Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/meccem-2522/hero/60000374

Ancient İK silahı düştü bugün. Bleeding yerine %10 dmg mi rollemek daha mantıklı yoksa per hit life mı yüklenmek lazım yada vit yerine %10 dmg mi basayım. Nasıl yapmak daha mantıklı olur. grift 47 yi 12.51 de tamamladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Düşüyor herşey zamanla onda sıkıntı yokda, esas sorun şu şimdi diyelim bounties yapıyoruz, herkes bir yere dağılıyor ya. Şimdi benim olmadığım yerde elemanın biri ancient weapon düşürünce yani bana düşürünce onu göremiyorum ve pas geçiyorum.

Bir istatistik vardı galiba şu paragon lvl a kadar herşeyin bir kere düşmesi lazım diye. İşte düşüyor ve bir şekilde pas geçiyorsak gerek split bounties yapınca veya rift de geride kalan bir önceki haritada kalan bir eleman, bir sandıkdan veya mobdan düşürüyorsa itemi ve alamıyorsak o sıkıntı.

Belkide size düştü ama alamadınız veya kaçırdınız. Demek ki aynı süre kadar farma devam etmeniz lazım ki en tekrardan düşsün demek oluyor herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimsenin olmadığı haritada item düşmüyor biri işte mob kesiyor veya sandık açıyor ve item düşüyor ben diğer haritada olunca bunu pas geçebilirim ama itemin düştüğü haritaya igirnce item orda olacağına göre demek ki düşmüş. onu pas geçen benim.

0.00 bilmek kaç ihitmal gerçekleşti ve item düştü ben kaçırmış oluyorum, artık bir dahaki sefere ki, o bir daha ki sefer bol bol farm demek. Yada item düşüp inventorye girince mi düşmüş sayılıyor buda bir bilinmez.

Diğer nokta ben mobu kesince mi ihitmal gerçekleşiyor yoksa baştan her mobdan ne düşeceği harita oluşunca mı belli oluyor ? Baştan her mobdan ne düşeceği belli ise haritayı full temizlemek mantıklı oluyor böylece.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne ancient ik wep ne de ancient bk wep düşüyor. Nasıl bir cenabetliktir anlamadım. Elimdeki wep. 1 ay önce falan düştü, arada 5 tane ramadlani düştü. Blood shardlarla sadece 2 handed wep çekiyorum ve daha da komiği temiz 10-15 tane IK wep, 5-10 tane de bk wep düşmüştür şu ana kadar...

IK ve bk wep.leri hariç her şeyin ancient'ı düştü...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...