Regalya Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Bilmiyorum fuliminatoru eriteli çok oldu procu buglu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 o deil de neden bu barbar setleri düşmüyor? t2/3/4 yapiorum ama yok yani haftalardır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 4. parcasi dusmedi bana da bi turlu furious charge setinin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 olm skull of resonance abuse ederken bi bağırmada iki immo buldum ha dedim 3. bulamda pet met takılırım 5 gündür paso barb oynuyorum yok çıkmadı yeni setler desen hiç düşmedi daha yüzünü görmedim wiz oynarken marauder bot dh oynarken akkan helm buldum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Fak deprem set nokta immo+hount of vax0 (20-30m hota felan atıyolar lol)+ fire değilsen ashera = 8 pet Zoo spec sal elemanları t6 rifte farmlayıp getirsinler legleri çayını kahveni yudumlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Aluriel said: might of the earth seti 3 parca + act 1 cache yüzük ile full set bonus geliyor. lut socks da 3 kere leap atmana yariyor arka arkaya. her leap earthquake açıyor. passive sayesinde de 150 fury doluyor 3 leap ile. leap cooldown bitene kadar hammer spamliyorum sonra tekrar leap. ring var. kadaladan random bot bastım 10 denemede lut düştü. basarken lut düşürme planım yoktu. sonra 30 kaşede falan grandeur ring düştü earth setinin de tek parçası düştü. geriye iki parça earth kalıyor. kısmetse bir ay iki ay arkandan yapıcam aynı buildi sen akerfeldtsin ben opeth tişörtü giyen ergen sdfssfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 sen o seti toplayana kadar bitecek o buildin olayı bu gidişle asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 nası düşürcem ki abi. haftasonu 20 saat farm yaptım set bile düşmedi. hele spesifik seti nasıl düşürcem. (belli adamlardan düşme durumu mu var ki). hızlı olsun aksın dedik t1 yaptık olmadı. kastık t3 yaptık leg düşmedi. birer kere de yapmadık 4er kere falan. skerler dedik bıraktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 solo oynama ya, t3-t4 takıl işte rift hangisini rahat yapabiliyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 arkadaşım yok solo oynamak zorundayım...........,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 oynuyoz ya olm ne sallıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 <: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 deprem set beklerken ik + raekor set fullendi pet buildi güzel ama baydım valla. charge ı denerim bu akşam umarım eğlencelidir. hali hazırda charge için buildi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Reakor bomba olur gibime geliyor.. hem deli gibi fury hem merciless hem de %760 dmg.. Ben 2016ya anca toplarım herhalde, o zamana da yeni exp çıkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 goldbären said: arkadaşım yok solo oynamak zorundayım...........,,,, hain domdom, ulan party'de satışı koyup kaçarsan tabi ki arkadaşın olmaz. bundan sonra ocak dışısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ya adam yemliyoruz olm. aluriel gelirse t8 de yaparız t10 da yparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 keslan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Sokucam böle işe biraderin barbara full moe set bulldum bende tek piece yok tek memeli kadın gibi sadece immortallarla geziyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/BlackHand-2862/hero/4408380 son durum bu. Royal Grandeur'un AS ini crit chance veya crit damage e rollamayı düşünüyorum. ( lifestealdan oldukça kıstım, daha da kısarsam epey zorlanıcam gibi T3 te ) Haunt of Vaxo oldukça işime yarıyor ''summon clones'' olayı. % physical damage'i fire damage e rollayıp, frenzy skill imi Maniac(fire) runeuyle kullanmayı düşünüyorum. Thundergod's Vigor şunun da %lightning damageini yine %fire damage e rollarım büyük ihtimal. Thunderfurry Ros a başladıktan birkaç saat sonra düştü kendileri fakat, görebileceginiz gibi Dps ve attributes oldukça kötü. Yine de başka bir alternatifim yok şu an için. Ha birde; Pati Clan invite ı istiyorum BLACKHAND #2862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 yüzük için attack speed yerine life per hiti rolle crit dmg veya crit chance thundergoda fire dmg ekleyemezsin, lightning oynamıyorsan başka kemer kullan. 1450 dps str'siz thundefury de olmaz olsun. sarı silah kullan daha iyi lol build de baya değişikmiş full fury gezinip berserker rage'den %25 dmg almayı planlıyorsun ama yetmez o. sadece frenzy ile nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Kolyedeki physicalı crit dmg a rolle % dmglar güzel ama base statlara ihtiyacın var herşeyden önce royal grandeura crit al o thudnerfuryi değiş acilen kemerin çöp bilare onuda değiş berserker rage o kadar ii bi seçim değil brawl yada tough as nail felan al avalance snow-capped mountain buglu onu kullanabilirsin dmg outputu en yüksek o furious charge yerine hammer of ancients al daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 benim kafam karıştı. fire mı lightning mi arada kaldım. dandini vuruyorum şu an. http://eu.battle.net/d3/en/profile/kinetica-2668/hero/6161212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 lollightning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 @goldbären O echo işleri bayaa bi bozuyodur.Ben 10 dakkaayamadım echoya. ww yapacaksan light yapacaksın zaten.Başka alternatifin var mı wwyle? Hammer a smashı bağla, weapon throwada balance ı gömdün mü passive e de blood thirst alıcan torment4 elitler eriyo bildiğin. blood thirst life leech gibi.weapon throwu beğenmezsen frenzy maniac.wwden daha seri ilerliyosun yüksek tormentte bununla.acaip bi dmg getirisi var.(bana öyle bi izlenim bıraktı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Merhabalar, T4 de sıkıntı yok ancak 5 de sıkıntı yaşıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Saygılar. http://www.diabloprogress.com/hero/ulubatli-2624/ulubatli/5984 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar