Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Aluriel said:

might of the earth seti 3 parca + act 1 cache yüzük ile full set bonus geliyor. lut socks da 3 kere leap atmana yariyor arka arkaya. her leap earthquake açıyor. passive sayesinde de 150 fury doluyor 3 leap ile. leap cooldown bitene kadar hammer spamliyorum sonra tekrar leap.

ring var.
kadaladan random bot bastım 10 denemede lut düştü. basarken lut düşürme planım yoktu.

sonra 30 kaşede falan grandeur ring düştü

earth setinin de tek parçası düştü. geriye iki parça earth kalıyor.

kısmetse bir ay iki ay arkandan yapıcam aynı buildi

sen akerfeldtsin ben opeth tişörtü giyen ergen sdfssfs
Sosyal ağlarda paylaş

nası düşürcem ki abi. haftasonu 20 saat farm yaptım set bile düşmedi. hele spesifik seti nasıl düşürcem. (belli adamlardan düşme durumu mu var ki). hızlı olsun aksın dedik t1 yaptık olmadı. kastık t3 yaptık leg düşmedi. birer kere de yapmadık 4er kere falan. skerler dedik bıraktık.
Sosyal ağlarda paylaş

http://eu.battle.net/d3/en/profile/BlackHand-2862/hero/4408380

son durum bu.

Royal Grandeur'un AS ini crit chance veya crit damage e rollamayı düşünüyorum. ( lifestealdan oldukça kıstım, daha da kısarsam epey zorlanıcam gibi T3 te )

Haunt of Vaxo oldukça işime yarıyor ''summon clones'' olayı. % physical damage'i fire damage e rollayıp, frenzy skill imi Maniac(fire) runeuyle kullanmayı düşünüyorum.

Thundergod's Vigor şunun da %lightning damageini yine %fire damage e rollarım büyük ihtimal.

Thunderfurry Ros a başladıktan birkaç saat sonra düştü kendileri fakat, görebileceginiz gibi Dps ve attributes oldukça kötü. Yine de başka bir alternatifim yok şu an için.

Ha birde; Pati Clan invite ı istiyorum BLACKHAND #2862
Sosyal ağlarda paylaş

yüzük için attack speed yerine life per hiti rolle crit dmg veya crit chance

thundergoda fire dmg ekleyemezsin, lightning oynamıyorsan başka kemer kullan.

1450 dps str'siz thundefury de olmaz olsun. sarı silah kullan daha iyi lol

build de baya değişikmiş full fury gezinip berserker rage'den %25 dmg almayı planlıyorsun ama yetmez o. sadece frenzy ile nereye kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Kolyedeki physicalı crit dmg a rolle % dmglar güzel ama base statlara ihtiyacın var herşeyden önce royal grandeura crit al o thudnerfuryi değiş acilen kemerin çöp bilare onuda değiş
berserker rage o kadar ii bi seçim değil brawl yada tough as nail felan al avalance snow-capped mountain buglu onu kullanabilirsin dmg outputu en yüksek o furious charge yerine hammer of ancients al daha iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

@goldbären

O echo işleri bayaa bi bozuyodur.Ben 10 dakkaayamadım echoya.

ww yapacaksan light yapacaksın zaten.Başka alternatifin var mı wwyle?

Hammer a smashı bağla, weapon throwada balance ı gömdün mü
passive e de blood thirst alıcan torment4 elitler eriyo bildiğin.

blood thirst life leech gibi.weapon throwu beğenmezsen frenzy maniac.wwden daha seri ilerliyosun yüksek tormentte bununla.acaip bi dmg getirisi var.(bana öyle bi izlenim bıraktı.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...