Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Oyun early access almış ama tek kelime eden yok. Aksediçe, I'm dissepont. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 backerlara gelmedi sanırım ya da geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 steam e early access açıldı, kickstart hesaplarınıza bakın key falan gönderdilerse direk ekleyebilirsiniz muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 https://torment.inxile-entertainment.com Burdan backer accountunuza girip rewards>beta>redeem ile keyinizi alabilirsiniz, emailla key göndermiyorlar. Alpha keyden farklı bi steam keyi var, dolayısıyla farklı bi install olacak. 16GB görünüyor iş yerinden indirmedim o yüzden, eve geçince bi bakacağım. Da işte spoiler olmasın diye fazla oynamak da istemiyorum. Önce bi yorumları okuyup ona göre girerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 oyun 65 tl lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 preordera insan bi wasteland 2 falan verir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 doğru dürüst mesaj yazsana olm sitimime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 yeni torment satışa çıkmış, "abooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooov" doğru bir mesaj değil mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 axedice said: https://torment.inxile-entertainment.com Burdan backer accountunuza girip rewards>beta>redeem ile keyinizi alabilirsiniz, emailla key göndermiyorlar. Alpha keyden farklı bi steam keyi var, dolayısıyla farklı bi install olacak. 16GB görünüyor iş yerinden indirmedim o yüzden, eve geçince bi bakacağım. Da işte spoiler olmasın diye fazla oynamak da istemiyorum. Önce bi yorumları okuyup ona göre girerim ben. biz fakir backupı yapmışız heralde. yok benim rewardlarda beta keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Silphatos said: yeni torment satışa çıkmış, "abooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooov" doğru bir mesaj değil mi şimdi doğru bi mesaj, ben onaylıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Satışa çıkmak diyince sanki bitmiş de piyasaya sürmüşler gibi anlaşılıyor, oyun şu anda early access ve sadece 1. chapter olacak. Beta yani baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 4.3 GB şimdi bitti, akşam bakarım, moral bozarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Morali spoiler icinde bozun lutfen. Alphaya bakmadim. Betaya da bakmayacagim. Release e kadar ellememeye kastiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 spoler vermicem sadece KÖTÜ yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 yakarım dreagloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 spoiler PATLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 neden bu olmamış gibi duruyor trailerda. planescape den sonra beklenti overload mu oldu bilemiyorum ama sorguladığı felsefe bile sitedeki anlatımlarda falan etkilemedi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Namessar said: Morali spoiler icinde bozun lutfen. Alphaya bakmadim. Betaya da bakmayacagim. Release e kadar ellememeye kastiriyorum. Aynen early access oynanacak son oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 karakter yaratma bu kadar mı güzel yapılır ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 iyi mi poe gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 boktan pc ile deneyen var mı ? düzgün çalışıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 karakter yarattim sadece, simdilik torment gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 hahaha lan bu oyun çıksın varya yanıcak bu bölüm yanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 bakayim ilaclisinin karakter ekranina bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 sana gelmez yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar