Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Eskişehirspor - Galatasaray ( 02.03.2013 - 19:00 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Bu Eskişehirden 1 puan bence kötü değil.

5 deplasman daha var, bu ne ilk ne de son puan kaybımız olacak. Yarın iki rakibimizden en az bir tanesi puan kaybedecek.

Çok Sabri Sabri dediniz diye yazıyorum. Sabri hatasız değildi ama İYİ oynadı. Ne beklediğinize bağlı. Bu kadar baskılı oynayan Eskişehir'den gol yemedi o savunma dörtlüsü. Kaç tane tehlikeyi de Sabrinin savaşçı ruhu önledi.

Akaminko, Alper ve Erkan çok iyi oynadı.

Takımı düşüren en önemli etken yıldırıcı sertlik oldu. Özellikle Sneider'ın çok canı yandı. Eminim şu anda her yeri ağrıyordur adamın.

Aydın değişikliği hiç de beklenen enerjiyi dinamizmi ve pas kalitesini getiremedi maça. Kenarda FT yok. O da çok önemli.

Telaş yok adım adım şampiyonlupa ilerliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

erkan, alper vs. artistlik yapmasa, taraftar görmemiş gibi aovv oovvv çekmese, peste kaleyi gören masum oyuncu gibi saçma salak şut çekmeseler 2-3 gol atabilirdi eskişehir.

fatih terim beraberliğe yatmış bu maç. apramatı çıkarıp, umutu oyuna sokmamasından belli. sabri ile balta ile olmaz, kalas adamlar bunlar, bana şunları savunmayın. sabri jubilesini yapsın amigo olarak transfer edelim kulübe. beklerde riera, eboue ile başlansa çok farklı olurdu. sağ kanattan hucüm organizasyonlarını sabri mi yapıcak allah aşkına. sneijder ben nereye geldim demiştir bu maçta. hamiti bile aradık şu maçta
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

Böyle maclardan sonra diyorum acaba hep tiyatro mu izliyoruz diye. Es-es yenilmez diye oynamistim GS'nin kazanmamasi gerekiyordu bugün yoksa fark acilir ratingler dserdi vs... Diyorum ya sike hakem vs muhabbeti degil bu mesaj toptan tiyatro oldugundan süpheleniyorum.

hepsi amerikanin oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

bu eldeki kadroyla meloyu kesip 4-2-4 falan oynaması terimin.
ortaya selcuk-sneijder. ileriye amrabat-burak-drogba-umut.
en azindan ic sahada bu kadro ile her maci rahatlikla alir.
turkiye liginde kalabalik orta sahalara gerek yok buyuk takimsaniz. ordu macinda goruldu iste, 20 dakikada 4 tane atti ligin en az gol yiyen 2. takimina.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...