Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deus Ex: Human Defiance

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
On Tuesday, Square-Enix filed a trademark for Deus Ex: Human Defiance, which could very well be the next installment of the highly acclaimed stealth-action franchise.

o/
Mesaj tarihi:
http://img8.joyreactor.cc/pics/comment/%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D1%80%D1%8B-%D0%BC%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%8E%D1%89%D0%B8%D0%B5-%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%81%D1%8B-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-97648.jpeg
Mesaj tarihi:
Oley be! Eger devam niteliginde ise, bizim insan devrimi yalan olmus anlasilan...neyse saglik olsun.

bkz. defiance

Defiance - The act or an example of defying; bold resistance to an opposing force or authority.

Mesaj tarihi:
yalnız bu adamları anlamadım ben insan en azından bir tane expansion çikartir oyuna.

cidden garip şu oyun firmaları.

görselleri düzeltseler bari bu sefer, npcler biraz garipti geçen oyunda
Mesaj tarihi:
expansion olayı bitti ya. full price alamıyorlar ama dlc'den çok daha fazla uğraşmaları gerekiyor. expansion'a dlc de çıkaramıyorlar. oyun motorları da değişmiyor zaten, onun yerine bütün bir oyun çıkarıp ona dlc eklemek daha karlı oluyordur.
Mesaj tarihi:
Norak said:

kilo kilo cephane çıkmasın bu sefer pls,

bkz: benim 3. oyunun sonu inventory hali

http://img96.imageshack.us/img96/2019/dex3495034.png

bitch please, daha oyunun başlarında bu haldeydim ben.
Mesaj tarihi:
görüyorum ve arttırıyorum
inventory bilmem kullanmadım hiç, bi oyun sonunda augmentation diye bişi varmış karkteri upgrade ediyomuşun onu yaptım ama baktım çok kolay reload edip default devam ettim.
Mesaj tarihi:
Norak said:

işte görüyorsunuz, oyunun en başında hileyle tüm inventoryi açıp plasma ve lazer silahlarıyla donandığını itiraf ediyor bu kişi adeta

hayatımda iki kere hile kullanmışımdır: klapaucius ve marco polo.

your argument is invalid.
  • Yeni Oluştur...