fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 knox said: dunyanin en kotu lideri ya da poor writing kral ve yegeninin ordulari niye bir birinden uzak iki ayri adalarda yahu. bunlar ciddi ciddi ragnar'in ordusunu ikiye bolecegini falan mi dusunuyordu. yegeni mal gibi olmesini izledi ahahaha ya bu kadar salaklik gormedim ben. 'ingilizlerin atalari cok aptaldir' temasi islenmis burada heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 egbert e de dedirtirler zaten, ben neler yapacağım ama yetemiyor bu aptallar diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 senaryoyu yazar fransizdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Athelstan dizinin en gereksiz adamı, sırf çevirmenlik yapsın diye sıkıştırmışlar senaryoya. Zaten Vikingler ile Saksonların birbirini anlamaması da saçma, Saksonlar'ın konuştuğu eski İngilizce Norse diline oldukça yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ya o bebegin ayagini neden hep cevizli sucuk gibi yapiyolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 xunn said: Political correctness bazlı "Fighting women are gud grills, the ones staying home suck." mesajından aşırı baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 "Hollywood’da oyunculuk eğitimi almak ve İngilizce’sini geliştirmek için Amerika’ya gideceği konuşulan oyuncu, dizideki karakterinin devamlılığını sürdürmek için yoğun bir şekilde görüşmelere devam ediyor. Tatlıtuğ’un Fransız yapımcı arkadaşının ön ayak olduğu bu proje için harıl harıl rolünü çalıştığı ve Amerika’da ev aradığı öğrenildi. Oyuncu projeyi ve rolünü yakınlarından bile sır gibi saklıyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 oha ben bunu pati geyigi saniyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 yok yav. 2 bölüm oynayacak. haberde yazdığı gibi,sürekli rol için kastırıyormuş eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Daha kesinleşmemiş hiç bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 2 bölüm olayı kesinmiş yav. kaç tane sitede okudum. öyle değil mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Ragnar ın manitası olucakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 vikingler amerikada çekilmiyoki götlerinden haber yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Diziyi çekmeye Amerika'ya gidiyor demiyor, oyunculuk ve ingilizce eğitimi almak için Amerika'ya gidiyor diyor. Daha adamın bölümlerini çekmesine neredeyse 1 sene var eğer olursa, 4. sezonda oynayacak sonuçta oynarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 abovvv... yav 3.sezon da 2 bölüm dediler ama?! lan bana neyse,ben de amma şaşırıyorum he. tövbe tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 "Will you marry me?" "Yes." "Good." Best marriage proposal ever 11/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 odunun evlenme teklifi oyle oluyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 https://www.facebook.com/Vikings?fref=ts abow lagertha'yı bath'e sokmuş kral. Öbür taraftada athelstan ile oğlunun eşi var kesin asdasfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Biri bana 3. bölümün son 10 dakikasını anlatsın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 adamın kol kesmeyimi anlamadın ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 bölümünün sonundan hiçbirşey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Aslında tüm bölümden tek bir şey anladım. Bir kol kesiliyor bi tanede kafa var kesilen birde kocaman savaş sonrası yok. Rüyalar falan ne iş sonu ne iş anlayamadım. Gelen adam tanrımıydı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ya böyle rüya filan pek hoşuma gitmedi 3 athelstan tam bir hartbireykır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 mgm e gecince dizi kotu olmus ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 porunn ne tatlı oldu be torstein adam günlerdir pert bi ilgilenmediler, hiçmi yok olm bunlarda ottan şifadan anlayan, varsa yoksa mashroom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar