri desen degil komik desen degil ılık ılık aptallık akıyor resmen su mesajdan orta okulda yapmıyorduk bu kadar aptallık kokan sakalari
elmali votka aptal demiyorum

aglama...
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha yok artık. drogba penaltıyı bilerek atmadı demek ney lan? herif penaltı noktasına öfke kustu penaltıdan sonra.

ha iyi ki kaçtı bence o ayrı. ilahi adalet oldu. gerek olmaması lazım böle kazanmamıza.

ha nasıl düzelir bu hakem işi. konuşturmamak lazım abi. konuşmasın insanlar. gazeteleri nasıl susturursun bilmem ama, kulüp bünyesinde olan insanlara ceza vericeksin; hakem hakkında atıp tutanlara. hakemlerin dizleri titriyo lan resmen. aha webo penaltısı, aha drogba penaltısı. ne bunlar be? hakemin aklı "maçtan sonra ne derler?"'de olmasa verir mi bunları? ha, verirse de laf etmeyeceksin ki rahat olsun kafası, bir sonrakinde vermesin yahu.

gökhan zan'a da bişeyler olmuş cidden, versinler düzgün bi ceza. o hareket ne lan?

stadın zeminini yapanlara sevgilerimi yolluyorum. utansınlar, bir daha da bu işe girmesinler mümkünse. insan oynuyo lan üstünde, sakatlansa senin suçun direk yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Pewpew said:

Cipetpet said:

applev0dka said:

al birini vur ötekine hadi elmalivotka kuş beyinli birinin yapacagi yorumlari yapiyor bide bunu gerçekten komik mi buluyosunuz

espiri desen degil komik desen degil ılık ılık aptallık akıyor resmen su mesajdan orta okulda yapmıyorduk bu kadar aptallık kokan sakalari

duygularima tercuman oldun eyv
Sosyal ağlarda paylaş

Pewpew said:

Cipetpet said:

applev0dka said:

Sosyal ağlarda paylaş

aglamami gerektirecek birsey yok ilk yari cenabetlikten ve aptalliktan gol atamadik taktik hatarin ardindan sacma sapan gol yedik yenildik vs
ben sizin bu kadar mutlu olmaniza da laf atmiyorum
sadece komik olmak için kıçını acan adamlar tadindasiniz rahatsiz ediyor kalitesizliginiz
özellikle de senin kalitesizligin
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

miyaw33 said:

Ya bu gs ye ne diyeyim bilmiyorum, sen farkı 7 puana çıkar, sonra git hakemde düzgün olmasına rağmen salakca yenil. Selçuk varken drogbaya penaltı kullandırdilar geçen haftada son dakikada frikigi selçuk yerine drogbaya attirmislardi

hakem düzgün mü?

Düzgün derken gs hakem yüzünden kaybetmedi demek istedim, yoksa penaltı kararını cellatdan başkası vermezdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Pewpew said:

aglamami gerektirecek birsey yok ilk yari cenabetlikten ve aptalliktan gol atamadik taktik hatarin ardindan sacma sapan gol yedik yenildik vs
sadece komik olmak için kıçını acan adamlar tadindasiniz rahatsiz ediyor kalitesizliginiz

begenmiyorsan seni yörüngeye alalım, zorla okutmuyoruz kimseye, hakaret edip saga sola salya sacmadigim sürece forum kurallarinca istedgmi yaparım..

drogba ile şinaydere ragmen böylesinz olmasaydi küme düserdinz demekte sana bu kadar koyan ne var anlamadım..

2.bir nokta ise.

bak salaksın demiyorum ama salak salak konusuyorsun, şefersizsin demiyorum ama şerefin varsa sunu yaparsn diyen ahmet cakar style hakeret etmek seviyeni gercekten belli ediyor..

bilseydim böyle yapcagini üzgün kalbinin üstüne gelmezdim oldboyz 4
Sosyal ağlarda paylaş

bence penalti da degildi zaten hakem çok kötüydü
bakkal sifatli kalece kafadan 5 dakika yedi adami uyarmadi bile
fb nin dinamo kiev maçimiydi tam hatirlamiyorum adamlar yatarak 25 dakka yediler hakem göz yumdu buna bi el atilmasi lazim çok kolaya kaçiyor yeteneksiz takimlar faul yap-yat seklinde futbol oynuyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Pewpew said:

Cipetpet said:

applev0dka said:

aahaha yazık lan üzülmüş
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Pewpew said:

begenmiyorsan seni yörüngeye alalım, zorla okutmuyoruz kimseye, hakaret edip saga sola salya sacmadigim sürece forum kurallarinca istedgmi yaparım..

drogba ile şinaydere ragmen böylesinz olmasaydi küme düserdinz demekte sana bu kadar koyan ne var anlamadım..

2.bir nokta ise.

bak salaksın demiyorum ama salak salak konusuyorsun, şefersizsin demiyorum ama şerefin varsa sunu yaparsn diyen ahmet cakar style hakeret etmek seviyeni gercekten belli ediyor..

bilseydim böyle yapcagini üzgün kalbinin üstüne gelmezdim oldboyz 4

özür dilerim ya sen gerçekten su forumda gördügüm en aptal insansin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...