mascio Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ellerimi yıkarım küçüklükten alışkanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 kendime dokunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ellerimi yikiyip sevisiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 çokça yazdım. sonra sildim. oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Çavuşu yağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 eee sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bongoyu çaldırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ceketi meketi çıkarmadan laptopı çantamdan çıkarıp açıyorum, %99 ihtimalle tuvaletim gelmiş oluyo sıçarken 2-3 el temple run 2 oynuyorum sonra dota 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 duj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 eve girer girmez pc yi acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 paspasa bastigim an pcyi acan sistem kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 pcyi en son kapadığımda geçen seneydi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 yemek, forum, haberler. spor günü ise yemekten 1.5 saat sonra spora gidiyorum. dönünce oyuna dalıyorum. spor günü değilse direkt oyuna dalıyorum. benim çok değişiyor gerçi, paso fazla mesai var bizim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Iste asosyal pati ruhu budur asdfda. Yalnizlik kotu birsey gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 çalışırken cuma, cumartesi ve pazar dışında sosyal olmak diye bir şey yok zaten istanbul'da. sosyalim haftaiçi diyen tatavadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 niye lan biz bazen iş çıkışı beşiktaşa veya galat köprrsüne gidiyoruz olmadı tekelden biraları alıp fındıklı parkına iniyoruz boğaza nazır, şartlar el verince oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 kediye mama veriyorum karni doyuncada sevisiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bu ay sıra onda heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 yemek hazırmı? sonra selam hoşbulduk el yüz yıkamaca yemeğe oturmaca ve olanları rapor etmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 calısmaya devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 işi eve getirmeyin demiyormuyum ben size halaa çalışıyorum dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Yemek hazırlayıp pc başında bir şeyler izliyorum, sonra hatunla konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 odama giderim bilgisayarı ve modemi açarım, ekranı ve hoparloru acmam. sonra üstümü değiştirdikten sonra elimi yüzümü yıkar bilg başına otururum ekranı açarım, sesli vidyo olmadığı sürece hoparloru açmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Sparkcaster said: ayakkabılarımı içeri almadan bilgisayarın tuşuna basıyorum ki açılsın, sonra ayakkabıları alıp üstümü değiştirip bilgisayarın başına oturuyorum yalnızlığın tanımını okudunuz Adam nolifer çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Nolifer oyle olmuyo , senko var adam son 4 yıldır şirketten hiç çıkmadı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar