goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 skorn hota buildinden sıkıldımda. güzel bi off hand alıp tornado oynayabilirim belki ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 al oynarsın dinamikler hiç değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 life on hitsiz denedim yemedi. survivalım yeteri kadar iyi değil. iyi bi offhand kovalayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ses-2388/hero/9942745 Mp 4 farmlayabiliyorum ancak var mı eksiği gediği? prolar bi baksın :) Gerçi gold ta yok ama düşer elbet bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Geme fazla para harcama bi geme 20 harcamak yerine bi tane düz star basıp artan para ile upgrade snipelemek çok daha mantıklı olur düşük orta dereceli gearda. gemleri artık slot başı 100+ mil olmaya başladığında upgrade et (silah için 1-2 tane yapabilirsin tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 şu tornado buildi de bi beceremedim barbarda, herkeste full onda akıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 geçen yaz sonundan beri oynamıyorum,şu an barbarlar ne içiyor ne yiyor,patch ile neler değişti,elimdeki 850dps silahları veya armorları vs ne ile değiştirmeliyim ? http://diablo.somepage.com/popular/items/barbarian#weapons şuradan bakıp chest ve wrist aldım ama doğru mu yaptım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exclusive98 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Exclusive-2800/hero/22217149 Buna bakarak skıll buıld ve ıtem dızebılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ww build değil de normal build olsa daha çok işime gelir aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Dayaga doyarsın öyle bi build yok. üstün çok iyi olursa skornla falan oluoda onada baya as falan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 hadi ya,eski yöntemler silindi mi yani komple..ww build'i hem beceremedim hem sevmedim. bi de şu monster level arttırma işini nereden yapıyoruz ? ben bıraktığımda şu paragon level yeni çıkıyordu bi boktan haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ya kasarsında 10 falan yalan. low mp de kasarsın. Mpyi optionstan açacaksın bu arada ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Geme 10larca 100lerce milyon harcamayın 200-250k dpsniz varken çok upgrade eksiğiniz var onlara verdiğiniz para yerine takın star ne olur sallıyorum 48 str eksik olur ama artan para ile güzel upgrade snipelersiniz(Ha silaha felan rs eme felan eyw) ki mempo perf yakın değilse para vermeyin düşük fdtli andariel kullanın yeterli ls varsa zaten resist hp çokda önemli değil 400-500 res 40k hp ile mop 10 bile farmlayabilirsiniz rahatça wotb ve ortalama gear ile Önemli olan base statlarınızı oturtmak upgrade başı 250-500+ mil tutmaya başlayana kadar B.i.s yerine yakın yada eşit statlı itemleri ucuza alıp minor kayıpla bi temel oluşturup ondan sonra üstünü inşa etmeniz çok daha efektif olur. Misal; Head :soket 9% ats -10% fdt andariel yada surv düşükse 200+- 12% life 9% ats mempo /200 str 12% life 5.5%+ immortal helm Chest : 170+ str 100+ vit immo /3 s0k TM /Bt veya craft Shoulder/neck : craft (ucuz vileward farsa alınabilir) Eldiven : Craft / İmmortal (en azından 25%+ cd 180+ str crit zaten kendinde var) Bileklik : 24% movement varsa craft yoksa lacuni Kemer : witching 9 ats 40+cd Pant : inna (statlarınız şitse 100-150 str 200+ vit 2 sok all res rare) Bot : Ice climber lacuni yoksa 225+ str all res firewalker veyahut immor (bi şekilde 2 immortal set bonusunu hedeflemek mantıklı) Yüzük : gzl hellfire varsa takın yoksa 3f sarı+ortalama bi unity/lotu felan res için Silah: Para varsa dualw yoksa LSli skorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 benim dps shout ile 100k 14m param var,adam edilir mi bu parayla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 malesef zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 hmm anladım,elimdeki parayla max ne kadar yapabilirsem o kadar yapayım o zamansa http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nightrain-2372/hero/16153955 ne önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 1 m den düşür 2 tane yüzük çekersin o chara. bide meepo al kafalık crafy amulet ve bracer 3-5 basışta daha iyisini yakalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 http://eu.battle.net/d3/en/profile/kridon-2491/hero/8004561 silah haric, eksiklerim ne? hepsi alin teri drop/craftlar. critli natalya ring dustu, 250m para geldi, ah'den bir seyler alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 zaidral said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/kridon-2491/hero/8004561 silah haric, eksiklerim ne? hepsi alin teri drop/craftlar. critli natalya ring dustu, 250m para geldi, ah'den bir seyler alabilirim. Regalya güzel yazmış yukarı onları uygulamaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 MP4-5 gidebiliyorum. Ancak en azından çok sıkılmadan 7-8 gidebilmek için hangi item leri değiştirmeliyim. Ayrıca bu 100 milyon. 500 milyon ? bu kadar goldu nasıl kazanıyorsunuz? dropları almak la değil Ah de malzeme satmakladır sanırım. 12 milyon vardı. gem keserek 4 de indirdim. 10-20 milyonla item almak zordur sanırım. http://eu.battle.net/d3/en/profile/ulubatli-2624/hero/5984 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 barbarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 1400 dps Life Steal skorn mu yoksa 1100 DPS * 2 Lifestealsiz, crit dmg'lı DW'mi diye sorayım ben de. Skornlu DPS de 250k civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 valla ben ww build için bayağı bu dps mekaniklerini okudum. en son spreadsheetlerde de yaptığım testler ve oyun içi de deneyimlerim sonucunda; rend ww için skorn gayet iyi. zaten wh belt ile birlikte 5.50 üzeri yüksek damagelı bi skorn daha iyi sonuç veriyor. ancak standart ww build için ki ben exp/key/demonic farm için mp10 da hota kullanıyorum. overpower hota berserk battle rage sprint ww şimdi bu durumda şöyle birşey çıkıyor. skorn buildde belirli bi attack speed yakalamak lazım. Bunun için de 6 slot as item gerekiyor diyor teoricraftlar. ancak 4 slotla da build işliyor tabi. fakat spreadsheete baktığımda ben DW ile daha yüksek tDPS elde ediyorum. bunu da main hande yüksek top damage 1.30 attack speed / crit damage / socket AXE ile, offhandde 1.50+ speed crit damage / soketli DAGGER ile elde ediyorum. yani yapılan hesaplara göre saçma sapan echolar tDPS e etki etmiyor. Burada önemli bir kayıp var o da lifesteal. Çünkü str crit damage soketli axe veya daggerlar zaten top damageına göre çok pahalıyken, bir de lifesteal girince affordable olmaktan çıkıyo. %3 talentla idare etmek zorunda kalınıyo. wh belti çıkarıp immortal takayım diyince de zaten 2800~ 550crit damage %55 crit ayarlarında 17-18k damage kaybı yaşanıyor. sonuç olarak iyi DW 2h skorna göre çok daha pahalı orası gerçek. Ancak DW yapacaksanız da echodan kaçının bence. Zaten fear var bir de, mobları çok dağıtıyor. Hala araştırma aşamasındayım yanlış bilgim varsa lütfen düzeltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 edit: mh iniz kesinlikle lifestealli olsun wh belt kullanıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar