KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 http://www.radikal.com.tr/hayat/kivanc_tatlitug_viking_oluyor-1290092 doğruymuş ya la haber?! bu arada bana gülen gülsün ama söyleyeceğim. 1 haftadır SOA sardı beni. izliyorum. ya diyorum, bu jax bir yerden tanıdık ama nereden. ulan adam ragnarmış ya la?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 KuddusiMavra said: sleepingdeath said: Kıvanç Tatlıtuğ 2 bölüm misafir oyuncu olarak oynayacakmış hmfps.. haadddiii beee??!! pay cikarma kendine adam saf türk degil. balkan göcmeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 şu yazdıkların paticik forumunun ırkçılığı yasaklayan kurallarına o biçim aykırı. resmen ırkçılık yapmışsın aklın sıra şaka yaparken. ayrıca bana ne lan? kıvanç tatlıtuğ kardeşim değil, menajerim değil? ne payı çıkaracağım? allah allaaaah!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 burda zkindirik dizilerde ömrünü tüketcegine bisiler denesin işte abi cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 beni beni bihterini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 shamelessın 5.sezon 3.bölümde de hürrem oynadı dediler, baktım o kadar, göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 KuddusiMavra said: şu yazdıkların paticik forumunun ırkçılığı yasaklayan kurallarına o biçim aykırı. resmen ırkçılık yapmışsın aklın sıra şaka yaparken. ayrıca bana ne lan? kıvanç tatlıtuğ kardeşim değil, menajerim değil? ne payı çıkaracağım? allah allaaaah!!! http://karikaturistan.com/wp-content/uploads/2012/02/umut-sarikaya-rick-skati.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 lol! benim geri çevirdiğim rolü kıvanç mı almış?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 aslında çok iyi tipi var. çok da güzel uyar figüran olarak. ama işte böyle vikings'i çok sevdiğimden midir, yerli dizi nefretinden midir bir anda "ragnar benim tarzım bu" tier bir adam olacak, floki gerçek norseluk bu değil diyecek, rollo ragnar yerine hapis yatacak, bjorn'u köle mafyası kaçıracak gibi senaryolar canlanıyor kafamda. dandikliğimizi ithal edecekmiş gibi sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Ben de doğallığı seviyorum Vikings'teki. Diğer dizilerden daha tatlı geliyor. Görsel güzellikler, yeşil ormanlar falan içim ferahlıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Kıvanç Fransız birisini canlandıracak sanırım, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 sibel kekilliden sonra ünlü yabancı dizilerde oynayan erkek o*psu olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 KuddusiMavra said: ya diyorum, bu jax bir yerden tanıdık ama nereden. ulan adam ragnarmış ya la?!?! Yoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Xaenin. Travis Fimmel işte...hem ragnar ve hem de jax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Jax'i Charlie Hunnam oynuyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 yaşlılık ne zor şey sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 gitmeyin adamin üstüne olabilir öyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Benzemiyor değiller şimdi https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/cf/e3/13/cfe313dce4bc8ecefea7664978f88346.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 olm yine hazımsızlar dolmuş hemen. pardon xaenin. gugılladığım sayfada bu ikisinin resimlerini yan yana koymuşlar. açıkçası ben çok benzetiyordum zaten. öğrenmiş oldum. edit: eyvallah axedice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 hazimsizlar olmadi ama simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kuddusi dayı yaş kaç oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 axedice said: Benzemiyor değiller şimdi https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/cf/e3/13/cfe313dce4bc8ecefea7664978f88346.jpg Sagdaki daha delikanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Çetin abi ayaküstü şipşak trollenmiş yine. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 eskiden "kendim ettim,kendim buldum" denirdi. trolleme çıktı işte şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Kıvanç'a mektup atalım, baklava yollayalım ya. nolurrr sesimizi duy Kıvanç . Lagertha'yı bizim içn gümlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar