Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ankara'da olma gerekliliği mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bi arkadaşım var. yönlendirebilirim eğer bulamazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 avukat epey var gelirler birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 idari yargıcı varsa bana da laızm ankara civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 şu amerika'da ki gibi tazminat davaları açabilecek ve kazanabilecek avukat lazım bana da. bizim köşedeki köfteciden aldıgım köftede kıl çıktı donuna kadar almak istiyrm şişkonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgesnisatanferarri Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 hukuk 2. Sınıf öğrencisi olmamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Benim de yakın avukat arkadaş var Ankara'da. Lazım olursa ö.m atarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 nordlydian said: şu amerika'da ki gibi tazminat davaları açabilecek ve kazanabilecek avukat lazım bana da. bizim köşedeki köfteciden aldıgım köftede kıl çıktı donuna kadar almak istiyrm şişkonun. Türkiyede haksız zenginleşme diye bi mevzu var. Alıp alabileceğim anca yeni bi köfte ekmek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ya avukat varsa bişey sorcam şimdi ben komşuya küfür etsem buda bana hakaret davası açsa kaybedermiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 kanıtlayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yanında ses kayıt cihazı yoksa, 2 nizi gören duyan yoksa np. varsa tanık veya kayıt, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Şahit yoksa sorunda yok dostum gidip komşunu öldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 lithran sen niye sürekli azmettirici haldesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?13,6759725 şu konuda yapcak bir şey var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Kanunun hepsini gormek gerek. Numarasi ne? Madde ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 savcı vardı burada bitane Juhal mı neydi nicki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Dartanian said: Ankara'da olma gerekliliği mevcut. Arkadaşıma yönlendireyim seni benim de avukatım aynı zamanda istersin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 GERGE said: Kanunun hepsini gormek gerek. Numarasi ne? Madde ne? http://www.tki.gov.tr/dosyalar/399.pdf madde 21 kurumun yazılı hale getirdiği uygulaması da "Yıllık izinler, teşebbüs veya bağlı ortaklığın uygun bulacağı zamanlarda toptan veya ihtiyaca göre kısım kısım kullanılabilir ancak yıllık izin en fazla 2'ye bölünebilir" şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 hahahaha. abi hala o konudasın demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 olayı özetliyim tanık olduğum bir kavga oldu. bu kavgada birisi birisinin kafasına sopayla vurarak bayılttı kan aktı. ambulans geldi götürdü. vuran kişi onun lehine tanıklık yapmamı istedi. ben sopa görmedim itti yere düştü kafasını çarptı dersin dedi. ben kabul etmedim. benim haberim yokken dava görülmüş. benim yerime orda olmayan başka birini tanık olarak göstermiş sopayla vuran. yalancı şahit yani. aynen bana önerdiği şeyi söyletmiş. dava 2000 tl sopayla vuran tazminat ödemesi şeklinde sonuçlanmış. ben kafasına sopayla vurulan kişiyle birlikte esas şihitin ben olduğumu söyleyip davanın yeniden görülmesini salayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 darp raporuna bakar o iş hastane falan da girdiyse. kamera falan yokmuymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mal said: olayı özetliyim tanık olduğum bir kavga oldu. bu kavgada birisi birisinin kafasına sopayla vurarak bayılttı kan aktı. ambulans geldi götürdü. vuran kişi onun lehine tanıklık yapmamı istedi. ben sopa görmedim itti yere düştü kafasını çarptı dersin dedi. ben kabul etmedim. benim haberim yokken dava görülmüş. benim yerime orda olmayan başka birini tanık olarak göstermiş sopayla vuran. yalancı şahit yani. aynen bana önerdiği şeyi söyletmiş. dava 2000 tl sopayla vuran tazminat ödemesi şeklinde sonuçlanmış. ben kafasına sopayla vurulan kişiyle birlikte esas şihitin ben olduğumu söyleyip davanın yeniden görülmesini salayabilir miyim? Teorik olarak yapabilirsin. Yargılamanın yenilenmesi diye geçiyor. Ceza Muhakemesi Kanunu Md. 314: Sanık veya hükümlünün aleyhine yargılamanın yenilenmesi nedenleri Madde 314 – (1) Kesinleşen bir hükümle sonuçlanmış olan bir dava aşağıda yazılı hâllerde sanık veya hükümlünün aleyhine olarak yargılamanın yenilenmesi yolu ile tekrar görülür: a) Duruşmada sanığın veya hükümlünün lehine ileri sürülen ve hükme etkili olan bir belgenin sahteliği anlaşılırsa. b) Hükme katılmış olan hâkimlerden biri, aleyhine ceza kovuşturmasını veya bir ceza ile mahkûmiyetini gerektirecek nitelikte olarak görevlerini yapmada sanık veya hükümlü lehine kusur etmiş ise. c) Sanık beraat ettikten sonra suçla ilgili olarak hâkim önünde güvenilebilir nitelikte ikrarda bulunmuşsa. Ancak burada böyle bir tazminata hükmedilmiş ise zaten hüküm kendi düşüp kafasını çarptıya dayanarak verilmemiştir. Verilmiş hükmü gördün mü? Suçun niteliği aynı kalırsa yani kasten adam yaralamaktan hüküm giymişse bunu ağırlaştırmak için yenileme yapılamıyor: Madde 315 – (1) Kanunun aynı maddesinde yer almış sınır içinde olmak üzere cezanın değiştirilmesi amacıyla yargılamanın yenilenmesi kabul edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 olay sırasında alet kullanılıp kullanılmaması sonucu çok etkiliyor. sopa gibi bi alet varsa kasten itme olunca kazara oluyor. zaten o yüzden sopa görmedim dedirtmeye çalıştı. ki ben böyle bişey yaparsam işin içine birde yalancı şahit tutma giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 sopayla kafaya vurmak kasten adam öldürmeye teşebbüse girmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Türkiye'de agresif müzakereye giriyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar