Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 10 saat önce, sardalya dedi ki: veliahtlari var "Parcels" bee gees e benziyor, daft punk'a benzetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 fotograflarına mı baktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Parcels zaten Daft Punk destegi alıyor. Her tinisindan belli oluyor. Daha gençler, umarım bu performansla devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 19 saat önce, Fistan dedi ki: saçmalama @Mal bu uyarın düşündürdü beni fistan saçmalamak yada saçmalamamak, işte bütün mesele bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 (düzenlendi) "saçmalama, mal" diyince küfür etmiş sayılıyor muyuz? derin düşüncelere daldım. Şubat 24, 2021 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Bone sen iyi niyeti kabak gibi ortada olan adamlardansın ne desen küfür gibi olmaz daft punk a dönecek olursak daft punk benim için hep groovy dancing girl'ün dans ettiği müziği yapan grup oldu. o yüzden groovy dancing girl>daft punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 pandemiden daha kotu bisi daft punkin daha muzik yapmayacak olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 15 dakika önce, Mal dedi ki: Bone sen iyi niyeti kabak gibi ortada olan adamlardansın ne desen küfür gibi olmaz teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Heyecan yaptım yine birleştiler diye. Niye up'ladin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 ayrılmışlar mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 (düzenlendi) 2 saat önce, Deathblade dedi ki: Heyecan yaptım yine birleştiler diye. Niye up'ladin ki dünden beri hype yaptılar sosyal medya da. Sora işte albümlerinin 25 yılı içinmiş. Twitchten koyduğumu yayınladılar sonra da işte. Seyretmek isteyen olursa diye upladım. Şubat 23, 2022 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar