Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bak bi de o dediğin zodiac ringli perma wotb olayını yapmış elemanın birisi şurda http://www.diablofans.com/builds/55662-astray9009s-snowball-6ww2bk-barbarian-for-grift55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Barbar akıyor resmen çok keyifli ama griftler çok sıkıcı Torment 7,8 vs eklenmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Nazar değdirmeyin de Blizzard bu bi nerf gelir çikko gibi kalırız ortalıkta :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 bütün yaz böyleyiz ya sıkıntı yok , sezon ortasında nerf falan yapamazlar. yoksa bozuk olan çok şey var classta. dh ve wizlerin yanına melee classları bozmadan getiremedikleri için oluyor bunlar hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Seasonal leaderboarda bakınca her classdan lvl 59 grfit tamamlayan oyuncular var. Bir Dh 60 yapan var galiba, hani gerisini hiç karıştırmadan ahanda bakın dengeli herşey diyebiliriz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 http://eu.battle.net/d3/en/profile/meccem-2522/hero/60000374 Ancient İK silahı düştü bugün. Bleeding yerine %10 dmg mi rollemek daha mantıklı yoksa per hit life mı yüklenmek lazım yada vit yerine %10 dmg mi basayım. Nasıl yapmak daha mantıklı olur. grift 47 yi 12.51 de tamamladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bleed yerine %10 dmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Eyvallah çıkamadım içinden basayım geçeyim %10 hasara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bleedin bi faydası yok abi 0 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 1 ayda bir tane ancient bulkatos ya da IK wep düşmedi ya ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bana da düşmüyor, ranged karakter mi yapsam değişik diye tribe girdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Düşüyor herşey zamanla onda sıkıntı yokda, esas sorun şu şimdi diyelim bounties yapıyoruz, herkes bir yere dağılıyor ya. Şimdi benim olmadığım yerde elemanın biri ancient weapon düşürünce yani bana düşürünce onu göremiyorum ve pas geçiyorum. Bir istatistik vardı galiba şu paragon lvl a kadar herşeyin bir kere düşmesi lazım diye. İşte düşüyor ve bir şekilde pas geçiyorsak gerek split bounties yapınca veya rift de geride kalan bir önceki haritada kalan bir eleman, bir sandıkdan veya mobdan düşürüyorsa itemi ve alamıyorsak o sıkıntı. Belkide size düştü ama alamadınız veya kaçırdınız. Demek ki aynı süre kadar farma devam etmeniz lazım ki en tekrardan düşsün demek oluyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Hiç kimsenin olmadığı bir haritada item düşerse, o item hakikaten düşmüş olur mu? Felsefi meseleler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Kimsenin olmadığı haritada item düşmüyor biri işte mob kesiyor veya sandık açıyor ve item düşüyor ben diğer haritada olunca bunu pas geçebilirim ama itemin düştüğü haritaya igirnce item orda olacağına göre demek ki düşmüş. onu pas geçen benim. 0.00 bilmek kaç ihitmal gerçekleşti ve item düştü ben kaçırmış oluyorum, artık bir dahaki sefere ki, o bir daha ki sefer bol bol farm demek. Yada item düşüp inventorye girince mi düşmüş sayılıyor buda bir bilinmez. Diğer nokta ben mobu kesince mi ihitmal gerçekleşiyor yoksa baştan her mobdan ne düşeceği harita oluşunca mı belli oluyor ? Baştan her mobdan ne düşeceği belli ise haritayı full temizlemek mantıklı oluyor böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 O değil de dün 5. parcası düştü wastes'in... oyun şaka gibi oldu... 8 9m criticlerden 50m'e fırladı dmglar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 awww cute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 mal abi adamlar.. dh multishot da da 1 eşya ile hasar %800 den fazla oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Barbar sezonda ne olmuş öyle oha t6 ya barbar için extra zorluk koymaları gerekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Wastes + BK ile speedrun qeyfini 50 griftte bulamıyorum gerçekten sdf Xeşke ancient BKlar düşse de griftleri de öyle yapabilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 T6 nın tadı başka. Spoiler Belki bilardo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Ne ancient ik wep ne de ancient bk wep düşüyor. Nasıl bir cenabetliktir anlamadım. Elimdeki wep. 1 ay önce falan düştü, arada 5 tane ramadlani düştü. Blood shardlarla sadece 2 handed wep çekiyorum ve daha da komiği temiz 10-15 tane IK wep, 5-10 tane de bk wep düşmüştür şu ana kadar... IK ve bk wep.leri hariç her şeyin ancient'ı düştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paragon kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 530 oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Hmm e şikayet etmekte haklısın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bende 210 paragonda arıyorum bana da düşmüyor, ben ağlamıyım o zaman şimdi 530un yanında :D. Solo grift 33 34 yapabiliyorum zaten daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar