barnacle Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 yemeyelim de atarız taktiğiyle oynamışızdır inşallah. hiç pozisyonumuz yok çünkü. beraberliğe gitmiş terim muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bu Eskişehirden 1 puan bence kötü değil. 5 deplasman daha var, bu ne ilk ne de son puan kaybımız olacak. Yarın iki rakibimizden en az bir tanesi puan kaybedecek. Çok Sabri Sabri dediniz diye yazıyorum. Sabri hatasız değildi ama İYİ oynadı. Ne beklediğinize bağlı. Bu kadar baskılı oynayan Eskişehir'den gol yemedi o savunma dörtlüsü. Kaç tane tehlikeyi de Sabrinin savaşçı ruhu önledi. Akaminko, Alper ve Erkan çok iyi oynadı. Takımı düşüren en önemli etken yıldırıcı sertlik oldu. Özellikle Sneider'ın çok canı yandı. Eminim şu anda her yeri ağrıyordur adamın. Aydın değişikliği hiç de beklenen enerjiyi dinamizmi ve pas kalitesini getiremedi maça. Kenarda FT yok. O da çok önemli. Telaş yok adım adım şampiyonlupa ilerliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Yemin ederim sabri aydın yılmazdan 2 kat daha iyi topçu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 iyi bari rezil bi oyundan sonra 1 puan aldik böyle böyle sampiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 erkan, alper vs. artistlik yapmasa, taraftar görmemiş gibi aovv oovvv çekmese, peste kaleyi gören masum oyuncu gibi saçma salak şut çekmeseler 2-3 gol atabilirdi eskişehir. fatih terim beraberliğe yatmış bu maç. apramatı çıkarıp, umutu oyuna sokmamasından belli. sabri ile balta ile olmaz, kalas adamlar bunlar, bana şunları savunmayın. sabri jubilesini yapsın amigo olarak transfer edelim kulübe. beklerde riera, eboue ile başlansa çok farklı olurdu. sağ kanattan hucüm organizasyonlarını sabri mi yapıcak allah aşkına. sneijder ben nereye geldim demiştir bu maçta. hamiti bile aradık şu maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 canin saolsun galatasarayim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ligde zaten 10 yabancıya izin var yazdıgın kadro anca shalkeye karsı cıkar yabancı sınırı yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 olaysızca dağılak ya çok sıkıcı maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 melo yada amrabatı oynatmayabilirdi terim ve zaten sahada 5 yabancı vardı eğer dikkat etmediysen. bal gibi riera yada eboue beklerden birinde başlayabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Böyle maclardan sonra diyorum acaba hep tiyatro mu izliyoruz diye. Es-es yenilmez diye oynamistim GS'nin kazanmamasi gerekiyordu bugün yoksa fark acilir ratingler dserdi vs... Diyorum ya sike hakem vs muhabbeti degil bu mesaj toptan tiyatro oldugundan süpheleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 meloyu oynatmayınca selcuka yuk biniyor amrabatı oynatmasa sol kanatta yavas kalıyoruz. evet eboue ya da riera lazımdı ama 1 i lazımdı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 DeathLord said: Böyle maclardan sonra diyorum acaba hep tiyatro mu izliyoruz diye. Es-es yenilmez diye oynamistim GS'nin kazanmamasi gerekiyordu bugün yoksa fark acilir ratingler dserdi vs... Diyorum ya sike hakem vs muhabbeti degil bu mesaj toptan tiyatro oldugundan süpheleniyorum. hepsi amerikanin oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 selcuk 1-2 maç anca oynadı bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 bu eldeki kadroyla meloyu kesip 4-2-4 falan oynaması terimin. ortaya selcuk-sneijder. ileriye amrabat-burak-drogba-umut. en azindan ic sahada bu kadro ile her maci rahatlikla alir. turkiye liginde kalabalik orta sahalara gerek yok buyuk takimsaniz. ordu macinda goruldu iste, 20 dakikada 4 tane atti ligin en az gol yiyen 2. takimina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Çok dayak yedik bir de onu atlıyorsunuz.Vurdular sürekli bam güm. http://i29.tinypic.com/2eklqgo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Riera ne kötüydü ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 burak topa dokundu mu, adını duymadık da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 burak sagda oynayip bjk yillarini hatirlatti, kayboldu gitti valla. dedigim gibi. sagda umut solda amrabat ilerde drogba burak. arkalarinda sneijder selcuk. melo el freni bu takimda, cok formsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Drogba da Teknik direktör gibi konuştu. Drogba da olsan sen kimsin arkadaş serler adama. Ne demek maçı analiz edicez bilmem ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 walla biz çözemedik şu takımı fatih terim hiç çözemez her şey var adam gibi maç izleyemedik 90 dakka bir tek ordu maçının son 30 dksı rahat ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 forgiver said: walla biz çözemedik şu takımı fatih terim hiç çözemez http://2.bp.blogspot.com/-CGaSuGBLsRc/UGLMKhb_PsI/AAAAAAAADNw/BMAoRdgtxqo/s1600/Chris-o-Dowd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bu arada 1 puan iyi bence bu mactan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 yarın ki maça bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 zaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 yarın ki maç berabere bitecek diye dşünüyorum. Gs farkı açsa zaten sıkıcı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar