jacabo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 MrLevie said: tribünden gelmedi mi paraşüt? TVde tribün gibi gördüm ben? yanlış görmüş olmam da olası tai. oyle olsa daha fenaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Czentovic said: abi o kadar kolaymı sahanın dısından bişey atmak kimse yok sanki.o taraftarın toplanarak havai fişek atmasına izin veren gerzeklerin suçu. o şeylerin menzili hiç az gibi gözükmüyor yalnız videoda, 300 metreden paraşütle yavaş yavaş iniyor gayet rüzgarla gidebilir yani uzaklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 tribünde aşağı yukarı 40-50 kişi vardı, onlardan biri attı gibi gelmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Myshkin said: bence bizim salaklar gidip GS'nin avrupa kupası maçında sabotaj yapmaya çalışacaklar yine fişek atıp, hiçbiri sahaya düşmeyecek yine rezil olacaz ahaha bence olay meşale savaslari olucak bundan sonra, mac sırasında kafaya kar maskeleri go go rakip stada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 kucukken parasutlu action manim vardi onu sallardim catidan ruzgarda guzel suzulurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 jacabo said: MrLevie said: tribünden gelmedi mi paraşüt? TVde tribün gibi gördüm ben? yanlış görmüş olmam da olası tai. oyle olsa daha fenaya tribünden en fazla kız kaçiran atarlar paraşüt ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Yalnız şu paraşütlü meşale fotoğrafını gördüğümde feci kahkaha attım, o zamandan beri de kendimi tutamadan gülüyorum. Nedir bu? Ahahahaha! Adamlardaki azme bak, yaratıcılığa bak... Adam sahaya girememiş paraşütle içeri meşale yollamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 İşaret fişeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 jacabo said: kucukken parasutlu action manim vardi onu sallardim catidan ruzgarda guzel suzulurdu Ahaha bende de vardi bu. parlak gri parasut. Turuncu da olabilir batmanle karistirdim herhalde sdfg. Cocuklugum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Myshkin said: Czentovic said: abi o kadar kolaymı sahanın dısından bişey atmak kimse yok sanki.o taraftarın toplanarak havai fişek atmasına izin veren gerzeklerin suçu. o şeylerin menzili hiç az gibi gözükmüyor yalnız videoda, 300 metreden paraşütle yavaş yavaş iniyor gayet rüzgarla gidebilir yani uzaklara 100 tane attılar havaya yalnız rüzgardan 1 yada 2 tanesi baya süzülüp sahaya girdi, videolar mevcut nette arayıp bulabilirsiniz. yani istenirse çok da güzel sabotaj yapılabilir. ne biliim bana biraz saçma geldi sahanın yaklaşık 200 metrekarelik çapına polisler gözlemciler falan mı dikilsin bunu engellemek için? canı isteyen olursa gayette gider sabotajını yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Ben G.I.Joe neslindenim, onların araçları adamları falan güzeldi, sonra Action Man çıktı ayı gibi bişi, barbie boyunda falan, hiç ısınamadım. G.I.Joe'lardan bi tanesi en sevdiğimdi, "Hawk", ilk aldığım günü bile hatırlıyorum, eli kırılmıştı ama, geçen sene koleksiyoncunun birinden 50 dolara açılmamış pakette aynısından buldum, sırf 1991'de mi ne üretilmiş, pakedi açmaya korkuyorum :) Futbolla alakası ne derseniz, futbolda hep futbolla alakalı şeyler olsa Sabri'nin yeri olmazdı. Konusu geçti diye şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 abi sabotaj isi oyle sandıgınız gibi olmuyo ya. illa ki birilerinin haberi olur. oyle canı sıkılan gitsin sabotaj yapsın da gorelim hadi. ne var isterse yapar diyosun ama cıkmıyo iste yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 hep gi joe isterdim babam olm ayni para ufacik seye o kadar para verme git sundan al ayni para diye diye bi alamamistim o zamanda anlayamamistim mantigini adamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 toggie said: abi sabotaj isi oyle sandıgınız gibi olmuyo ya. illa ki birilerinin haberi olur. oyle canı sıkılan gitsin sabotaj yapsın da gorelim hadi. ne var isterse yapar diyosun ama cıkmıyo iste yapan. abi şimdi ben gidip 50 tane bunlardan alıp atsam 2-3 arkadaşımı alıp kimin haberi olcak allasen :D ne bir derneğe üyeyim ne bir taraftar grubundan kimseyi tanımıyorum nolucak yani atıyorum gidip şalke maçında bunlardan atsaydık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Liebe said: Myshkin said: Czentovic said: abi o kadar kolaymı sahanın dısından bişey atmak kimse yok sanki.o taraftarın toplanarak havai fişek atmasına izin veren gerzeklerin suçu. o şeylerin menzili hiç az gibi gözükmüyor yalnız videoda, 300 metreden paraşütle yavaş yavaş iniyor gayet rüzgarla gidebilir yani uzaklara 100 tane attılar havaya yalnız rüzgardan 1 yada 2 tanesi baya süzülüp sahaya girdi, videolar mevcut nette arayıp bulabilirsiniz. yani istenirse çok da güzel sabotaj yapılabilir. ne biliim bana biraz saçma geldi sahanın yaklaşık 200 metrekarelik çapına polisler gözlemciler falan mı dikilsin bunu engellemek için? canı isteyen olursa gayette gider sabotajını yapar. 1 tane fişek atıldı diye gelmedi zaten organize olarak trollediniz maçı uefa münferit i biliyor merak etmeyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bilmiyorsun atma bari, sadece biz burdayız demek için atıldı o fişekler stada baya uzaktan ama şans eseri 1 belki 2 tanesi stadın içine girdi rüzgardan dolayı. münferitlikle sabotajla alakası yok işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 O değil de, şimdi Fenerbahçe'ye Pizen maçında birilerinin fenerbahçe'nin 1 sene ceza alması için tekrar sabotaj yapmayacağının garantisini kim verebilir? Yine seyircisiz maç, o gfblileri ne durduracak şimdi... Aziz ya tükürdüğünü yalayacak ve bunlarla konuşup işi tatlıya bağlayacak, ya da stadın 2km çemberinde özel güvenlik/polis ile kuş uçurtulmayacak. Hiç istemem ama Fener sanki uefa'dan gg yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 her mac sahaya bisey atilmama garantisini kim verebiliyosa o. oh wa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 seneye bidaha katılırsınız olm üzülmeyin o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 boş boş ağlamayın. normal maçta adam çakmak atınca telefon atınca sahaya klübün kontrolünde mi oluyor ki dışarıdan atınca kontrolünde olacak. cezasını yiyip oturacaksınız. şikeden zaten men olmanız lazım buj kadar oynadığınıza şükredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Rewendor said: Futbolla alakası ne derseniz, futbolda hep futbolla alakalı şeyler olsa Sabri'nin yeri olmazdı. Konusu geçti diye şeyettim. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Liebe said: toggie said: abi sabotaj isi oyle sandıgınız gibi olmuyo ya. illa ki birilerinin haberi olur. oyle canı sıkılan gitsin sabotaj yapsın da gorelim hadi. ne var isterse yapar diyosun ama cıkmıyo iste yapan. abi şimdi ben gidip 50 tane bunlardan alıp atsam 2-3 arkadaşımı alıp kimin haberi olcak allasen :D ne bir derneğe üyeyim ne bir taraftar grubundan kimseyi tanımıyorum nolucak yani atıyorum gidip şalke maçında bunlardan atsaydık? Ya şimdi öyle olmuyor çünkü stada girenler yüzünden maç durdu. Yapanlar tespit ediliyor sen mesela arkadaşlarınla atsan sonra seni içeri aldığında polis anana babana gelip sorsalar bu hangi takımlı diye napıcan? Ki zaten bu işi yapan adamların kim olduğu vs belli hep o yüzden korkma o işi ajan majan yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bizim seyircinin içinde ultra mal seyirciler olduğu bir kez daha tescillendi. var mı lan böyle bir dangalaklık modeli yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Valla şimdi düşünürsek ilk cezaya sebep olanlara mal desek, sonra burda tekrar bunu yapanlara süper mal desek hmm eğer ultra mallar da varsa siz ilk fırsatta 2 yıl meni yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 çok güzel olmuş keşke her maçta böle taşkınlık yaptıkca seyirciler ceza verilse beyinsiz holiganlar ve taraftar azalsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar