Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 rahat bulur bence. sabahtan beri 1500 backer mi ne geldi. son 3 saat iyice azar. kapanmasina yakin agir toplar da birakir bir seyler, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ardeth said: mage aç açmadıysan abi fighter gider de wisdom ve inte vermezsen bi bok öğrenemezsin oyun hakkında adam 2 kişi öldürdüm diyor. emmiş oyunu daha napsın. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 4.25'in bankosu var, 4.5'a oynar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 4.25'e gerek yok. Belgeseli alip da ne yapacagiz? Stronghold iyi olabilir ama Baldur's Gate oynarken mesela bir kere kalkip da Stronghold'uma gittigimi hatirlamiyorum fighter oldugumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 4.25 olsun ya, Crafting nasıl olacak görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 şu anda zaten 4.25i geçti 4.5 garanti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Crafting Numenera crafting nasil olacak demek degil, Numenera'nin nasil yapildigi hakkinda belgesel, kitap ya da benzeri bir sey sadece. Vidyo buyuk ihtimalle. Numenera'nin Yapilisi demek zaten o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Nasıl ya? $3,941,606 diyor KS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 üstüne paypal var eklenmemiş onun üstüne de 200k gelicek ks dışından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Yapımcıların kendi ceplerinden ekledigi paralarla PayPal hesabındaki paralar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 said: Crafting Numenera: The numenera may be beyond our understanding, but they aren’t beyond our use. This Stretch Goal will allow you to learn the tricks to combining the numenera into your own custom cyphers and artifacts. This would not be a rote crafting system, but one that includes some puzzle-solving elements (though not what you’d call a mini-game) and that is tied into the world and narrative. This is yet another idea we started to explore early on for the game, but that felt out of scope for our original budget. But at this Stretch Goal, we can confidently commit to restoring this aspect of our design vision as well. kaynak: http://tormentrpg.tumblr.com/theksstretchgoals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Abi Monte Cook filan (ki tonla D&D kitabının yazarı) da var, çok potansiyel var bu oyunda ya :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Black-ice said: Ardeth said: mage aç açmadıysan abi fighter gider de wisdom ve inte vermezsen bi bok öğrenemezsin oyun hakkında adam 2 kişi öldürdüm diyor. emmiş oyunu daha napsın. asdf ha hızlı okumuşum evet takıl o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 http://www.twitch.tv/inxile_entertainment live parti olcak şurdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Başladı parti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Steven Denglerın verdiği para sayılmacağından 4.5m pledge goal olmayacak sanırım. Neyse bu haliyle de yeterince iyi, 4.3 m $ topladılar. Bu arada paymentlarda sorun yaşayan var mı? Hesapta para var kontrol ettim şimdi ama çekmiyor bi türlü. Kartı ekrana yaklaştırdım yine de çekmedi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 axedice said: Steven Denglerın verdiği para sayılmacağından 4.5m pledge goal olmayacak sanırım. Neyse bu haliyle de yeterince iyi, 4.3 m $ topladılar. Bu arada paymentlarda sorun yaşayan var mı? Hesapta para var kontrol ettim şimdi ama çekmiyor bi türlü. Kartı ekrana yaklaştırdım yine de çekmedi =/ iki farklı kart denedim benden de çekemedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 pofff benim transaction da fail olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 74,405 backers $4,188,927 pledged of $900,000 goal 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Hah tamam yapılmış ödeme. Aşırı yüklenme falan oldu heralde, önceki kickstarterlarda olmamıştı böyle bi olay Gif related http://i.imgur.com/ZhbpYsN.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 3. kartı reklam olmasın axess i denedim oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 benim çatır çatır çekti gecenin yarısında da telefona kartınızdan para çekildi diye mesaj gelince bi hastir oldum ama altında yazıyodu allahtan nerden çekildiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Gece mesaj gelse misal "$4,250,000 kartınızdan çekildi, sonra size nakit vericeklermiş valla" diye, negzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Lan giremedim kickstartyreta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar