Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torment: Tides of Numenera

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
4.25'e gerek yok. Belgeseli alip da ne yapacagiz? Stronghold iyi olabilir ama Baldur's Gate oynarken mesela bir kere kalkip da Stronghold'uma gittigimi hatirlamiyorum fighter oldugumda.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Crafting Numenera crafting nasil olacak demek degil, Numenera'nin nasil yapildigi hakkinda belgesel, kitap ya da benzeri bir sey sadece. Vidyo buyuk ihtimalle. Numenera'nin Yapilisi demek zaten o.
Mesaj tarihi:
said:
Crafting Numenera: The numenera may be beyond our understanding, but they aren’t beyond our use. This Stretch Goal will allow you to learn the tricks to combining the numenera into your own custom cyphers and artifacts. This would not be a rote crafting system, but one that includes some puzzle-solving elements (though not what you’d call a mini-game) and that is tied into the world and narrative. This is yet another idea we started to explore early on for the game, but that felt out of scope for our original budget. But at this Stretch Goal, we can confidently commit to restoring this aspect of our design vision as well.

kaynak: http://tormentrpg.tumblr.com/theksstretchgoals
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

Ardeth said:

mage aç açmadıysan abi fighter gider de wisdom ve inte vermezsen bi bok öğrenemezsin oyun hakkında

adam 2 kişi öldürdüm diyor. emmiş oyunu daha napsın. asdf

ha hızlı okumuşum evet takıl o zaman
Mesaj tarihi:
Steven Denglerın verdiği para sayılmacağından 4.5m pledge goal olmayacak sanırım. Neyse bu haliyle de yeterince iyi, 4.3 m $ topladılar.

Bu arada paymentlarda sorun yaşayan var mı? Hesapta para var kontrol ettim şimdi ama çekmiyor bi türlü. Kartı ekrana yaklaştırdım yine de çekmedi =/
Mesaj tarihi:
axedice said:

Steven Denglerın verdiği para sayılmacağından 4.5m pledge goal olmayacak sanırım. Neyse bu haliyle de yeterince iyi, 4.3 m $ topladılar.

Bu arada paymentlarda sorun yaşayan var mı? Hesapta para var kontrol ettim şimdi ama çekmiyor bi türlü. Kartı ekrana yaklaştırdım yine de çekmedi =/

iki farklı kart denedim benden de çekemedi :(
Mesaj tarihi:
benim çatır çatır çekti gecenin yarısında da telefona kartınızdan para çekildi diye mesaj gelince bi hastir oldum ama altında yazıyodu allahtan nerden çekildiğini
  • Yeni Oluştur...