DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Akhisar macinda Drogba'ya kestigi orta baya iyiydi. Oyuncu özellikleri olarak da asla en ucta oynayacak oyuncu degil Burak. Eskisehir maci üzerinden analiz yapmal da cok sacma, Drogba da forvette etkisizdi sol bek oynatalim o zaman. Takim kötüydü Eskisehir macinda, Burak da gereksiz sertlikle durduruldu zaten istedigin yere koy etkili olamazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 kesme orta derken çizgiye kadar inmeden ceza sahasına kesilen kavisli ortalardan bahsediyorum. bu tarz bir ortası yok burakın. çünkü top sürüp, taşıyıp katedemez. orda sneijderin müthiş pası önüne düşüyor düzeltip drogbaya veriyor. ayrıca drogbaya kestiği ortada o kadar iyi falan değildi. drogba orda olağanüstü vurdu. illa uçta dursun demedim zaten. forvet hattında bulunması lazım bir hakan şükür-arif ikilisi gibi. ayrıca antalya maçında uçta da oynadı. sırıtmadı iki golü de çaktı. 5'li dirençli orta saha olunca fazlaca avantaj yakaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 _Rave said: Trabzondayken oynadı orda.Fenada değildi diye hatırlıyorum. Şampiyonluğu kaybettikleri sene 4-2-3-1'de Umut'un arkasındaki üçlüde serbest oynuyordu Jaja ile falan değişerek. 20'ye yakın golü vardı ve geçen seneki rekor sezonundan daha olumlu bir oyun oynuyordu takımı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 trabzon standard 4-4-2 oynamıyor muydu o sezon? Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Colman, Engin, Jaja, Burak, Umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 4-4-1-1 gibi oynuyorlardi evet ben de öyle hatirliyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Adamlar 4-2-3-1 in kitabını yazdılar abi heralde o sezon.4-4-2 ye geçtikleri maçlarda olmuştur ama.Ofansif ortasahayı ortasahaya geri çek 4-4-2 zaten.Pardon ileri çıkar demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 aslında 4-2-3-1 taktik olarak 4-3-3 e daha yakın gibi. misal fener bugun 4-2-3-1 oynadi ama 4-3-3 gibiydi kuyt webo sow ileri 3 emre baroni meyreleş arkada gibi. beşiktaş'a bakarsan da 4-2-3-1 görünümlü 4-3-3 aslında holosko-olcay-niang ferdi-veli-toroman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 5 gol oluyor işte maçta da. kör dövüşü tam anlamıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Abi 4-3-3 ten 4-2-3-1 e geçerken ofansif ortasahayı geri çekiyosun 4-2-3-1 den 4-4-2 ye geçerken ofansif ortasahayı veya bi kanadı ileri çıkarıp forveti çiftliyosun işte. Yakın çoğu formasyon elindeki topçu biraz versatile adamsa özellikle kanadındaki ve ofansif ortasahandaki adamlar zaten. Çok önemli şu ama oyuncu değiştirme hakkı kullanmadan formasyon değiştirebilmek önde veya geride olmana göre oynadığın oyuna göre vs.Hertürlü daha iyi önlem alıyosun karşındaki takıma ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Xenus said: trabzon standard 4-4-2 oynamıyor muydu o sezon? Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Colman, Engin, Jaja, Burak, Umut olm bu ne lan galatasaray gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 escape said: Xenus said: trabzon standard 4-4-2 oynamıyor muydu o sezon? Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Colman, Engin, Jaja, Burak, Umut olm bu ne lan galatasaray gibi. ahsdfsdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 gs o konuda iyi ya :D tutan bişeyi aynen alıp monte ediyorlar basketde de yaptılar patladi gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 aynen ya.. drogba tuttu falan şl kupası kaldırdı herif, keza sneijder. monte ettik. ama ben hala bu maçın şokundayım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 son iki yıldaki en silik futboldu. eskişehirli oyuncular gazetelere açıklama yapmayıp şımarmasalar, maçta da ciddi oynasalar, rezil olabilirdik. o şutlar falan komediydi, son dklarda nuhiu girince napıyonuz lan falan dedi herhalde içeri bir geldiler gol oluyordu. hürriyet bile çalım denemelerine girişince tvyi kapatasım geldi. şu oyunu oynamak, güzel oyun bekleyen, bütün hafta maç gününü gözleyen taraftara saygısızlık. muslerayı allah başımızdan eksik etmesin ne diyim. birde beyaz formanın altına kırmızı şort olmamış taktım ona da. manchester maçındaki gibi siyah şort giyselermiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 DeathLord said: Burak gayet iyi sag forvet oynar. Burak arkasi dönük oynayamaz ama yüzü dönük oldugu sürece oynar. Sag öne koydugunda daha fazla bile gol atar Drogba'dan alicagi ekstra servisle. Stoperlerin kucagindan kurtulmus olur. Söyledigin sey tam yanlis kisaca :) Esas tam olarak bu söylediğin yanlış :) Burak bu saatten sonra sağa çekilirse performansı düşecektir. Adam sürekli uçta kalan, hızlı driplingle defansı zorlayan (ki bunun için defansa yakın durması gerekiyor), ceza sahasına ani koşular yapan bir adam. Dahası son dönemde kafa toplarında da gelişti, o özelliği de kullanamayacak. Burak kenardan gidip orta yapacak adam değil, ya da bir kanat forveti gibi uzun süre dripling atıp 2-3 adam çalımlayabilecek, ileri top taşıyıp aniden giriş yapabilecek bir adam da değil. Tabii söz konusu Burak olunca "henüz değil" demek daha doğru, herif eşşek gibi geliştiriyor kendisini her gün, ilerisi belli olmaz. Ama şu anda tam anlamıyla forvet adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Iyi de ben de adam sag kanattan orta acsin demiyorum ki Burak topu her ayagina aldiginda kaleyle arasina girer defans orta acmak isterse kenara ineceginde calim atmasina falan gerek olmaz yürüyerek girer iceri. Benim söyledigim 4-3-3 messi dönemi cikan barca versiyonu degil bildigin Kluivert'li Barca zamani, yani ilerdeki üclünün direk forvet oynamasi zaten. 4-4-2 oynarken GS de ayni yerde oynuyor zaten Burak. Drogba'nin cok az gerisinde hafif sagda oynuyor, e adam cakili degil ki girecek zaten yine iceriye pozisyona göre yine kacicak defansin arkasina. Ki bu adam ilk parlamasini baya kanat forvet oynayarak yapti Trabzon'da o isi de beceremyecegini sanmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar