Edriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Bs lw tailoring le gene giriş seviyesi pvp itemi yapilir garanti başlarda iyi satiliyor bunlar ahde sonra tahminimce 1-2 slotluk raid ilvl seviyesi epic koyarlar onlarda iyi para eder ve ilvl i yükseltir. Enchanting rulz zaten inc de is yapar alchemy consumable olarak her raider a lazim. Ama combat bonuslar kalkti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 biliyorum combat bonuslarının kalktığını da meslekleri biraz daha işe yarar hale getirmek için acaba bir şeyler ekleyecekler mi onu merak ediyorum. örneğin bs, lw gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Hepsi kalkıyor, hiçbirinin bonusu olmayacak güya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 yahu biliyorum combat bonuslarının gideceğini ama bazı meslekler çok yararsız kalacak, onlar için ekstra bir şeyler olacak mı acaba, sağlam recipe'ler falan onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Herkese bişiler verirler merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 mining + jw sileyim mi diye dusunuyorum, sanki exp basında paranın bi tarafına koyamayacaz gibi bir his var icimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 herb+alch akar her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 engineerın gadgetları gitmez herhalde başka hiçbir şeyi yok ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 mining para yapar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Gathering hep para yapar ama tabi gidipde farmladığınız sürece. Ben sırf skill i caplerim sonra anca dolaşırken görürsem alırım felan diyorsanız gatheringle felan uğraşmayın derim. Yanlız Wod da uçma gelene kadar gathering iyi para basacak. Ground mount la farmın ne kadar bayık olduğunu göreceksiniz =P Zamanında az yapmadık heuae sürekli mobları öldür tam mine edecekken biri gelsin çalsın felan =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Her expansion'da cap'e ulasana kadar ground takılıyosun zaten. Dogru durust farmlanmaz ki level kasarken mine pesinde kosmak lazım. Ancak cap'e ulastıktan sonra bir sure farmlayıp para kazanılabilir. Ben hammaddeyi urune cevirerek para yapmayı daha cok seviyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Hammadde, çantalar ve mountlar iyi para yapayor genelde expansion sonrası 1-2 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 sunstone panther satabilir miyim acaba, yapmaya giristim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Herşey satılırda şimdiden ucuz mu pahalı mı satılır o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 inscription; hele ek paket başında inanılmaz paralar yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 10 gblik patch neyin nesi la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 bayrama yeni content gelse de evde oynasak biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Ekim başı diyorlardı zaten 6.0 gelirse fena olmazda pek yeni birşey yok aslında. Hepsi wod da =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 garroshtan sadece classın kullanabileceği loom mu düşüyor? yoksa priest ile bow lootlayabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 lunatari said: garroshtan sadece classın kullanabileceği loom mu düşüyor? yoksa priest ile bow lootlayabiliyo muyuz? lootlayabilirsin. rastgele düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 meslekleri sildim sadece mining aldım daha kasarken bile para geldi. ek pakete çok feci hazırım sadece level 90 yaptım 260k hp var ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 lunatari said: garroshtan sadece classın kullanabileceği loom mu düşüyor? yoksa priest ile bow lootlayabiliyo muyuz? İlk düşen eşya spec ine göre, yani resto druid sen mesela staff/1h-mace/offhand felan düşüyor önce, sonra rasgele diğer heirloomlar düşmeye başlıyor. Feral isen polearm alıyorsun ilk sonra rasgele diğerleri. İlla istediğin bir heirloom varsa o specle gelmen en sağlamı hunter a ilk bow düşeceği garanti mesela. 6.0 dan sonra garrosh keserseniz spec inize ait heirloom %100 şansla düşecek , diğer heirloomlarında düşme şansı artıyormuş. Yani o 1-1.5 ayda hangi karakterle yapsanız o kar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Darksun said: lunatari said: garroshtan sadece classın kullanabileceği loom mu düşüyor? yoksa priest ile bow lootlayabiliyo muyuz? İlk düşen eşya spec ine göre, yani resto druid sen mesela staff/1h-mace/offhand felan düşüyor önce, sonra rasgele diğer heirloomlar düşmeye başlıyor. Feral isen polearm alıyorsun ilk sonra rasgele diğerleri. İlla istediğin bir heirloom varsa o specle gelmen en sağlamı hunter a ilk bow düşeceği garanti mesela. 6.0 dan sonra garrosh keserseniz spec inize ait heirloom %100 şansla düşecek , diğer heirloomlarında düşme şansı artıyormuş. Yani o 1-1.5 ayda hangi karakterle yapsanız o kar =P spec değil de loot spec'e göre düşüyor yani resto druid oynarken feral loot spec seçersen feral düşer. geri kalanı random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Şu loom UI de gelsinde onuda dolduralım =P toybox zaten tam bana göre bir yığın gereksiz oyuncak var bir daha alamam diye silemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar