Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kVIqToU0FfA#t=138s wakabayaşi akmış resmen
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hatırlıyorum bu bölümü sanki, nankatsunun karşısında ikizler mi vardı birileri vardı sanki o mor-eflatun formalı armutlar
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 adam ruhunu teslim etmiş lol, o tiger shot ceken eleman degil mi o, ikizler degil ya
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 direkler arasında stage fatality olmuş :D
Ren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bir türk filminde kapıdan geçit vermemek için birsürü kılıç mızrak saplanarak ölen bir gazi vardı. o geldi aklıma.
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bi tane kalbi rahatsız velet vardı başka bi takımın kaptan, son 10dk girer 2 gol atıp çevirip maçı çıkardı yine, helal olsun lan sana derdim hep ona. hyuganın takım ve nankatsuya yetemiyodu ama olsun
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Ren said: bir türk filminde kapıdan geçit vermemek için birsürü kılıç mızrak saplanarak ölen bir gazi vardı. o geldi aklıma. battal gazinin oğlu ama üşendim şimdi youtube'dan video koymaya.
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Silphatos said: bi tane kalbi rahatsız velet vardı başka bi takımın kaptan, son 10dk girer 2 gol atıp çevirip maçı çıkardı yine, helal olsun lan sana derdim hep ona. hyuganın takım ve nankatsuya yetemiyodu ama olsun dediğin kişi jun misugi kalp hastalığı var ileride iyileşiyor kalbi. İkizler hanaba takımındaydı eflatun renkli forma aynen. Wakabayaşi çok kul kaleci ya on numara adam : D toplamda 200 bölüm izleyip sonunda bitirdim : D oyunda gizli kahramanlar var aslında, Hikaru matsuyama ve Shun nitta. Nitta olmasaydı tsubasa hyuganın gücüne asla yetişemeyecekti çunku nitta sayesinde tsubasa baya güç kazandı.Otomo takımında hyuga ile yaşamadığı bi fiziki üstünlüğü nitta ile yaşadı. Birde fall of the troy koymuşlar arkaya ohş dadından yinmedi
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 nankatsu ve japon milli takımı wakabayashi yüzünden hep nerf yerdi her büyük turnuvadan önce almanyada birileri wakabayshinin ellerini kırardı son maça kadar wakashimazu ve morisaki ye kalırdı son maç wakabayashi ks atardı
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Fakkoo said: Silphatos said: bi tane kalbi rahatsız velet vardı başka bi takımın kaptan, son 10dk girer 2 gol atıp çevirip maçı çıkardı yine, helal olsun lan sana derdim hep ona. hyuganın takım ve nankatsuya yetemiyodu ama olsun dediğin kişi jun misugi kalp hastalığı var ileride iyileşiyor kalbi. İkizler hanaba takımındaydı eflatun renkli forma aynen. Wakabayaşi çok kul kaleci ya on numara adam : D toplamda 200 bölüm izleyip sonunda bitirdim : D oyunda gizli kahramanlar var aslında, Hikaru matsuyama ve Shun nitta. Nitta olmasaydı tsubasa hyuganın gücüne asla yetişemeyecekti çunku nitta sayesinde tsubasa baya güç kazandı.Otomo takımında hyuga ile yaşamadığı bi fiziki üstünlüğü nitta ile yaşadı. Birde fall of the troy koymuşlar arkaya ohş dadından yinmedi rıza baba adam tsubasa expert çıktı
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Gi0A-fGtio8
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 aynısını yapmış şerefsizler ya dfhjk
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 adam topu çıkarıcam diye gerizekalıya bağladı, her yerini vurdu lan direklere
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 -Deno- said: adam topu çıkarıcam diye gerizekalıya bağladı, her yerini vurdu lan direklere abi aslında tsubasa futbol altına yatırılmış neye mâl olursa olsun başarmalısın mantığının hakim olduğu çizgi film. Farkederseniz [farketmişsiniz] wakabayashi başarılı olmak için herşeyi yapıyor yapmaya calısıyor gerekirse sakatlanır ama arkadaşlarını [arkadaşlık dostluk oyun zamanı içinde rakip futbol bittiğinde ise yenilgiyi hazmedemeyip çirkeflik yapmak yerine güzel huyluluğu] çok güzel şekilde anlatılıyor.Futbol sadece bir amaç asıl çizginin vermek istediği şey kesinlikle bu. Çocuklara çok güzel örnek olabilecek derecede bi çizgi film.Başarının kolay olmadığını çok büyük fedakarlıklar yapılarak başarı elde edilebileceğini anlattı her daim.
Wyand Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bi de wakaşumazu vardı. ninja kaleci. bi direkten güc alıp ayağı ile diğer direğe uçardı.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Borlach said: Ren said: bir türk filminde kapıdan geçit vermemek için birsürü kılıç mızrak saplanarak ölen bir gazi vardı. o geldi aklıma. battal gazinin oğlu ama üşendim şimdi youtube'dan video koymaya. kahpe bizans süper gazi kapı sahnesi diye arat çıkar sanırsam :D
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Wyand said: bi de wakaşumazu vardı. ninja kaleci. bi direkten güc alıp ayağı ile diğer direğe uçardı. aynen sonra wakabayashi road to 2002 de taklit etti baya wakashimazu yu : D wakabayashi direk kullandı baya
Öne çıkan mesajlar