Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Dusmuyo abi bana da dusmemisti biri kiliclardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 en son birinin ancient ını bende düşürememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Grift 50 kulübüne girdim. Buda buildim http://eu.battle.net/d3/en/profile/meccem-2522/hero/60000374 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Warrior Blood kaçta düştü grift hatırlıyo musun? Ben de solo 42 43lerdeyim bulamıyorum da :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Hatırlamıyorum ama riftden düştü.Paragon 400 civarı geldi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Fır fır fır dönmeye alternatif diyorlar. Zodyaklı fırfır yine de 65+da bundan iyi olur gibi ignore pain sayesinde. http://www.youtube.com/watch?v=PXvZuPaAmDg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 mid 70 yapılır hota buildle iyi gear ile. chainer videolarına bak onun buildi fena değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 solo grift için ne gerekli bilmem de xp-item farm için ww iyi ya hem kastırmıyor hem de alana vurduğu için rahat farmlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ww den tiksinti gelmiş bana onu anladım. ama hota feci akıyor.grupla saatlerce atabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Snapshot barb kalktigindan artik soloda 70+ herkes yapamaz Hota barb suan fena degil bende ancient hota mace olmadigindan seismic slam fire build denedim cindercoatla %60 fire dmg bir de knockback bracer solo 50+ speedrun gibi akiyordu. Simdi tekrar light veya physical yapıcam survive icin. Ik weap ancient gelince diger barbarimda 3ik li WW denedim . Ölümsüz ama dmg tatmin etmedi. Deneyecekler silah geldi cok vururmu diye gaza gelmeden 1 sn de kac dustdevil atacaklarini hesaplasin. Snapshot nerflenince ikww gg olmus. En saglam party farm build halen Full waste seti + bulkatoslar. kübe hexpant, coe veya zodiac, furnace. main stat AS saniyede 6ww minumum cap sanirim emin degilim.barbar ilk defa s4 de oynuorm. soloda kübte unity. cünkü focus restraint degismez item nerfleseler de farkli combolar deneyebilsek keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Aluriel said: mid 70 yapılır hota buildle iyi gear ile. chainer videolarına bak onun buildi fena değil gibi hota buildi ne kadar bayik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Ww den daha az bayik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 alkaizerin ik/rend buildi de güzel baya bu arada alternat,f olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Spark 3 gündür rend barbar reeeeennnnddd diye sayıklıyor ama çok salak bi build değil mi bu? Hadi IK ile rend elle tutulur bi damage yaptı, rift bossta ne yapacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 nası bossta ne yapacaksın. bossta yine hammer vuruyorsun rend yanında. rend 15 sn ve %1650 dmg oluyor wastes setle ve 2 kere stacklenebiliyor bi de IK bonus geliyor üzerine. gear 2 parca wastes, 6 parça IK, hellfire amulet, focus/restraint, bracers of the first men, cubede gavel/lamentation/coe. pain enhancer, taeguk, bane of the stricken. furnace yok. normal hota builde fark battle rage bırakıp rend alıyorsun bloodbath rune ile. bi de physical oynuyorsun fire yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 E rend barb olmuyor ki hota barb oluyor o zaman yine asd Yok benim netten baktığım buildde bi tek furious charge ve rend vardı hota falan almamış, ondan çok saçma geldi. Bu şekilde denenir de grup için yine yavaş kalır damage ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 grup için var hota. solo için yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 5b tickliyor rend lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 grupda niye yavaş kalıyor dmg bu arada onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Grupta yavaş kalıyor çünkü ondan anlamamışsındır. Köylü. Diğer taraftan furnace ve strongarm olmaması büyük eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Axe bizi grift e götür :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 stongarm birinde oluyor kesin sende olmasi sart degil. thrash temizlerken acayip hızlandırır o 5-6b tickleyen rendler. ayrıca yine hammer vuruyorsun zaten çok fazla bi dmg kaybetmeden + daha geniş aoeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Peki neden physical? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 bende furnace da var, strong arm da, nedir onlara uyan build? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 axedice said: Peki neden physical? rend bloodbath physical, ordan proclayan rendler aynı moba tekrar vurup 4 kere stackleniyor lamentation sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar