Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Conflict

Boneslark

Öne çıkan mesajlar

contract olayı sıkıntılı ya. bi tane gemi beğeniceksin kendine, o modelden devam edeceksin, sonra o modelin silahlarına bakıcaksın, silahların rare versioynları var onlar 1 faction için reputation istiyor. contractlerle reputation kasacaksın ama her modül farklı factiondan istiyor falan, sırf 1 tane modülün rare'ini alabilmek için öküz gibi rep kasman gerekiyor. sıkıntılı olaylar, bi ayar çekmeleri lazım o olaya.

misal 3 gündür Armada'ya rep kasıyorum level 6 olması için, sırf 1 tane modülün rare'ini alabilcem level 6 olunca. daha 3-4 modül, 2 silah falan var.
Sosyal ağlarda paylaş

parayla kral olma diye bir şey yok, aldığınız packlerdeki gemiler progress olarak seni ileri götürmüyor, sonraki gemileri açamıyorsun (diyelim t3 gemi aldın prem packle, t3'le sinerji toplayıp t4'e geçemiyosun, eğer non-prem gemin t1'se t1'i ilerletmek zorundasın t4 için)

seçtiğiniz taraf fark etmiyor abi, kafanıza göre seçin.

faction seçimini bende çok irdelemedim, raid bastım geçtim. zaten aşırı yavaş ilerliyor, senin tierini yakalayamıyor. şu an galiba 8'im, benim tier'im itemlar 10 falan olması gerek ki 3 farklı tip kastım hesabını yapın.

corp'u ne tarafta açtığınız fark etmez, patiler olarak bir çatımız olsun yeter
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...