Lectre Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 miyaw33 said: Ya bu gs ye ne diyeyim bilmiyorum, sen farkı 7 puana çıkar, sonra git hakemde düzgün olmasına rağmen salakca yenil. Selçuk varken drogbaya penaltı kullandırdilar geçen haftada son dakikada frikigi selçuk yerine drogbaya attirmislardi hakem düzgün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bugün gsliler çok agresif ayrıca adettendir zaaa :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 takımın bu hale gelmesinin tek sebebi terim efendidir bu sebebi görmezden gelip, buna tahammül edip, buna taraftarı layık gören ünal aysal da en az onun kadar suçludur bu adamın bu kadar kibir, ego, kapris ve inat ile böylesine büyük yıldızlar dolu bu takımı yönetemeyeceği gün gibi ortada, aylardır burada yırtınıyoruz, ünal abi git hoca bullllllllllllllllllll bu saatten sonra bu takım dikiş tutmaz, takım içerisinde çok gereksiz bir kamplaşma olmuş bile, ne şınaydere ne de drogbaya top verilmiyor, melo ve riera ayrı dünyalarda, aboue resmen terim ve ekibi ile kafa yapıyor, gösterip vermiyor, üvey evlat tayfası çolak emre, yılmaz aydın, taklabaz apratmat ve abileri sarı saRbi pembe dünyalarında halı saha maçlarına çıkar gibi takılıyorlar, selçuk ortada kaldı, ne yapacağını şaşırdı, onun da gazını aldılar, adamın bir serbest vuruş liderliği vardı takımda, o da gitti elinden uzun lafın kısası, terim bu adamları bilgisayarda bile yan yana oynatabilecek kapasitede bir adam değil eğer bir an önce tedbiri alınmaz ise yine uzun yıllar devamı hüsran olacak bir kaos ortamı kapıda günlerden cuma, tarih 8 mart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Pewpew said: Cipetpet said: applev0dka said: allahtan şinydr ile drogza aldınz yoksa küme düşerdinz lol Ajklhgfdsqwertyuıopğüçmöbncvzx ulan tamam yenildikte bu ne al birini vur ötekine hadi elmalivotka kuş beyinli birinin yapacagi yorumlari yapiyor bide bunu gerçekten komik mi buluyosunuz espiri desen degil komik desen degil ılık ılık aptallık akıyor resmen su mesajdan orta okulda yapmıyorduk bu kadar aptallık kokan sakalari elmali votka aptal demiyorum aglama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ahahaha yok artık. drogba penaltıyı bilerek atmadı demek ney lan? herif penaltı noktasına öfke kustu penaltıdan sonra. ha iyi ki kaçtı bence o ayrı. ilahi adalet oldu. gerek olmaması lazım böle kazanmamıza. ha nasıl düzelir bu hakem işi. konuşturmamak lazım abi. konuşmasın insanlar. gazeteleri nasıl susturursun bilmem ama, kulüp bünyesinde olan insanlara ceza vericeksin; hakem hakkında atıp tutanlara. hakemlerin dizleri titriyo lan resmen. aha webo penaltısı, aha drogba penaltısı. ne bunlar be? hakemin aklı "maçtan sonra ne derler?"'de olmasa verir mi bunları? ha, verirse de laf etmeyeceksin ki rahat olsun kafası, bir sonrakinde vermesin yahu. gökhan zan'a da bişeyler olmuş cidden, versinler düzgün bi ceza. o hareket ne lan? stadın zeminini yapanlara sevgilerimi yolluyorum. utansınlar, bir daha da bu işe girmesinler mümkünse. insan oynuyo lan üstünde, sakatlansa senin suçun direk yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Self zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Pewpew said: Cipetpet said: applev0dka said: allahtan şinydr ile drogza aldınz yoksa küme düşerdinz lol Ajklhgfdsqwertyuıopğüçmöbncvzx ulan tamam yenildikte bu ne al birini vur ötekine hadi elmalivotka kuş beyinli birinin yapacagi yorumlari yapiyor bide bunu gerçekten komik mi buluyosunuz espiri desen degil komik desen degil ılık ılık aptallık akıyor resmen su mesajdan orta okulda yapmıyorduk bu kadar aptallık kokan sakalari elmali votka aptal demiyorum duygularima tercuman oldun eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 TROLOLOLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 takımın en kötüsü buraktı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ahmet cakar style hakaret edince ban gelmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Pewpew said: Cipetpet said: applev0dka said: allahtan şinydr ile drogza aldınz yoksa küme düşerdinz lol Ajklhgfdsqwertyuıopğüçmöbncvzx ulan tamam yenildikte bu ne al birini vur ötekine hadi elmalivotka kuş beyinli birinin yapacagi yorumlari yapiyor bide bunu gerçekten komik mi buluyosunuz espiri desen degil komik desen degil ılık ılık aptallık akıyor resmen su mesajdan orta okulda yapmıyorduk bu kadar aptallık kokan sakalari elmali votka aptal demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 gs cl de devam ederse şampiyonluk sakata gelir kaç maçtır kafalar schalke maçında , hadi real barca felan çıkaydı kafa mafa kalmazdı demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 aglamami gerektirecek birsey yok ilk yari cenabetlikten ve aptalliktan gol atamadik taktik hatarin ardindan sacma sapan gol yedik yenildik vs ben sizin bu kadar mutlu olmaniza da laf atmiyorum sadece komik olmak için kıçını acan adamlar tadindasiniz rahatsiz ediyor kalitesizliginiz özellikle de senin kalitesizligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 cl de turu geçersek çok iyi bence. çünkü 2. olsak ligde yine clye gidebiliyoruz çok sıkıntı değil. fener şampiyon olursa clye almıcaklar muhtemelen bizi alırlar direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 GALATAZAAAARAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yalnız şaka maka fena oynamadık otobüs phase'e kadar. beğendim ben. hamit ama bundan sonra mümkünse kalecinin kafasına nişanlasın, belki gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Xenus said: takımın en kötüsü buraktı sanırım çok rahat hareket etti biraz simarmis gibiydi özellikle ilk yarida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Lectre said: miyaw33 said: Ya bu gs ye ne diyeyim bilmiyorum, sen farkı 7 puana çıkar, sonra git hakemde düzgün olmasına rağmen salakca yenil. Selçuk varken drogbaya penaltı kullandırdilar geçen haftada son dakikada frikigi selçuk yerine drogbaya attirmislardi hakem düzgün mü? Düzgün derken gs hakem yüzünden kaybetmedi demek istedim, yoksa penaltı kararını cellatdan başkası vermezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Pewpew said: aglamami gerektirecek birsey yok ilk yari cenabetlikten ve aptalliktan gol atamadik taktik hatarin ardindan sacma sapan gol yedik yenildik vs ben sizin bu kadar mutlu olmaniza da laf atmiyorum sadece komik olmak için kıçını acan adamlar tadindasiniz rahatsiz ediyor kalitesizliginiz özellikle de senin kalitesizligin begenmiyorsan seni yörüngeye alalım, zorla okutmuyoruz kimseye, hakaret edip saga sola salya sacmadigim sürece forum kurallarinca istedgmi yaparım.. drogba ile şinaydere ragmen böylesinz olmasaydi küme düserdinz demekte sana bu kadar koyan ne var anlamadım.. 2.bir nokta ise. bak salaksın demiyorum ama salak salak konusuyorsun, şefersizsin demiyorum ama şerefin varsa sunu yaparsn diyen ahmet cakar style hakeret etmek seviyeni gercekten belli ediyor.. bilseydim böyle yapcagini üzgün kalbinin üstüne gelmezdim oldboyz 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Sakaciya kafa atan adam gibi cakmis kafayi adam zaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bence penalti da degildi zaten hakem çok kötüydü bakkal sifatli kalece kafadan 5 dakika yedi adami uyarmadi bile fb nin dinamo kiev maçimiydi tam hatirlamiyorum adamlar yatarak 25 dakka yediler hakem göz yumdu buna bi el atilmasi lazim çok kolaya kaçiyor yeteneksiz takimlar faul yap-yat seklinde futbol oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Eralpb said: Yanlis maci izliyosun kardes 90+ olunca hakemler otomatik skor eklemiyo bu takima ahahah cok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Pewpew said: Cipetpet said: applev0dka said: allahtan şinydr ile drogza aldınz yoksa küme düşerdinz lol Ajklhgfdsqwertyuıopğüçmöbncvzx ulan tamam yenildikte bu ne al birini vur ötekine hadi elmalivotka kuş beyinli birinin yapacagi yorumlari yapiyor bide bunu gerçekten komik mi buluyosunuz espiri desen degil komik desen degil ılık ılık aptallık akıyor resmen su mesajdan orta okulda yapmıyorduk bu kadar aptallık kokan sakalari elmali votka aptal demiyorum aahaha yazık lan üzülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 applev0dka said: Pewpew said: aglamami gerektirecek birsey yok ilk yari cenabetlikten ve aptalliktan gol atamadik taktik hatarin ardindan sacma sapan gol yedik yenildik vs ben sizin bu kadar mutlu olmaniza da laf atmiyorum sadece komik olmak için kıçını acan adamlar tadindasiniz rahatsiz ediyor kalitesizliginiz özellikle de senin kalitesizligin begenmiyorsan seni yörüngeye alalım, zorla okutmuyoruz kimseye, hakaret edip saga sola salya sacmadigim sürece forum kurallarinca istedgmi yaparım.. drogba ile şinaydere ragmen böylesinz olmasaydi küme düserdinz demekte sana bu kadar koyan ne var anlamadım.. 2.bir nokta ise. bak salaksın demiyorum ama salak salak konusuyorsun, şefersizsin demiyorum ama şerefin varsa sunu yaparsn diyen ahmet cakar style hakeret etmek seviyeni gercekten belli ediyor.. bilseydim böyle yapcagini üzgün kalbinin üstüne gelmezdim oldboyz 4 özür dilerim ya sen gerçekten su forumda gördügüm en aptal insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 şalkezaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar