Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 futbolla ilgili topikler görünsün istemiyorum ya güncelde yok mu bunun ayarı falan? saçma sapan babanızın takımı sanki göz yaşları sel olmuş akmış işiniz gücünüz yok mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 zegna battıkça batıyor. kuzenine mi bırakmış hesabı ne yapmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 http://i.imgur.com/6qstCEc.png kör gözlere gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Jaegerjaquez said: futbolla ilgili topikler görünsün istemiyorum ya güncelde yok mu bunun ayarı falan? saçma sapan babanızın takımı sanki göz yaşları sel olmuş akmış işiniz gücünüz yok mu lan hahah haklisin aslinda ben olsam bende rahatsiz olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Theridone said: Toplu ban gelmeden once süper bir Fenerbahçe'li oldugumu belirtmek isterim. ahaha bugun futbol cok eglence yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 gencler, iki kelam laf edeyim kapatayım bu konuyu. akito, battıgım filan yok rahat ol arkadasım. 13 senedir buradayım ben, 100 lerce lameri banladım yolladım, kimisi geri geldi paticige ve kurallara ayak uydurdu kimiside gelmedi, herkes rahat etti. bu futboldaki bi kac tane altını ciziyorum gerizekalı yuzunden fizban adminligi bıraktı, admin kimligiyle sizlerle tartısmak istemedigi icin bıraktı adam. bende bırakabilirim sorun degil, paticikten bi para vs kazandıgımı yok. ha ama ben gitmeden toplu bi temizlik yaparım, dyna ya da rica ederim birazcık hatrım varsa acılmasın bu banlar diye, olur biter. sonrakiler rahat eder en azından. uzun lafın kısası, biraz adam olun insanlıktan cıkmıs bazılarınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 lan aldıysak aldık ceza ilk defamı seyircisiz oynuyoruz çıkacan yenecen plzeni yenemiyorsan seyirci , ceza demeyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 3 temmuzdan beri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BEJN0ljCUAAN9D7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Akito said: bi ara bakmıştım mail adresi gözükmüyodu hamsilinin şuan gözüküyor. WOT ? uzatmayın olm adam üzülmüş işte belli ki gece gece ne diyelim hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 futbolu biraz daha serbest bırakalım diye konustuk, tepemize cıktınız. ha bu arada eskiler bilirler, isterseniz sıkı yonetim ilan edelim bu bolumde gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 benjani said: organizasyonu gfb yapmadı.20 kişinin filan kendi aralarında yaptığı bir organizasyon.sahaya atmak gibi bir amaçları da yoktu, işaret fişekleri daha önceden de kullanılıyordu.oluşan görüntü gayet güzeldi, yabancı basında bile övgüyle bahsedildi.burda yapanlara sallayacağınıza 1 tane işaret fişeği sahaya düşüp 5 sn oyunun durduğu için bu kadar ağır cezalar veren uefa ya sallayın. son olarak işaret fişekleri zaten paraşütlü oluyor, kimse meşalenin kıçına paraşüt takıp atmadı. http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4evc3o3cH1rwc5dvo1_500.jpg "abi sahaya sokalım şunları hihoha" kafasıyla atıldığından %100 eminim, tabi ceza alınacağını idrak edemeden. gfb vecihi geliyor yazısı geçmiş twitterda, peki olaylardan önce o nasıl oluyor? cezalar gelince aslında güzel görüntü oluşturmak istiyorduk, sahaya atmak istemedik demesinler. super lig maçı olsaydı şu para cezası belki verirlerdi uefa acımıyor işte. zaten 3-5 çapulcunun işi olsa uefa kapama cezası falan vermezdi. şu organizasyonu görmüşlerdir büyük ihtimal. bu olayı da ona bağlarlar ve kulübe de malederler tabi. http://www.youtube.com/watch?v=IDofRzaNyXA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 AHAHAHAHAHAHA fenerbahçeliler niye böyle ya fail üzerine fail. zegna klübüne layık olmaya çalışıyor suç onun da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Wyand said: https://pbs.twimg.com/media/BEJN0ljCUAAN9D7.jpg habahaha hayatimda bimu kadar kaliteli trolleriin toplandigi bir olusum daha gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 AHAHAHAHHAH resim çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Zegna said: ha bu arada eskiler bilirler, isterseniz sıkı yonetim ilan edelim bu bolumde gene. bolumu tamamen kapatmazsan adam degilsin. bak adam degilsin demiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 3 Temmuz Zegna'nin bile ayarini kacirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 nato mermer nato kafa arkadas, yuzsuzluk diz boyu. allah bildigi gibi yapsın bazı lamerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Xenus said: http://www.youtube.com/watch?v=IDofRzaNyXA buna polis mudahele etmemis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 [email protected] diye mailmi olur lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Zegna said: nato mermer nato kafa arkadas, yuzsuzluk diz boyu. allah bildigi gibi yapsın bazı lamerleri. abi dalga mı geçiyosun ? futbol bölümüne girmem etmem seni de pek tanımam yalnız umarım alay ediyorsundur bizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 aquila said: Xenus said: http://www.youtube.com/watch?v=IDofRzaNyXA buna polis mudahele etmemis mi? abi polisle fener taraftari karsi karsiya gelince meydan savasi dönüyor zaten, adamlar binlerce kişi orda, polisn götü yememiştir acıkcasi, bide o cevrede oturan insanlara yazık lan adamlar her hafta acaba evimiz yanıcak mi korkusu tasiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 neyse ya tadi kacti.. gidip kahve icicem gerildim.. bu ne lan galatasaraydan cok fb takimi hakkinda konusuyorum. aptal orcan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 o da dogru tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Zegna said: nato mermer nato kafa arkadas, yuzsuzluk diz boyu. allah bildigi gibi yapsın bazı lamerleri. Abarttin biraz hakareti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar