Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 evet rasmon o sahneler çok kötüydü, ama dizi iyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Rasmon said: RASMON sen ne bilirsin ki! ne ara izledin? beni de sarmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 onu bunu birakin, nezaman basliyo simdi 2. sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Nako said: Rasmon said: RASMON sen ne bilirsin ki! ne ara izledin? beni de sarmamıştı. dün başladım gece bitirdim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 abi yazık etmişsin, sindire sindire izleseymişsin keşke Rasmon said: Diziyi kötülemek işin şakası da, ipsala'daki kralın rahiplere gidip horoz atması tekmelemesi falan bobiler montajı mı, ne oluyor orda hiç anlamadım. Bir de o dönemlerde hamilelik direkt insanın içine doğan bişey mi? horoz atma tekmeleme olayı iyiydi ya ahah, kralın karakterini göstermek istemişler orda bence. ama daha detaylı olabilir belki de, hemen özet geçmişler o yüzden zoraki durmuş biraz. "zaten manyağın tekidir bu herif" filan gibi bi replik olabilirdi orda bi yerde hamilelik olayında çok haklısın, ben de izlerken "ulan dün sigdi bugün hamile kaldı VAY CANINA" demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abi adam bir solukda tüm sezonu izlemiş sonrada kötü diyor :P ben 1 haftada zor bitirdim sevdigim halde bu ne yaman çelişki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Bu diziye şimdi kötü diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 boyle shieldmaiden'in kalkani olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Korax said: onu bunu birakin, nezaman basliyo simdi 2. sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 2004 de diyodu birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 yes edit: ne yes'i gözüm, no... 2014'te başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bak sende ilk bakışta 2014 gibi görmüşün :) bende sen yazınca farkettim 2004 yazdıgımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Praetorian said: abi adam bir solukda tüm sezonu izlemiş sonrada kötü diyor :P ben 1 haftada zor bitirdim sevdigim halde bu ne yaman çelişki. odin gelicek diye bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 odin gelmez, ziyafet verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 şimdi bitirdim sezonu gerçekten çok iyiydi. athelstan Kesselerdi çok kızacaktım ragnar'a, deyyusluk olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 8. bölümün üçüncü partında,kurban sahnesinde bir abla giriyor fondan,böyle duru bir ses olamaz kimdir bu var mı bilen bulan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=bgYq4WkRRsQ Sharon Lyons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ikinci sezon için yeni fragman gelmiş. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 çok kötü ayrıca spotify ayrıcalığında, http://open.spotify.com/album/1UsypHx21p4T5Osr6dIenT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Teaser ki bu zaten, ama güzel yapmışlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kötü çünkü başarılısını gördük, ha o yapılanı bölümlere intro diye girmeyeceklerse okey. http://www.youtube.com/watch?v=83TU8iS3Ll8 ha illa trailer diyorsanız, işte gay olmayanı. http://www.youtube.com/watch?v=fXOej9DUHJ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 İşte senin 2. verdiğin trailer. diğeri teaser ki bölüm girişi falan olmaz ondan. adı üzerinde teaser yani, amaç bişi anlatmak değil seni tease etmek, diziyi hatırlatmak, içini gıcıklatmak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Çok spoilerlı olan bu eski trailer mıydı? Ben hala izlemedim onu, izlememekte ısrarlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 evet. intro ararken yedim dsfds. ama ben seviyorum böyle soğuk duş etkili şeyleri. düz bakın önce böyle olacak sonra şöyle deyip bütün sezonu öldüren birşey değilmiş. yine de büyük bir olay tabi. @calimero teaser kavramını anladım. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar