Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 aquila said: engineer (tu) contracts ne ise yariyo? farklari ne anlamadim, neye gore seciyoruz. sectigin factiona göre reputation verio dielim. hangisini sectiysen ona göre extra modul silah fln veriyor mk3. yanlıs hatırlamıyorsam premium moduller ile aynı seviyede verdikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 contract olayı sıkıntılı ya. bi tane gemi beğeniceksin kendine, o modelden devam edeceksin, sonra o modelin silahlarına bakıcaksın, silahların rare versioynları var onlar 1 faction için reputation istiyor. contractlerle reputation kasacaksın ama her modül farklı factiondan istiyor falan, sırf 1 tane modülün rare'ini alabilmek için öküz gibi rep kasman gerekiyor. sıkıntılı olaylar, bi ayar çekmeleri lazım o olaya. misal 3 gündür Armada'ya rep kasıyorum level 6 olması için, sırf 1 tane modülün rare'ini alabilcem level 6 olunca. daha 3-4 modül, 2 silah falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 skerler, armada actim ben, kismet neyse o artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Abi çok seversen atarsın bi 30-40 dolar pack alırsın zaten kral olursun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 parayla kral olma diye bir şey yok, aldığınız packlerdeki gemiler progress olarak seni ileri götürmüyor, sonraki gemileri açamıyorsun (diyelim t3 gemi aldın prem packle, t3'le sinerji toplayıp t4'e geçemiyosun, eğer non-prem gemin t1'se t1'i ilerletmek zorundasın t4 için) seçtiğiniz taraf fark etmiyor abi, kafanıza göre seçin. faction seçimini bende çok irdelemedim, raid bastım geçtim. zaten aşırı yavaş ilerliyor, senin tierini yakalayamıyor. şu an galiba 8'im, benim tier'im itemlar 10 falan olması gerek ki 3 farklı tip kastım hesabını yapın. corp'u ne tarafta açtığınız fark etmez, patiler olarak bir çatımız olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 packle gelen gemilerle free synergi birikmio mu abi şte, wotda ki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ben talon aldım premium, biriken synergy'i hiçbir şeye harcayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 tabi syngery transfer içinde para istiyor, wotda en azından yüksek tierlerde inanılmaz repair ve ammo parası gittiği için prem tanklarla farm yapılıyordu buda birebir sanırım free sinergi harcamak çok para. Güzel bi overall eğlenceli freemium gemi alıp hem takılıp hem para felan kasıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 t4 üzerine çıkmadım ama bu oyunda repair pahalı değil WOT gibi, para her türlü birikiyor kazansan da kaybetsende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 kontratlarda diyelim x faction ile level 4 olduk istediğimiz silahı aldık. sonra y faction'ına girip tekrar level 4 başka itemlar alabiliok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 denemedim ama alabilirsin bence, şöyle bir dezavantajı olur ama mesela t1 ile başladın lvl 4 yaptın ve t1 mavi modulleri aldın, ondan sonra diğer faction'a geçtin lvl 4 yaptın, o zamana gemin t2 olmuş olacak ve t1 modulleri takamıycaksın yeni gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 benim anlamadığım bir şey var, bu oyunu zaten ruslar yapıyormuş, rusyada serverı vardır herhalde rusyada geliştirdiklerine göre büyük bir pazar, neden bizim server rus dolu arkadaş? tek bir server mı var acaba? bütün clientlar aynı servera mı bağlı? aquila sen pingde sorun yaşıyor musun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ben bazen yasıorm pingde sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 scroll zum yapıomuş sdlfjm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 haa bilmeyen için "r" tuşu targete alıyor, normalde oto target var ateş edince ama r çok daha işe yarıyor targetliyken basarsanda millete bakın buna dalın dıosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 t'de random target atıo sanırım yada en yakında olanı birde gauss canon kullanıyorsanız basılı tutup doldurup atın mermileri epey vuruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Nickleri bir toplayalım tekrardan: lathspell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Başlıyorum ben de, dreagloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 stonejoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Xenocide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Harir covert baya iyiymiş ya sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 bende enginarı sevdim ama birileri orbite başlayınca konya ovasında sıcamayan ördek gibi kalıon solo takılamsı zor yanında civardi bi covert tackler beklicek baitlicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ben 4 el oynadım da. neler oluyor etrafımda yetişemiyorum daha kötüsü kendi crosshairimi göremiyorum yahızlı çatışmalarda nereye ateş ediyorum belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 kendi crossiarini görememe sıkıntı evet. onun rengini boyutunu falan ayarlayabilmeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 crosshari noob isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar