axedice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Ahah evet beni anlatıyor o cümle. Daha iyisi vardı da biz mi oynamadıg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Abi benim gidi otomatik ödemeye alın WoW'u işte, ayda 30 40 lira koymuyor zaten. Girip arena, rbg, lfr falan yapıp çıkıyorum. 2 rep kasıyorum, mount farmlıyorum falan inanılmaz keyifli oluyor. Şimdi şu dinozor adasındaki 9999 kemik toplama achievementine taktım kafayı, 1k falan oldu zaten, şubat gelmeden bitirmeye çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 said: 2 rep kasıyorum, mount farmlıyorum falan inanılmaz keyifli oluyor. Şimdi şu dinozor adasındaki 9999 kemik toplama achievementine taktım kafayı, 1k falan oldu zaten, şubat gelmeden bitirmeye çalışıcam. abi hiç aynı kafada olduğumuzu sanmıyorum :P benim olayım 5 man instance lar filan. geri kalanlar hiç zevk vermiyodu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 5 man yapmak icin accaksan hic acma. Zira tbcdeki falan 5 man olayi kalmadi hic. Sacma sapab dungeonlar. Belki sceneriolar falan ama begenir misin bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 deadwoll said: Abi benim gidi otomatik ödemeye alın WoW'u işte, ayda 30 40 lira koymuyor zaten Abi bide şunu yazmadan geçemiycem. sene 2014 hala wow a paramı ödüyorsunuz? şaka bir yana aylardır wow u oynuyor olmamın tek sebebi var oda oyuna para ödemiyor olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 deadwoll said: Abi benim gidi otomatik ödemeye alın WoW'u işte, ayda 30 40 lira koymuyor zaten. Girip arena, rbg, lfr falan yapıp çıkıyorum. 2 rep kasıyorum, mount farmlıyorum falan inanılmaz keyifli oluyor. Şimdi şu dinozor adasındaki 9999 kemik toplama achievementine taktım kafayı, 1k falan oldu zaten, şubat gelmeden bitirmeye çalışıcam. ben ToT'taki dinoyu kestim primal egg çıktı ondan da raptor aldım. 9999 kemik toplayınca veriyo mu bişi bende toplayayım aynı mantıkla yaşıyorum Wow'da :). Arena yapmıyorum bitek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kalkmadı mı raf mevzusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 smyrnas said: deadwoll said: Abi benim gidi otomatik ödemeye alın WoW'u işte, ayda 30 40 lira koymuyor zaten Abi bide şunu yazmadan geçemiycem. sene 2014 hala wow a paramı ödüyorsunuz? şaka bir yana aylardır wow u oynuyor olmamın tek sebebi var oda oyuna para ödemiyor olmam. Ya 20k golda 2 aylık pre-paid vs. satıyorlar da güvenemiyorum. Bir de 20k'yı biriktirecek kadar oynamıyorum oyunu, o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yekeyeke said: deadwoll said: Abi benim gidi otomatik ödemeye alın WoW'u işte, ayda 30 40 lira koymuyor zaten. Girip arena, rbg, lfr falan yapıp çıkıyorum. 2 rep kasıyorum, mount farmlıyorum falan inanılmaz keyifli oluyor. Şimdi şu dinozor adasındaki 9999 kemik toplama achievementine taktım kafayı, 1k falan oldu zaten, şubat gelmeden bitirmeye çalışıcam. ben ToT'taki dinoyu kestim primal egg çıktı ondan da raptor aldım. 9999 kemik toplayınca veriyo mu bişi bende toplayayım aynı mantıkla yaşıyorum Wow'da :). Arena yapmıyorum bitek. O da bone-white mı ne raptor veriyor. Achievement'i falan var. 1k bone'a pet falan var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 smyrnas said: deadwoll said: Abi benim gidi otomatik ödemeye alın WoW'u işte, ayda 30 40 lira koymuyor zaten Abi bide şunu yazmadan geçemiycem. sene 2014 hala wow a paramı ödüyorsunuz? şaka bir yana aylardır wow u oynuyor olmamın tek sebebi var oda oyuna para ödemiyor olmam. çinlilerle yapılan raflar 2-3 güne siliniyordu. yeni birşey mi çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yok gold sat game time al şeklinde olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 deadwoll said: Abi benim gidi otomatik ödemeye alın WoW'u işte, ayda 30 40 lira koymuyor zaten. Girip arena, rbg, lfr falan yapıp çıkıyorum. 2 rep kasıyorum, mount farmlıyorum falan inanılmaz keyifli oluyor. Şimdi şu dinozor adasındaki 9999 kemik toplama achievementine taktım kafayı, 1k falan oldu zaten, şubat gelmeden bitirmeye çalışıcam. Aynı mantığı bende uygulamaya başladım. Geçen sene accountu satmıştım. Gw2 filan oynadım ama yok ya böyle günde 1 saat filan bile olsa gireyim ama yapacak bi ton şey olsun diyemiyorsun diğer mmolarda. Kasım başında aldım tekrar, verdim otomatiğe. Şimdi ara ara girip pvp yapıyorum, rep kasıyorum filan olmadı zaten rp serverındayım rp yapıyorum guildle geçiyor zaman (:P). O kadar Gw2 oynamama rağmen piyasada wow dışında mmorpg hissini veren yok başka oyun ya... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 RP mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 modellemeler güzel :) alliance pop. arttırmak için ayrı özenecekler belli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 quixef said: RP mi! Evet. Noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 koxp geldi mi oyuna? geldiyse tekrar başlayacam haber edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Blood elf ler gelsin yine horde a kayar herkes =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 http://media.wow-europe.com/infographic/en/world-of-warcraft-infographic.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 akşam açıtırcam ya ben acc'yi. çok sıkıldım ve sanırım şu anda oynayabileceğim tek oyun wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ben oyunu bırakalı 2 sene oldu tekrardan açtırırsam eğer bir takım sürprizler, hediyeler kazanma şansım var mı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 scroll of ressurection var mesela 3 aydan uzun inaktif hesaplara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 daha önce kullanmış acc lar tekrardan kullanabiliyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 scroll bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 evet yazdığımdan beri arıyorum battle.net sayfası not found çıkıyor, hayırlısı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 bitirdiler artık parasını verip level 90 alabiliyosun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar