Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 haha kim o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Dün bulkatos wep. setini tamamladım da düz legendary çıktılar, sheet dps sadece 60k düşmüş görünse de, ancient 2 handed'la 44lvl grift yapabiliyorken bulkatoslarla anca 41 yapabildim. Öte yandan düz riftlerde paragonları movement speed'e yükleyince uçarak bitiriyorum her rifti. Ama onun da pek bir manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 %25 cap biliyosun di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Bulkathos + chilanik + marathon + wreath of lightning derken 1,5dkda rift bitiyor focus restraint de varsa. Key farm için falan tabi, grift için ancientlarını bulup cd reduction falan gitmek lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Rasmon said: %25 cap biliyosun di mi cap %25 ama skillerden ve itemlardan gelen bunun üzerine ekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 axedice said: Bulkathos + chilanik + marathon + wreath of lightning derken 1,5dkda rift bitiyor focus restraint de varsa. Key farm için falan tabi, grift için ancientlarını bulup cd reduction falan gitmek lazım sanırım. gayet normal abi düz rifti o sürede bitirmen. belt harrington kullanıyorum ama ben solo oynarken. bi de focus/restrain çok gerekli değil bence zaten yanından geçtiğin herkes ölüyor normal riftte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 deadwoll said: Dün bulkatos wep. setini tamamladım da düz legendary çıktılar, sheet dps sadece 60k düşmüş görünse de, ancient 2 handed'la 44lvl grift yapabiliyorken bulkatoslarla anca 41 yapabildim. Öte yandan düz riftlerde paragonları movement speed'e yükleyince uçarak bitiriyorum her rifti. Ama onun da pek bir manası yok. abi paragondan zaten 25 yapman lazım move speedi öncelik olarak. ondan sonrasını diğerlerine verirsin. bottan move speed almak çok saçma. str, vit, allresist, % ww dmg alacaksın bottan. move speed alıyorsan yanlış yapıyorsun bence. ya reroll yada yeni bot bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Movement speed almıyorum grift'te dmg'ım yetmiyor çünkü düz moblara sflkj Öyle olunca da hızın bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 emin ol ordan alacağın move speedin getirisi yerine alacağın strden daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Bu arada griftlerde trashları nasıl kesiyorsunuz? Ben WW'de hurricane kullandığım için büyük bir alanda ne varsa pull'layıp sonra bir araya toplayarak kesiyorum. Başka türlü 3-4 mobla çok uzun süre uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 aynen kalabalık değilse atlamak en efektifi. canı çok olanı zor öleni vs atlıyorum hep ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 http://eu.battle.net/d3/en/profile/nepenthe-2129/hero/9407459 Gear böyle oldu btw. HALA DÜŞMEDİ ancient ik wep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Neden normal İmmortal King in silahını kullanmıyorsun ? O da mı yok ? Aynı paragon lvl dayız banada ancient olanı halen düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 deadwoll said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/nepenthe-2129/hero/9407459 Gear böyle oldu btw. HALA DÜŞMEDİ ancient ik wep. O elindeki silahın yerine normal immortal kullan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Normal olan var da bilemedim 550 dps falan fark var aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 bane of the powerful yerine taeguk kullan. cold normal rift veya speed farm için iyi oluyor pull olayı ama yüksek rift için physical daha iyi. bloodfunnel iyi healliyor. aslında cidden normal ik hammer kullanıp perma wotb oynasan bundan daha iyi bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 deadwoll said: Normal olan var da bilemedim 550 dps falan fark var aralarında. abi 4 part ik bonusu gelicek, o sayede wotb %100 uptime olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Ya şimdi denedim de. %57 cold bonus varken wotbsuz 130m falan vuruyor tornadolar. IK'yı takınca wotblu max. 120m vuruyor. Survival vs. artıyor tabii de şu an kafa kafaya dmglar. Cold buildle 44 yaptım ucu ucuna, IK hammer buildle 43 yaptım 9dk'de. Taeguk'u da levellıyordum, az önce 27 oldu onu taktım bane yerine :P Bane çoğu zaman up olmuyor zaten. İçim bayıldı şimdi; akşam da pain enhancer'ı levellarım. Attack speed güzel şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Ben de sanırım pain enhancerı bırakıp efficacious toxine dönüyorum, bi kaç denemede trashte çok ciddi dps kaybetmeden bosslarda vakit kazandım. Zaten trashi becerebildiğimce peşimde sürükleyip öyle kesiyorum, hani bi grubu kes diğerine geç pek olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 pain enhancerin olayı yüksek aps ile ww snapshot yapmak. rend atmak için durduğunda vs gidiyor tabi bu alternatif gogok var. %15 attack speed geliyor her türlü. rendi bırakabiliyorsun. paragondan ve biraz da geardan gelen cdr ile perma wotb oluyor extra 4-5 rend atmaya gerek kalmadan. he bu durumda ne değişiyor peki? rend mutilate rune ile kullanıyorsan eğer %10 dmg bonusunu kaybediyorsun. ama durmak zorunda kalmıyorsun rend için. 1 shot yeme ihtimali gidiyor böylelikle yüksek riftlerde. rend bıraktığın için extra skill slot açılıyor. alternatifler groundstomp cc/pull için, overpower extra crit için, ignore pain extra defence için? yada threatening shout belki? veya sprint? yani ww animasyonunu kesmeyen herhangi bi extra herhangi bi skill olabilir bu slota rend yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Gogok + Ignore Pain + Zodiac Ring (convention yerine) + CDR gem (health yerine) Hmm bi denenebilir ya. Pride of cassius olmasa da iş yapar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 http://i.imgur.com/IAS22xg.jpg Sağda elitelerden düşen süre globeları vardı, dedim ki onu hemen alıp bossu summonlamıyım da taeguk'u stackliyim hızlıca. Derken köşede stuck oldu karakter. 1dk falan öyle döndüm önümdeki moblara vura vura... VE ARDINDAN DC. Çok güzel stackledim taeguk'u :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Aluriel said: pain enhancerin olayı yüksek aps ile ww snapshot yapmak. rend atmak için durduğunda vs gidiyor tabi bu alternatif gogok var. %15 attack speed geliyor her türlü. rendi bırakabiliyorsun. paragondan ve biraz da geardan gelen cdr ile perma wotb oluyor extra 4-5 rend atmaya gerek kalmadan. he bu durumda ne değişiyor peki? rend mutilate rune ile kullanıyorsan eğer %10 dmg bonusunu kaybediyorsun. ama durmak zorunda kalmıyorsun rend için. 1 shot yeme ihtimali gidiyor böylelikle yüksek riftlerde. rend bıraktığın için extra skill slot açılıyor. alternatifler groundstomp cc/pull için, overpower extra crit için, ignore pain extra defence için? yada threatening shout belki? veya sprint? yani ww animasyonunu kesmeyen herhangi bi extra herhangi bi skill olabilir bu slota rend yerine. cok güzel anlatmissin arada kalmistim ben de, bu aksam deniyorum bunu eline saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Bu haftasonu bi deneyeyim dedim ama istediğim verimi alamadım, paragon + guguk yetmiyor gearda baya bi cdr olması lazım. Mutilate e geri döneceğim effacious toxinle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 shoulderdan 8, paragondan 10 cdr ve resource cost reduction 0 olduğunda %90-%95 up time wotb için yanlış hatırlamıyorsam. olmuyorsa ya sürekli ww kullanmıyorsun yada resource cost reduction var gearda veya paragonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar