Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 5 kere falan izledim malum sahneyi. dişlerimi sıka sıka resmen. LAN NE İYİYDİ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 runestoneu daha guzel, dizide gereksiz sahneler uydurmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 kafayla öldürdü lan kafayla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Björn ne temiz girişti be ben rahatladım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 http://i.imgur.com/fsT8Pl4.jpg http://i.imgur.com/YMAMLTa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Suda enteresan; spo Son bolumde Ragnar, Athelstan'la olan dua etme kismi disinda tek kelime etmedi. Tek kelime etmedi herif..ve bildigin etmis gibi oynadi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 olayı oydu bence. dikkat et zaten hep toplu sahnelerde arkada izliyordu. adam içkisini bile doğru düzgün içmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 abv uncut izlemek istiyorum lan. heba etmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 lannn uncuT'i mi var bir de ? onu nereden izleriz heba etmiyelim diziyi 3. sezonu öyle izliyelim bari. Bir de google'a floki yazınca suyu püskürttüm http://i.imgur.com/AKe1GkQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ya bayadır 2. sezonu izlicem izlicem diye duruyodu pcde, oturdum şimdi 1-2 haftada izledim ve çok iyiymiş abi floki'ye ben de inandım lan, vay anasını o sahnede torstein ayağa kalkınca arkadan floki falan çıkınca çığlık atmaya başladım sdfs. çok sevindim floki'nin fake atmasına en sevdiğim karakterlerden biri çünkü dizideki ama evet king horik'in yanında ailesini getirmişken böyle bi işe kalkışması baya saçmaydı bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Sen de baya safmışsın yahu, ilk baştan anladım üçkaat çevirdiğiniB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 valla ben baba olucağı için götü attı heralde o yüzden sağlam taşa oynuyo diye düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ben de athelstan yüzünden floki ragnar'a uyuz oldu diye beklemiyordum sdf. aslan gemici kaplan gemici diye gazı da almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 http://www.contactmusic.com/pics/ln/20140617/170614_vikings_filmset/travis-fimmel-filming-takes-place-on-season_4247409.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 canım sigara çekti adi viking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 o saç ne lan yaşlandırma mı yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 krallık stressli gelince sigaraya başlamış ragnar. bide saçları kesmeyeydi eyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Bundan önceki sayfalarda rollo gidici mi denmiş ? Hayır Rollo kraliyet asilzadesi lan adam ingiltere'nin kurucu atası. Normandiya dükü olacak,hristiyan olacak. Anglo-sakson geleneğini başlatacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 spoiler verme gameöfthrones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 anglosaksonlar ayrı şey vikingler ayrı şey, diziyi izleyenlerin de bildiği gibi, saksonları yenmek için vikinglerle anlaşmayı öneriyor ing. kralı ilk olarak angıllar, sonra saksonlar, sonra vikingler... said: İngiltere’de yüzlerce yıl önce farklı Germen kabileleri yaşardı.İngiltere’yi kapsayan Britanya Adaları’nın adı ise bu kabilelerin en eskilerinden olan Britanlar’dan, İngiltere’nin adı ise Angıllar’dan gelmektedir.Günümüzde Anglosaksonlar ortak adı ile anılan Angıllar ve Saksonlar, bugün Almanya olarak bildiğimiz topraklarda yaşayan Germen kavimleridir.İngiltere’yi M.S. 5. yy’da istila ettikleri sırada Roma Ordusu Avrupa’da savaşmak için İngiltere’den çekiliyordu.Romalılar, Britanlar’ı güneyden gelebilecek başka kabilelerin saldırılarından korumak için Angıl ve Saksonlar’a toprak vermiştir.Fakat daha sonra Angıllar ve Saksonlar çok güçlendiler.Bu gücün etkisiyle Britanlar’ı batıda Galler ve Cornwall bölgelerinde yaşamaya zorladılar.İngiltere’de Anglosaksonlar’ın egemenliği M.S. 5. yy’dan Normandia Dükü William’ın (1028-1087) 1066′da İngiltere Kralı olmasına kadar sürmüştür. http://www.tarihtendersler.com/makale_img/kavimgoc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PiqWLM3wyeY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 umarım sadece ragnar ile bırakmazlar. oglu ile falan da devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 of ulan şu dizi gotdan her türlü daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 cunku cıkıp "ama kitapta oyle degil" diyemiyonuz o yuzden. ragnar ile ilgili tarihte nerdeyse yazılı bişey yok. adamlar kafalarına gore anlatıyo. kimse de hade lan diyemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar