Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Dün bulkatos wep. setini tamamladım da düz legendary çıktılar, sheet dps sadece 60k düşmüş görünse de, ancient 2 handed'la 44lvl grift yapabiliyorken bulkatoslarla anca 41 yapabildim.

Öte yandan düz riftlerde paragonları movement speed'e yükleyince uçarak bitiriyorum her rifti. Ama onun da pek bir manası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Bulkathos + chilanik + marathon + wreath of lightning derken 1,5dkda rift bitiyor focus restraint de varsa. Key farm için falan tabi, grift için ancientlarını bulup cd reduction falan gitmek lazım sanırım.

gayet normal abi düz rifti o sürede bitirmen. belt harrington kullanıyorum ama ben solo oynarken. bi de focus/restrain çok gerekli değil bence zaten yanından geçtiğin herkes ölüyor normal riftte
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Dün bulkatos wep. setini tamamladım da düz legendary çıktılar, sheet dps sadece 60k düşmüş görünse de, ancient 2 handed'la 44lvl grift yapabiliyorken bulkatoslarla anca 41 yapabildim.

Öte yandan düz riftlerde paragonları movement speed'e yükleyince uçarak bitiriyorum her rifti. Ama onun da pek bir manası yok.

abi paragondan zaten 25 yapman lazım move speedi öncelik olarak. ondan sonrasını diğerlerine verirsin.

bottan move speed almak çok saçma. str, vit, allresist, % ww dmg alacaksın bottan. move speed alıyorsan yanlış yapıyorsun bence. ya reroll yada yeni bot bul
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi denedim de. %57 cold bonus varken wotbsuz 130m falan vuruyor tornadolar. IK'yı takınca wotblu max. 120m vuruyor. Survival vs. artıyor tabii de şu an kafa kafaya dmglar.

Cold buildle 44 yaptım ucu ucuna, IK hammer buildle 43 yaptım 9dk'de.

Taeguk'u da levellıyordum, az önce 27 oldu onu taktım bane yerine :P Bane çoğu zaman up olmuyor zaten. İçim bayıldı şimdi; akşam da pain enhancer'ı levellarım. Attack speed güzel şey.
Sosyal ağlarda paylaş

pain enhancerin olayı yüksek aps ile ww snapshot yapmak. rend atmak için durduğunda vs gidiyor tabi bu

alternatif gogok var. %15 attack speed geliyor her türlü. rendi bırakabiliyorsun. paragondan ve biraz da geardan gelen cdr ile perma wotb oluyor extra 4-5 rend atmaya gerek kalmadan.

he bu durumda ne değişiyor peki? rend mutilate rune ile kullanıyorsan eğer %10 dmg bonusunu kaybediyorsun. ama durmak zorunda kalmıyorsun rend için. 1 shot yeme ihtimali gidiyor böylelikle yüksek riftlerde. rend bıraktığın için extra skill slot açılıyor. alternatifler groundstomp cc/pull için, overpower extra crit için, ignore pain extra defence için? yada threatening shout belki? veya sprint? yani ww animasyonunu kesmeyen herhangi bi extra herhangi bi skill olabilir bu slota rend yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

http://i.imgur.com/IAS22xg.jpg

Sağda elitelerden düşen süre globeları vardı, dedim ki onu hemen alıp bossu summonlamıyım da taeguk'u stackliyim hızlıca. Derken köşede stuck oldu karakter. 1dk falan öyle döndüm önümdeki moblara vura vura...

VE ARDINDAN DC.

Çok güzel stackledim taeguk'u :>
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

pain enhancerin olayı yüksek aps ile ww snapshot yapmak. rend atmak için durduğunda vs gidiyor tabi bu

alternatif gogok var. %15 attack speed geliyor her türlü. rendi bırakabiliyorsun. paragondan ve biraz da geardan gelen cdr ile perma wotb oluyor extra 4-5 rend atmaya gerek kalmadan.

he bu durumda ne değişiyor peki? rend mutilate rune ile kullanıyorsan eğer %10 dmg bonusunu kaybediyorsun. ama durmak zorunda kalmıyorsun rend için. 1 shot yeme ihtimali gidiyor böylelikle yüksek riftlerde. rend bıraktığın için extra skill slot açılıyor. alternatifler groundstomp cc/pull için, overpower extra crit için, ignore pain extra defence için? yada threatening shout belki? veya sprint? yani ww animasyonunu kesmeyen herhangi bi extra herhangi bi skill olabilir bu slota rend yerine.

cok güzel anlatmissin arada kalmistim ben de, bu aksam deniyorum bunu eline saglik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...