Korax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Buarada liquid smooth rom'a baktim biraz, guzelmis baya, biraz daha detayli hali sentinelin sanki. En son update tarihi ne liquid'in? i9305 icin subat ayinda cikmis en son surum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 alacak telefon bulamıyorum resmen. - HTC ONE, üretimden doğan problemleri var. - GS4 plastik. Gram cekici gelmiyor. - GS3 bunu niye istemiyorum bilmiyorum. Samsung olduğundan herhalde. - Nexus 4, hala bi pahalı sanki. Niye düşmedi ki bunun fiyati ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 xperia z ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Xperia z direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 onu unutmusum. kulaklık yeri falan tıpayla kapanmıs olması cok sacma değil mi? Kulaklık takicam diye onları cikarmam gerekiyor vs. Bir de ekrani one yanında baya kötü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bluetooth kulaklık al? verimli değil mi? denedim ben gayet süper ses veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yok abi ne BT kulaklığı :) Bir de bir şey daha merak ediyorum. Her cihazda 3.55mm jackin verdiği ses aynı değil di mi? Hep beats audio kullandım. Şimdi GS4 ya da Xperia Z alınca boğuk düşük kalite ses almıyım? CX-400 kullanıyor olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 O beats audio dedigin software sadece ve sesi bozuyor bence, ona alistiysan normali garip gelebilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Galaxy S4'ün 3.55 çıkışı üzer mi peki? Galaxy Fit var mesela ses vermiyor baya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Kullanmadim, bilmiyorum. Verilerine bak gsmarena'dan, cikisi kiyasla. Bu arada ses cikislari ayni olur, kulaklik ile ilgili biraz da yukseklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 haydi bu nerden çıktı http://conversations.nokia.com/2013/05/14/nokia-lumia-925-our-latest-innovations-in-imaging-and-design/?cid=ncomprod-fw-scl-na-lumia-na-facebook-areag-en-1todtmx943bb8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 920'ye benzer. 620-720 gibi. Yeni nesil degil hala, guncellenmis, hafif degistirilmis. Daha hafif, flash daha kotu, mikrofon daha iyi video kaydi icin. Geri kalan yanlari ayni yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?categoryId=371946 iphone 5 16gb ile sony Xperia p 16 gb arasında fiyat olarak 1050 tl var. Sony alsam iphone den ne eksiği vardır başlıca, yada şöyle sorayım bu eksiklikler öyle her zaman karşıma çıkan, her zaman ah keşke diyeceğim şeyler mi mesela. Örneğin: geçmişte radyosu yok diye sanırım arkadaş gitti pahalı olan telefonu almıştı. Çünkü radyo olmaz sa olmazıydı. Benim 3 senelik tel de radyo varmış geçende rastgele öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Xperia daha iyi teknolojik olarak her yonden. Isletim sistemi tercih meselesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 iphone al sende farkı hisset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://www.bizdehesapli.com/lg-e960-black-nexus-4-cep-telefonu-siyah#taksit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Sarj olayi sacmalamaya basladi an itibariyle. Sentinel'de de sacmalamaya baslamisti oyuzden liquidsmooth'a gectim. Batarya statlerine wipe atamadim bi turlu, cwm'de yok secenek asda. Neyse nova launcher dan suphe ediyorum. Bi kac gunde apexle test edicem bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 motorola xphone u bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 yeni konu açmiyim dedim. şimdi telefon alıcam ben.s3 mini bide htc desire x arasında kaldım. hangisini aliyim? birazdan gidip alıcam. bu beats audio olayı nedir sırf onun için htc alınırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 s3 mini al fiyat performans.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 s3 mini alıyorum ya ozaman hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Beats Audio dedigi software, bir olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 hah gerge seni bekliyodum bende :) ozaman s3mini daha mantıklı demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Evet ama 750TL filan o. 800 kusure su geliyor haftaya ulkeye: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_win_i8552-5392.php Xperia S de 900 kusur oldu. Bunlara da bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 ya faturaya ek oluyoya aveada ordan alıcam.bu ikisi var alabilceğim aralıkta ondan pek seçeneğim yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar