Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hayatımda ilk defa bi DPS karakteri main yaptım, haftasonu günü dingledim falan, scenariolarla heroiclerle LFR'lerle 2 günde 461 ilvl yaptım gear'ı ama daha ileri gidemiyorum lan? Şu an sadece ilk iki raide girebiliyorum, bi sonraki raid 470 ilvl istiyo en az. O seviyeye gelebilmem için en az 1 ay valor kasmam lazım, yok mu bunun kolay yolu? Isle of Thunder questlerini hiç yapmadım, oralardan bi şeyler alabilir alabilir miyim üstüme?
Mesaj tarihi:
aynen honorla diz üstüne 470 itemları sonra dönersin pve ye yavas yavas. bide bu key to the lei shen's palace denen mereti alıp o scenariouyu yap her hafta extra roll tokeni gelir 5.1 lfrleri icin
Mesaj tarihi:
Warlock petlerle ilgili bişi sorucam
Öncelikle solo boss keserken hangi skiller açık olsun pette?
Suffering Auto ON
Torment Auto ON
Threatening Presence Auto ON
Boss dahil herhangi bir başka add bana dalsa suffering otomatik olarak pete çekiyor degilmi mobu?
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Eyvallah, Krasarang Wilds'da bi faction varmış, 496 item alabiliyosun falan, ona bakıcam, bi de dün ilk 2 raidden birer item düştü falan 464 oldu şimdi.
valorle sakın 496 alma shado-pan assaulttan neck al 1250 ye522 ilvl digerlerini honorlarla tamam la para varsa ben mesela 478 di ilvl yenilere giremiyordum gittim 496 chest aldım ahdan giymedim bile çantada duruyordu onu da saydı ilvl dan mesela 480 üstüne çıkınca o itemsız aha feri koyup satıcam onu.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hacılar selam,

geri dönüyorum da karar veremedim ne açsam.

Monk mu açayım yoksa Warrior mu?

Sağlam DPS yapayım istiyorum. Gerekti mi tanklık yaparım vs. diyordum Warrior ile de Monk ile healer şansı da var.

Araştırmadım pek, Monk nasıldır açmaya değer mi main olarak?
Mesaj tarihi:
ya baktım dps sıralamasında da 7. ilan etmişler. neye göre kime göre bilmiyorum da sdfas

iyi dps yapması önemli benim için, PVE'ciyim sonuçta ben PVP'e pek ilgi duymuyorum.

Monk açayım o zaman şimdilik

açtım şimdilik hadi bakalım.
Mesaj tarihi:
tank ve healer speclerinin yanında monk dps oynaması acayip bayık kalıyor bence. Mele dps oynıyacaksan illa dk aç, beleş dps yapmak istiyorsan rogue aç. Dps spec monkta güzel bir offspec alternatifi oluyor.
Mesaj tarihi:
tank main, dps alternatif olarak düşünüyorum zaten. bayağı kişi ile konuştum en iyisi ve herkeste böyle oynuyor ztaen dediler asdfas

şimdi meslek seçimi kaldı. Geçen sefer skinning - lw içimde kalmıştı öyle yapacağım galiba
Mesaj tarihi:
Brewmaster kasılmaz monk ya, Windwalker gerçekten ama gerçekten ağır eziyor.

Her açıdan akıyor spec, yani questten queste giderken bile bir anda 40-50 yard uzağa attığın uçan tekmeler sayesinde kazandığın zaman bile anormal hız katıyor level atlamaya.
  • Yeni Oluştur...