Remus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Yok, Katekarta geri donup çocuklarını aldıydı. Ragnar olmadan çok bayık, Rolloyuda kızağa çektilerdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 eti rollo gelmis: https://www.youtube.com/watch?v=7vlsiynEJQE bu ay sonunda devam ediyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 basladi sezonun 2. yarisi ep.11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Bjorn'ün çakışı süperdi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Biz buna kız arkadaş ile 2 - 3 ay önce başladık, mükemmel bir diziymiş lan. 3. sezonun 5. bölümündeyiz, efsane ilerliyor. Öl de ölelim Ragnar Reis. Lagertha da bebeğim ya, böyle bir güzellik yok. Porunn da güzeldi ama surat gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 5. sezonun ikinci yarısı ne kadar bayıkmış içim daraldı pembe dizi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 son bölüm bayağı iyiydi ya. toparlama şansları var ama bakalım nereye gidecek dizi bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 6. sezon son olacakmis, sonra spin-off yeni dizi gelecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 her karaktere ayri dizi cikartirlar..ucuz dizi sonucta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 bitse de kurtulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Daha Norveç krallığının kurulduğu o savaş var Haraldın kazandığı, Bjornun Pisayı yağmalaması ve emevi donanmasınca cebelitarıkta yenilgiye uğratılması var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Harald savaş kazanıyor mu lan kldsajda tarih şaka yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 spin-off show'da ana karakter harald olsun. ama komedi dizisi olsun. harald'i karl pilkington oynar. michael hirst tarihi siktir edeli epey oldu. tarihi degil kendi dinamikleriyle degerlendirmek lazim. ingiltere'de secilmis athelstan'in oglu alfred banko kupon. norse kesiminde ivar'i allahsizlik yaptigi icin tanrilarin eliyle paketlerler. kim nerede paketleyecek, ivar yaninda kimleri goturecek soru isareti. sonra klasik time jump. son sezonda da spin-off hazirligi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 spin-off aslinda Brit. tarafini anlatsa arada 3-5 vikingler girse daha iyi olur bence, ragnar zamani dinamigini baska vikingle yakalamalari pek mumkun degil cunku bu gidisatla, ogullari ve eldeki mevcut karakterlerin hepsini toplasan bir rag hatta nar etmiyor lakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 spin-off dogu avrupa. iskandinavya'dan kiev otobusu. said: Russian actor Danila Valerevich Kozlovsky was recently confirmed for the sixth season of Vikings which is slated to start filming later this year in Ireland. Kozlovsky will play Oleg of Novgorod also known as Oleg the Prophet in season six suggesting the story of Rus Vikings will definitely be explored. Oleg conquered Kiev and founded the state of Kievan Rus, a loose federation of East Slavic and Finnic tribes in Europe in the 10th century. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 regnarsiz olmuyor ya adami gorunce bu bolum ne hos oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Ben İzlanda'yı kolonileştirme çalışmalarını görmek için izliyorum bu sezonu ama adada adam kalmadı. Buradan nasıl toparlayacaklar merak ediyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 son bölümü beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 sezon basi ingiltere'den daha fazla keyif aliyordum. simdi izlanda kismi kalanlari solda birakti. sonraki bolumun adina bakilirsa belki haftaya daha bir floki odakli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Ne salak bir dizidir bu artik ya. Ivar gercekten bu kadar salak ve cani bir adam mi? Burada yaziyordunuz ooo ivar geldi fln... Ben de ozellikle spoiler yememek icin tarihe bakmadim. O paytak agziyla Kattakat demiyor mu bir tane Tokat patlatasim geliyor. Floki'den hic bahsetmiyim. Dizinin en gereksiz karakteri ve galiba hic bir seye baglanmiyacak . Oyle laf olsun torba dolsun diye konmus. 19. Bolumde koptum zaten magarada zaaa Bitse kurtulsam su diziden artik. Oh be rahatladim... Eş değiştirmeyi biraktilar, din değiştirme basladi şimdi. Buddha'yı gorunce puhaha diye guldum zaten. Sauna'ci Kral'a da benziyor zaten adf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 izlerük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Vikings: Valhalla diye sequel yapiyormus Netflix, Valhalla will follow the exploits of one of the most well-known names in Viking lore: Leif Erikson. Taking place a century after the storyline of its predecessor, the spinoff also features historical figures such as Freydis, Harald Harada, and William the Conqueror. Like Vikings, this show will be filmed in Ireland, largely with the same crew, including executive producer Morgan O'Sullivan. Hirst has tapped Jeb Stuart to be the showrunner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 ne olacak dizide içip içip seks ve savaş mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar