Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyircisiz maçta ceza. dünyada ilk?

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Czentovic said:

abi o kadar kolaymı sahanın dısından bişey atmak kimse yok sanki.o taraftarın toplanarak havai fişek atmasına izin veren gerzeklerin suçu.

o şeylerin menzili hiç az gibi gözükmüyor yalnız videoda, 300 metreden paraşütle yavaş yavaş iniyor gayet rüzgarla gidebilir yani uzaklara
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Czentovic said:

abi o kadar kolaymı sahanın dısından bişey atmak kimse yok sanki.o taraftarın toplanarak havai fişek atmasına izin veren gerzeklerin suçu.

o şeylerin menzili hiç az gibi gözükmüyor yalnız videoda, 300 metreden paraşütle yavaş yavaş iniyor gayet rüzgarla gidebilir yani uzaklara

100 tane attılar havaya yalnız rüzgardan 1 yada 2 tanesi baya süzülüp sahaya girdi, videolar mevcut nette arayıp bulabilirsiniz.

yani istenirse çok da güzel sabotaj yapılabilir.

ne biliim bana biraz saçma geldi sahanın yaklaşık 200 metrekarelik çapına polisler gözlemciler falan mı dikilsin bunu engellemek için?

canı isteyen olursa gayette gider sabotajını yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben G.I.Joe neslindenim, onların araçları adamları falan güzeldi, sonra Action Man çıktı ayı gibi bişi, barbie boyunda falan, hiç ısınamadım.

G.I.Joe'lardan bi tanesi en sevdiğimdi, "Hawk", ilk aldığım günü bile hatırlıyorum, eli kırılmıştı ama, geçen sene koleksiyoncunun birinden 50 dolara açılmamış pakette aynısından buldum, sırf 1991'de mi ne üretilmiş, pakedi açmaya korkuyorum :)

Futbolla alakası ne derseniz, futbolda hep futbolla alakalı şeyler olsa Sabri'nin yeri olmazdı. Konusu geçti diye şeyettim.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

abi sabotaj isi oyle sandıgınız gibi olmuyo ya. illa ki birilerinin haberi olur. oyle canı sıkılan gitsin sabotaj yapsın da gorelim hadi. ne var isterse yapar diyosun ama cıkmıyo iste yapan.

abi şimdi ben gidip 50 tane bunlardan alıp atsam 2-3 arkadaşımı alıp kimin haberi olcak allasen :D ne bir derneğe üyeyim ne bir taraftar grubundan kimseyi tanımıyorum nolucak yani atıyorum gidip şalke maçında bunlardan atsaydık?
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Myshkin said:

Czentovic said:

100 tane attılar havaya yalnız rüzgardan 1 yada 2 tanesi baya süzülüp sahaya girdi, videolar mevcut nette arayıp bulabilirsiniz.

yani istenirse çok da güzel sabotaj yapılabilir.

ne biliim bana biraz saçma geldi sahanın yaklaşık 200 metrekarelik çapına polisler gözlemciler falan mı dikilsin bunu engellemek için?

canı isteyen olursa gayette gider sabotajını yapar.

1 tane fişek atıldı diye gelmedi zaten
organize olarak trollediniz maçı

uefa münferit i biliyor merak etmeyn
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de, şimdi Fenerbahçe'ye Pizen maçında birilerinin fenerbahçe'nin 1 sene ceza alması için tekrar sabotaj yapmayacağının garantisini kim verebilir?

Yine seyircisiz maç, o gfblileri ne durduracak şimdi...

Aziz ya tükürdüğünü yalayacak ve bunlarla konuşup işi tatlıya bağlayacak, ya da stadın 2km çemberinde özel güvenlik/polis ile kuş uçurtulmayacak.

Hiç istemem ama Fener sanki uefa'dan gg yine.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

toggie said:

abi sabotaj isi oyle sandıgınız gibi olmuyo ya. illa ki birilerinin haberi olur. oyle canı sıkılan gitsin sabotaj yapsın da gorelim hadi. ne var isterse yapar diyosun ama cıkmıyo iste yapan.

abi şimdi ben gidip 50 tane bunlardan alıp atsam 2-3 arkadaşımı alıp kimin haberi olcak allasen :D ne bir derneğe üyeyim ne bir taraftar grubundan kimseyi tanımıyorum nolucak yani atıyorum gidip şalke maçında bunlardan atsaydık?

Ya şimdi öyle olmuyor çünkü stada girenler yüzünden maç durdu. Yapanlar tespit ediliyor sen mesela arkadaşlarınla atsan sonra seni içeri aldığında polis anana babana gelip sorsalar bu hangi takımlı diye napıcan?

Ki zaten bu işi yapan adamların kim olduğu vs belli hep o yüzden korkma o işi ajan majan yapmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...