kavurma Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 güzel adamdı, mekanı cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 lan olm olmedi lan sfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 pek sevmezdim ama iyi adamdı ya. huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 olm öldü mü ölmedi mi dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 abi bıkmadılar bi öldü bi ölmedi diye haber çıkarmaya. oyuncak yaptılar iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 hayır ölmeyeni de öldürüyorlar bu haberler sonrası o kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 aklıma şey geldi, 2. elizabeth'in dedesini ilaç verip öldürüyorlar kralın ölümü haber saatlerine yetişsin diye canı çıkmamışken daha lol, adam saydıra saydıra ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Toprağı bol olsun.Arabeskçi kalıbının dışında orjinal adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Abi bu adamlar oy kullanıyor işte Türkiyede sonra ülke niye böyle. Yaşayan adamı 2 dk de öldürdüler. Hala rahmet ananlar var. Araştırmak yok, sağa sola bakmak yok. Birinden bişey duydular hemen allah rahmet eylesin. Olm sizin beyinlerinizi allah rahmet eylesin. Ölmüş haberiniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Hastaneye gidip doktordan teyitmi alıyım? Milliyet-hürriyet zart zurt öldü diye haber geçmiş.Millette rahmet eylemiş ne celallendin lan zibidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 _Rave said: Hastaneye gidip doktordan teyitmi alıyım? Milliyet-hürriyet zart zurt öldü diye haber geçmiş.Millette rahmet eylemiş ne celallendin lan zibidi Memorial da yatıyor kendisi yoğun bakımda. Birisi söyledi bugun Müslüm Gürses ölmüş diye direk aradım hatta. Araştırdım yani. Milliyet Hurriyet ananız öldü dese kadına bakmadan mezarını kazdırcanız. Uzaktan cahil gibide durmuyosunuz halbuki. Hyr onu geçtim konuya 50 kişi ölmemiş lan adam yazmış. Israrla öldü diye üzülüyorsunuz. Konudaki verilen linke tıklasanız onlar bile yanlış haber diye değiştirmiş bi siz anlayamadınız. YANİ KISACA: ADAM ÖLMEMİŞ!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Maddeliyim. 1-Ben sen ne bok yedin diye sormadım.Ben napıyım dedim. 2-Müslüm Gürses in ölüp ölmediğini teyit etmek için araştırıcak kadar işsiz değilim malesef. 3-Üstteki mesajıda quotelama buarada ferrarisini satan bilge. ek 4. madde-Kıro mıro yazıp editleme öle.Delikanlı çocuk ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 _Rave said: Maddeliyim. 1-Ben sen ne bok yedin diye sormadım.Ben napıyım dedim. 2-Müslüm Gürses in ölüp ölmediğini teyit etmek için araştırıcak kadar işsiz değilim malesef. 3-Üstteki mesajıda quotelama buarada ferrarisini satan bilge. ek 4. madde-Kıro mıro yazıp editleme öle.Delikanlı çocuk ol. Madde mi kullandın lan yoksa maddeleyecek miydin. Hayır da madde kullandığın çok belli zaten. Delikanlılık görmek istiyorsan yakından da gösterebilirim. Dipnot: KRO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 kes lan zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 aquila said: kes lan zengin. Sen emret yeter :) Herkese iyi geceler. Dualarımız Müslüm babayla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Evet kes sesini ve hepimize ekran karti al. Edit araya seq girmis. Espirim surdurulebilirligini yitirdi. Seq trollemiyorsan uslubun cok kroca bu arada. Paticik zenginisin sen diger hanzo parali adamlar gibi olma biraz daha klas ol artik. Atarlanma oyle herseye gaza basma hemen. Ferrari degil forum bu. Epi topu 50 begiriz surda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Sequo said: _Rave said: Maddeliyim. 1-Ben sen ne bok yedin diye sormadım.Ben napıyım dedim. 2-Müslüm Gürses in ölüp ölmediğini teyit etmek için araştırıcak kadar işsiz değilim malesef. 3-Üstteki mesajıda quotelama buarada ferrarisini satan bilge. ek 4. madde-Kıro mıro yazıp editleme öle.Delikanlı çocuk ol. Madde mi kullandın lan yoksa maddeleyecek miydin. Hayır da madde kullandığın çok belli zaten. Delikanlılık görmek istiyorsan yakından da gösterebilirim. Dipnot: KRO Xunna gösterdiğin delikanlılıktansa veriyorum hesap no.mu kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 chrome said: Evet kes sesini ve hepimize ekran karti al. Edit araya seq girmis. Espirim surdurulebilirligini yitirdi. Seq trollemiyorsan uslubun cok kroca bu arada. Paticik zenginisin sen diger hanzo parali adamlar gibi olma biraz daha klas ol artik. Atarlanma oyle herseye gaza basma hemen. Ferrari degil forum bu. Epi topu 50 begiriz surda Oha lan uno bile 74 HP idi yuh size :) Trolleyip trollemediğimi ayırd edemiyorsan edit girip açıklama yapma bence ya öyleyse böyleyse diye :) _Rave said: Xunna gösterdiğin delikanlılıktansa veriyorum hesap no.mu kanka Sen de mi karım olmak istiyorsun. Baştan söyleseydin keşke bebeğim. Narince yaklaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 nur içinde yatsın bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Ben haşin severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 _Rave said: Ben haşin severim. http://forum.paticik.com/report.php?62,6711372 Hacı sana bişey almam:) Hadi öpüyorum hepinizi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 _Rave said: :( Üzülme olm ama şansını dene arada yine, bi anıma denk gelirsin falan kaparsın bişey belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar