Tori Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 D2:LoD'u zamanında oynayıp 10 sene sonra gelen sequelını almamak bildiğin mazoşistlikti ama, öyle bir kilometre taşıydı lod. D3ü alan değil yapan utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 BoA heirloom raid gear http://media.mmo-champion.com/images/news/2013/august/heirloomBoAs.jpg what the actual fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 karakterim şöyle bir şey oldu en son. bir de dagger ve shoulder alacağım. bunların dışında nasıl yükseltebilirim raid spamlamak dışında? isle questleri işe yarar mı, 480 yapıp heroic sc mi farmlayayım, reputasyon işlerini sevmioyrum onlar dışında ne yapabilirim? http://eu.battle.net/wow/en/character/draenor/Korina/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 raid istemiyorsan hc scenario spammlıcen 524 e kadar cıkarabilirsin ilvlı o sayede upgradelerle. Ama günde bir canta ve bu cantadan belirli bir şansla item düşmesi, olayı zorlaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 480 olup tot lfr'leri acO ordan 3-5 item toplarsın ilk hafta hc senaryolar 516 ilvl item veriyo onları spamla, tot lfr ve normale girip shado-pan assault repi kas ve valor itemlerini almaya basla her hafta sha-galleon vs seklindeki outworld boss raidlerini yakalamaya calıs, single bu sekilde olur anca, daha iyisi icin düzenli progress yapan bi guild bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Us oynayan var mı pingler nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 aylar sonra açtim acc yi önereceniz bi şey varmı rep kasma yada başka bi şeyler kolaylaştımı ne önerirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 elder charm of good fortune vendor u nerde bulamıyorum ? hani şu fazladan zar atma sansı veren zımbırtı, kaldırdılarmı ne yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Bir dahaki patch cogu epigin rep ihtiyacini friendly'e kadar dusuruyor. Vp fiyatlari da baya dusecek. S13 honor ile alinacak filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 8 aydır kapalı hesabı açmamak için zor tutuyorum kendimi. Ha açıp 1 hafta sonra bezmem çok olası.. Ama kapalı olunca da sürekli açtırası geliyor insanın.. Ne biçim oyun ya bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Praetorian said: elder charm of good fortune vendor u nerde bulamıyorum ? hani şu fazladan zar atma sansı veren zımbırtı, kaldırdılarmı ne yaptılar.mojoveya mogu öyle bir sey oldu sanırım onlar oda ally da alt katta idi seven starmı neyse adı onun alt katında digerleride mob kestikce dusuyordu falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 6 aylik odeme yaptiktan sonra biraktim oynamayi. Acayip oynayasim geldi , simdi de sure bitmis:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 yenibir şey yok başlıcaksanda 5.4 de başla 2-3 haftaya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Canim feci wow oynamak istiyo. Hangi melee kasmasi iyidir su aylarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 frost dk kas serin serin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 hiçbi melee kasmamak lazım oyun şu haldeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Hadi beaa. Sirf canim ilk defa melee oynamak istedigi icin actirdim. Warrior'la yardira yardira oynamak geldi icimde. Rogue bile oynarim. Hicbi melee mi is yapmaz? Ulan ilk defa mage oynamayasim tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ver enhancement shaman'a kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Bi shaman ım var, warrior oynayasım var benimde, en son oynadığımda bg lerde yardırıyordu, hala öyle mi ? Birde druid le bg de heallemeyi seviyorum, aslında shaman daha iyi galiba ama nedense druid daha kolayıma geliyor.. Lakin ench shaman işini düşünmek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Warrioru mu, shamanı mı soruyosun bg lerde? Benim full tyran warriorum var, yani normalde yardırabiliyorum bglerde ama açıkçası tecrübe istiyor biraz.Ortalamanın üzerinde oynaman lazım yoksa cok zor..Shaman olarak ele shammyler dikkat ettiğim kadarıyla baya iyi. Güzel gearla fazla kasmadan baya iş yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 PvP için düşünüyorsanız; enhancement hasarı, dayanıklılığı falan iyidir ama cidden oynarken zorluyor. Ben çok pvp/arena yapmış biri değilim açıkçası ama bildiğim bir şey varsa enhancement ile pvp yapmak yorucu. Yıllarca oyandığım wow'da bir tek rogue levellemedim bugüne değin. Melee olarak oynaması en keyifli class kesinlikle enhancement. Ha bir de şu monklar var, onu da oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Melee olarak oynamasi en zevkli class Rogue olsa gerek simdi yigidin hakki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Rogue candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 valla o eskiden CANT ESCAPE durumları varken rogue oynamak zevklidir kabul ediyorum da şimdi herhangi bir clothun rogue a ölmesi çok daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Ölmek ölmemek degildi kastettigim. En zevkli denince aklima rogue gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar