Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Biliyorum kesilebiliyor da kasmak istemiyorum. Trinket dpsmeterda heallere bakınca heallemiş gibi durmuyor ama bir daha deniyim bi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Hiç kasma dünür, ben hesabı açayım tekrar gelirim oyuna, 2 kişi keseriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Yok solo kesiyorumda rahat rahat kafam rahat kesmek için istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Gene test ettim regen hıznı arttırıyor ama direk olarak +100HP diye heal basmıyor bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 http://www.wowhead.com/item=30620/spyglass-of-the-hidden-fleet Aradığın böyle bir şey mi? Ps hoş otomatik olarak denmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Yok use olmaması lazım. Herhalde yok böyle bir item veya enchant sağlık olsun. Veya biri bana dmg verince heal proclayabilecek bi item veya enchant varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Şu olay nedir açıklayabilecek bir mage var mı? http://www.youtube.com/watch?v=81oSbiYYAGM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Its fine, learn 2 play. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Hayatımda ilk defa bi DPS karakteri main yaptım, haftasonu günü dingledim falan, scenariolarla heroiclerle LFR'lerle 2 günde 461 ilvl yaptım gear'ı ama daha ileri gidemiyorum lan? Şu an sadece ilk iki raide girebiliyorum, bi sonraki raid 470 ilvl istiyo en az. O seviyeye gelebilmem için en az 1 ay valor kasmam lazım, yok mu bunun kolay yolu? Isle of Thunder questlerini hiç yapmadım, oralardan bi şeyler alabilir alabilir miyim üstüme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Rep item kas 1-2 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 honorla item al pvp sonra yükselir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Eyvallah, Krasarang Wilds'da bi faction varmış, 496 item alabiliyosun falan, ona bakıcam, bi de dün ilk 2 raidden birer item düştü falan 464 oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 aynen honorla diz üstüne 470 itemları sonra dönersin pve ye yavas yavas. bide bu key to the lei shen's palace denen mereti alıp o scenariouyu yap her hafta extra roll tokeni gelir 5.1 lfrleri icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Warlock petlerle ilgili bişi sorucam Öncelikle solo boss keserken hangi skiller açık olsun pette? Suffering Auto ON Torment Auto ON Threatening Presence Auto ON Boss dahil herhangi bir başka add bana dalsa suffering otomatik olarak pete çekiyor degilmi mobu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Kojiroh said: Eyvallah, Krasarang Wilds'da bi faction varmış, 496 item alabiliyosun falan, ona bakıcam, bi de dün ilk 2 raidden birer item düştü falan 464 oldu şimdi.valorle sakın 496 alma shado-pan assaulttan neck al 1250 ye522 ilvl digerlerini honorlarla tamam la para varsa ben mesela 478 di ilvl yenilere giremiyordum gittim 496 chest aldım ahdan giymedim bile çantada duruyordu onu da saydı ilvl dan mesela 480 üstüne çıkınca o itemsız aha feri koyup satıcam onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 hacılar selam, geri dönüyorum da karar veremedim ne açsam. Monk mu açayım yoksa Warrior mu? Sağlam DPS yapayım istiyorum. Gerekti mi tanklık yaparım vs. diyordum Warrior ile de Monk ile healer şansı da var. Araştırmadım pek, Monk nasıldır açmaya değer mi main olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 oynanış çok zevkli monkta vuruşlar falan oynarken hoşuna gidiyor. ayrıca en hızlı level alınan class diyor herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ya baktım dps sıralamasında da 7. ilan etmişler. neye göre kime göre bilmiyorum da sdfas iyi dps yapması önemli benim için, PVE'ciyim sonuçta ben PVP'e pek ilgi duymuyorum. Monk açayım o zaman şimdilik açtım şimdilik hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 monk güzel, keyifli vakit geçirirsin. dps de 7.de biraz haksızlık olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 tank ve healer speclerinin yanında monk dps oynaması acayip bayık kalıyor bence. Mele dps oynıyacaksan illa dk aç, beleş dps yapmak istiyorsan rogue aç. Dps spec monkta güzel bir offspec alternatifi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 tank main, dps alternatif olarak düşünüyorum zaten. bayağı kişi ile konuştum en iyisi ve herkeste böyle oynuyor ztaen dediler asdfas şimdi meslek seçimi kaldı. Geçen sefer skinning - lw içimde kalmıştı öyle yapacağım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Monk sarmadı ya asdfasd quest yaparken eğlenceli de dungeon ve pvp'de halen sıyrılamadım. Brewmaster seçmesemiydim bu levellerda nedir asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 döner tekme açılana kadar biraz bayıyor monk. tank spec iyidir ama yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 leather zırhla biraz zor ama skilleri iyi tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Brewmaster kasılmaz monk ya, Windwalker gerçekten ama gerçekten ağır eziyor. Her açıdan akıyor spec, yani questten queste giderken bile bir anda 40-50 yard uzağa attığın uçan tekmeler sayesinde kazandığın zaman bile anormal hız katıyor level atlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar