Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Simsteki tükürme olayının bi espirisi varsa anlamadım ben. Sims 1 oynamıştım çok az, o kadar, belki ondandır.
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Masakari said: mgs çok iyiydi yaa alarm sesi ile kızın yüz ifadesi abi altıma sıçtım gülerken yaa :D
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Rewendor said: Simsteki tükürme olayının bi espirisi varsa anlamadım ben. Sims 1 oynamıştım çok az, o kadar, belki ondandır. sex kültürü ve ahlaksızlık bilgisi; 0 otur.
sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Rewendor said: Simsteki tükürme olayının bi espirisi varsa anlamadım ben. Sims 1 oynamıştım çok az, o kadar, belki ondandır. Fail
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Rewendor said: Simsteki tükürme olayının bi espirisi varsa anlamadım ben. Sims 1 oynamıştım çok az, o kadar, belki ondandır. adam adeta melek..abi git sen buralar seni bozar.o güzel temiz saf kalbin kirlenir.gerçi hala kirlenmemiş büyük başarı..
seigen Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Rewendor said: Simsteki tükürme olayının bi espirisi varsa anlamadım ben. Sims 1 oynamıştım çok az, o kadar, belki ondandır. Boşver sen bu yazılanları, Sims 2'deki bir espriydi, oynamadığın için kaçırmışsın. O kadar saf ve temiz ki, kıyamadım.
Öne çıkan mesajlar