moriarty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Ragnar has lost it, Rollo absolutely dominated the Viking raiders, Helga almost died, Ecbert became double the king, and Harbard is fucking anything in sight...
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 geçen haftaki bölümden hiç bahsetmemişiz. harbard loki/floki miymiş şimdi anlamadım ben orası çok anlamsızdı.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 dizide anlamlı olan çok az şey var zaten kaldı zaten
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 paparnoz said: Valla adam herkesi sıradan geçirdi asdaf. Gerçek fatih Harbard
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 seks sahnelerini azaltsalar iyi olacak, dizi trip havasina girdi iyice
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Rollo ilk 2 tarafa kale kuralım dediğinde bizim hisarlar gibi bişiler zannetiydim.Bildiğin tek kule yapmışlar masraf olmasın diye
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 seks sahnelerini mi azaltsınlar? dizide seks yok ki. buna seks mi diyosunuz? bundaki seksse game of throne pron. bence gayet iyi dengeliyolar olayı. izleyiciyi seks ile kitlemek yerine işleyişle kitliyolar. ne çok seks dedim ya.
Auril Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 game of thrones başlasa da duvara terlikle vursak hmpphs
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 dasBock said: seks sahnelerini mi azaltsınlar? dizide seks yok ki. buna seks mi diyosunuz? bundaki seksse game of throne pron. bence gayet iyi dengeliyolar olayı. izleyiciyi seks ile kitlemek yerine işleyişle kitliyolar. ne çok seks dedim ya. E zaten erotizm namina vasat bile olmayan sahneleri sokuyolar gozumuze. Iki saat trans musik esliginde bakisma, oksama, dry humping izliyoruz. Hani alistik da artik, tum karakterleri seksi pozisyonlarda gorduk, her seksi ilk defa oluyomus gibi sunup duruyolar bi de.
progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Dragonfire said: harbard loki/floki miymiş şimdi anlamadım ben orası çok anlamsızdı. Floki yeni seer olacak. Vision geldi işte. Katekat da olanı gördü o an. Ragnar'ın bağımlığı da baydı ya.
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 harbard tanri falan degil ya bildigin Meric. Ragnar gider gitmez geldi sonra da "bin rignirin birdi ilmidigini bilmiyidim ki". tanriysan koskoca viking raidini mi bilmiyosun lan allahin merici dadandi yine koye. ragnar reyis sacmalamayi birakip donse de su herifin pekmezini akitsa
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 hic lagartha gibi valkyrie dururken gitti mizmiz surekli tripten tribe kosan bi hatuna nasil takildi ragnar reyis anlamak mumkun degil gerci sonradan o da pisman oldu
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 o zincirin bugını ilk biz bulmuşuz galiba gemileri karadan yürüterek sdfs.bu garibanlar çözemedi
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 bi yerde soyle bisey okumustum zincirden gecmek icin once geriye yuklenip gemiyi havaya kaldiriyorlar sonra ortasina kadar gelince one kosup asagi indiriyolar. tabi bana ortadan catir catir kirilir gibi geliyor ama bilemedim. floki reyis bulur biseyler bence
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 _Rave said: o zincirin bugını ilk biz bulmuşuz galiba gemileri karadan yürüterek sdfs.bu garibanlar çözemedi Vikinglerin de gemileri karadan yürütme konseptine benzer işler yaptığı biliniyor. Mesela Doğu Avrupa'da aşırı nehir olduğu için iki ırmak arasındaki misal 5 kilometrelik yolu gemileri karada taşıyarak aşmışlar.
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Diğer taraftan Kral Ekbert için bile izlenir bu dizi. Hatta Ekbert için ayrı bir dizi bile yapılabilir. Littefinger kral olsa Ekbert olurdu kesin.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 XLegolas said: hic lagartha gibi valkyrie dururken gitti mizmiz surekli tripten tribe kosan bi hatuna nasil takildi ragnar reyis anlamak mumkun degil gerci sonradan o da pisman oldu o degil de , at suratlı kadının lagartha'dan daha güzel oldugunu savunanlar var forumda şaka gibi.
sadman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 progamer said: Dragonfire said: harbard loki/floki miymiş şimdi anlamadım ben orası çok anlamsızdı. Floki yeni seer olacak. Vision geldi işte. Katekat da olanı gördü o an. Ragnar'ın bağımlığı da baydı ya. O sahnenin sonunda kadın amen diyor flokinin yüzü düşüyor birden. Bence hak yolunu bulucak floki.
sadman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 amen diyor aç bak hatta sonra çan sesi geliyor
Öne çıkan mesajlar