pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Litminov said: 94 yapımı spiderman de güzeldi. http://www.youtube.com/watch?v=DZGN9fZvQhc çok güzeldi ya bulabilir miyiz acaba torrent vs mary jane klonlanmış mıydı neydi suya dönüşüyodu ondan sonra kafam karışmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 bide örümcek teyze vardı lan onun olayını hiç anlamamıştım allah gibi bişiydi bide tam böyle iyice zıvanadan çıkıyodu herşey 32 kollu spiderroboman falan geliyodu başa sarıyodu seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 torrent var ben oradan bulup izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 asdasd harbiden bi sürü spider man geliyodu 4 kollu vardı iron man gibi zırhlı olan vardı sonra bizim elemanı da götürüyodu kendi evrenine falan asdasfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/comicsalliance.com/files/2014/03/Spider-Verse_DellOtto_Banner.jpg kasım'da da bütün spider man'lerin görüneceği bi hikaye başlıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 puhaha çatıdaki(dolunayın hizasında venom siyahlı spideyin altındaki) travesti spiderman mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 o kimla harbiden.. dalga geciyon ama o bile 3-5 kere kurtarmıstır dunyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 http://i1033.photobucket.com/albums/a419/Citizen_Alpha/Spider-Verse_DellOtto_Banner-1_guesses_zps3c535224.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 35 last costume, jms run. cok damar bi andır o. 8. totem motem ayağı antik spiderman kafası bısıdı tam hatırlamıyorum zamanını, yenı bişi ama coğunu gormsuum orda ?? gecenelrin ama aklıma gelmiyo nedense 14 end of earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konu Marvel'den acilmisken, Marvel acaip gidiyor su anda. X-Men, Avengers ve Uncanny Avengers denen bu aralarin en saglam serisi tamamen birbirinden ilgisiz neredeyse. Olaylar filan baglantisiz gibi. Sonunda baglanacaklar gibi gorunuyorlar ama, ilginc. Uncanny Avengers'i okuyorun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Spiderman biterken x-men gösterdiler zaten Human torch,kitty colossus falan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=bpLXI4w2nuc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 black cat gelecek sonraki filmlerde felicia gösterdiler mjw interlude öncesi gibi bi epic fail olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Bu serinub digerindeb kotu olacagi cok barizdi. Hipster spiderman mi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 düşmüş hep hdripleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 çok kötüydü ya film. Iron Man 2 gibi onu da koyalım bunu da koyalım, şu filmi de teaseleyelim diye diye bok etmişler filmi. Zaten daha önce de yazılmış. Gwen'in hadi ayrıldık hadi barıştık sora bi daha ayrıldık muhabbeti baydı baya. Başta ki web swing sahnesi çok hoştu. Hatta Elektro ile ilk karşılaşması da güzeldi de sonra sanki bütçeleri bitmiş gibi o elektro'yu şehirde kovalaması sonra santraldaki kavga baya playstation oyunu gibiydi ya. Andrew Garfield'in da her şeyi kekeleyerek konuşması böle panik atar Peter'ını sevmiyorum ama Spider Man'i Tobey'den çok daha iyi harbi. Harry'yi de çok zorlama kötü adam yapmışlar. Hani kan vermeme olayını biraz daha düzgün yapabilirler di. Gwen'in ölümü etkileyici olmuş ama keşke ağ'dan boynu kırılsaydı dedim. O ağnın ele dönüşmesi de kötüydü baya slo mo da. Gwen'i keşke öldürmeselerdi ama. Emma Stone çok iyi. Andrew'la da çok yakışıyorlar birbirlerine. Boyasın saçları kızıla oynasın Mary Jane sdf 2016' da Sinister Six. 2018'de Spider Man 3 çıkıcak demiş Sony. Andrew Garfield o zamana 40 yaşına gelir sdf Bu filmde de yaşlı duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 En sevmediğim 2 karakterin serisi sapık gibi devam ediyor.(Batman-Spider) Hulk falan çekilse bari. Marvel zaten sapıtmış thor'u kadın yapmışlar falan fişmekan http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2014/07/140716_thor_kadin.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 marvel senede 3 film çıkarmaya başlayacak, illa bi hulk gelir ya arada. spider man'i de geri alsa keşke Marvel artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 bu haliyle kalsın sony'de fena değil ya spiderman filmleri spiderman team up yada ultimate çeksinler nova ironfist e falan prelude olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Hulk 2003-2008 de var. Geçenlerde denk geldim ama izleyemedim. 11 yıl önce çekilmiş yani o kadar kötü çizimler, efektler var ki dayanamadım. Zaten Avengers'dan sonra Hulk karakterine Mark Ruffalo başkasını yakıştıramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 aga bu tribün olayı nedir ya. şaka gibi resmen. tamam ağ atan adam filmi de olsa yine kendi içinde bi ciddiyeti olsun lan filmin. ayrıca gwen öldükten sonra eleman o duyguyu verememiş. ulan 3 dakka önce köprüye i love you yazdın. senin hömkürerek ağlaman lazımdı karı için. çabuk geçiştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 çabuk geçiştirilmeyen herhangi bir yeri yoktu ki filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Red said: ayrıca gwen öldükten sonra eleman o duyguyu verememiş. ulan 3 dakka önce köprüye i love you yazdın. senin hömkürerek ağlaman lazımdı karı için. çabuk geçiştirmişler. aynen hiç mi koymaz la!...işte spider man ya adam,güçlü duracak ya..yola devam etmesi gerek ya..büyük güç büyük sorumluluk zırvaları...diye düüşünmüş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 df said: çabuk geçiştirilmeyen herhangi bir yeri yoktu ki filmin. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 zor izledim sonuna kadar 3 kere dura dura ne kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar