benjani Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=219051564906660 iyi cesaret etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hangi şarkının klibi bu onu çözemedim. Sağ kulaklıkla dinledim şimdi oldu. dfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ben mi demiş biri ya yok ben seviştim sevgilinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sokaktaki insanlar ne kadar çirkin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 en sonu birak, seninle ne zaman sevisicez dememis kimse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 montajda kesmislerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 http://i.imgur.com/yqNdAbK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 "Fatih Elmas" said: Bir Allahın kulu çıkıpta SANANE, bu ne biçim soru diyememiş, hadi bunu geçtim bunun yayınlanmasına nasıl müsade edilip insanlar niye ifşa ediliyor bunu anlamş değilim, video eğer izinleri dışında yayınlandıysa konuşan kişilerin yerinde olsam dava açardım bunu sosyal medyaya sızdıranlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ters veya kapaklı cevap verenleri editlemişlerdir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 soracak daha düzgün tipler bulunabilirdi hep sevişemeyen tiplere sormuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sevisemeyenleri bulup mericlik yapmak icin guzel yolmus valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biliminsani Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Adam resmen Salyangoz mahallesinde müslüman satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ne kadar çirkin kamil amele apaçi varsa gidip sormuşlar. bir de sevgilniz var mı sorusuna "MALESEF YOK :((" diye cevap vermek ne demek ya. insanın sevgilisinin olmaması kötü bir şey mi abi bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Bunlar iyi gunlerimiz, sirada daha neler var, neler... Zamaninda bu milletin ugruna kan, ter, goz yasi doktugu hicbir deger kalmayacak. Simdi ile 100 yil oncesindeki fark, simdi ile bir sonraki yuz yil sonunda olusacak farkin yaninda devede kulak kalacak. Batinin bizle esitlik, ozgurluk, demokrasi takasinda elden cikacaklar namusumuz, milli suurumuz, inancimiz (tabii ki imanimiz) bizi biz yapan manevi degerlerimiz olacak. Arkadaslardan bazilari bunun dogal bir sey oldugunu ileri surmus. Yapmayin yahu! Essah mi diyonuz? O zaman gegirmek neden ayip, nicin donumuzu siyirip sokagin ortasina pislemiyoruz? Bunlari yapmaya da dogal diyen adamin Istiklal'de bir kosede dikilip kizlara bakarak masturbasyon yapiyor olmasi bizi sasirtmali mi? Yoksa ayip mi bu? Farz edin ki bir arkadasiniz (yabanci da degil) sizin yaninizda kariniza en son ne zaman sevistiginizi soruyor? Bu da mi dogal? Dogal diyen arkadaslar, bunun adi gavatlik. (kufur etmiyorum) Ariza sov denen sey nedir? Bunu yapalim derken bu kisilerin hic mi yuzu kizarmamistir? Bu soruyu soran kiza, telefonum burada, islandigin zaman beni ara, demis olsaydi biri ayip mi etmis olurdu? Sevismek dogal da islanmak mi degil? Inanilmaz bir israr ve azmin sonucunda beyinleri sungere cevrilmislerin ozgurluk, esitlik adi altinda her pazarlanana evet dedikleri, her yanlisi da dogru diye tasdik ettikleri surece bunlar bizim en namuslu gunlerimiz olacak. Siz sevgilinizle sevisirken, baciniz, dul ananiz da baskalariyla sevisir ayni evde. Size gore dogal degil mi lan gavatlar! Alkislarlayasiyorumdan. Site iyice isik evine dondu anasini satayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ''islandigin zaman beni ara'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Theridone said: http://i.imgur.com/yqNdAbK.jpg şu adamı gördüm güldüm kapadım, zirvede bırakayım istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Kaliko said: Bunlar iyi gunlerimiz, sirada daha neler var, neler... Zamaninda bu milletin ugruna kan, ter, goz yasi doktugu hicbir deger kalmayacak. Simdi ile 100 yil oncesindeki fark, simdi ile bir sonraki yuz yil sonunda olusacak farkin yaninda devede kulak kalacak. Batinin bizle esitlik, ozgurluk, demokrasi takasinda elden cikacaklar namusumuz, milli suurumuz, inancimiz (tabii ki imanimiz) bizi biz yapan manevi degerlerimiz olacak. Arkadaslardan bazilari bunun dogal bir sey oldugunu ileri surmus. Yapmayin yahu! Essah mi diyonuz? O zaman gegirmek neden ayip, nicin donumuzu siyirip sokagin ortasina pislemiyoruz? Bunlari yapmaya da dogal diyen adamin Istiklal'de bir kosede dikilip kizlara bakarak masturbasyon yapiyor olmasi bizi sasirtmali mi? Yoksa ayip mi bu? Farz edin ki bir arkadasiniz (yabanci da degil) sizin yaninizda kariniza en son ne zaman sevistiginizi soruyor? Bu da mi dogal? Dogal diyen arkadaslar, bunun adi gavatlik. (kufur etmiyorum) Ariza sov denen sey nedir? Bunu yapalim derken bu kisilerin hic mi yuzu kizarmamistir? Bu soruyu soran kiza, telefonum burada, islandigin zaman beni ara, demis olsaydi biri ayip mi etmis olurdu? Sevismek dogal da islanmak mi degil? Inanilmaz bir israr ve azmin sonucunda beyinleri sungere cevrilmislerin ozgurluk, esitlik adi altinda her pazarlanana evet dedikleri, her yanlisi da dogru diye tasdik ettikleri surece bunlar bizim en namuslu gunlerimiz olacak. Siz sevgilinizle sevisirken, baciniz, dul ananiz da baskalariyla sevisir ayni evde. Size gore dogal degil mi lan gavatlar! Alkislarlayasiyorumdan. Site iyice isik evine dondu anasini satayim.yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bana da üniversitede virgin radio'dan iki tane tip toplam kaç kere seviştiniz diye sormuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Kaliko said: Zamaninda bu milletin ugruna kan, ter, goz yasi doktugu hicbir deger kalmayacak. O kadar insan bir olup kimse sevişmesin diye mi kasmışlar bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 en son ne zaman savastiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 abi gidip türbanlıya sormak biraz gerizekalılığın daniskası olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Ardeth said: abi gidip türbanlıya sormak biraz gerizekalılığın daniskası olmuş onlar sevişmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Niye hacu onlar sevişmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 neden ki onlar sevismiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hayır sevişiyor da olabilir sevişmiyor da olabilir ama bu konularda kapalı olması veya böyle bir soruyu rahatsız edici (offensive) bulması çok daha olası. ayrıca genç çiftlere de sorması çok aptalca. türkiye sonuçta burası anası babası videoyu görse çıngar çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar