Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şehir elektiriğini tatmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fırının iç ampülü yanmamaya başlamıştı da, elektiriğini kesip arkasını falan söktüm, ampülü söküp taktım temassızlıktan dolayı sönmüş olabilir diye, fişe takıp denedim, yanmadı.

Neyse tekrardan çıkarayım da yenisini alırım bu takılı olanı gösterip dedim. Unutmuşum fişi çıkarmayı. A...ı S...m diye bağırarak çarpıldım elektiriğe 1-2 saniye maruz kaldım merete. Sonra sigorta attı da kendime geldim. Acaip bişeymiş bütün kaslarım kasıldı, nefes nefese kaldım baş ağrısı falan çekiyorum halen. Tavsiyem o ki iyice kontrol etmeden bulaşmayın bu işlere. Ampülün üstünde de 230- 340v arası çalışıyor yazıyor. Kaç volt yedim belli değil :P
Mesaj tarihi:
220v yemişsin, ben de küçükken nintendo'nun pili bittiği için başka bir aletin adaptör kablolarını prize baglayıp güç vermek istemiştim. O vesileyle yemiştim 220v, 2 parmağım kararmıştı:D
Mesaj tarihi:
yüksek ihtimalle a..ı s...m diye bağıramadın, bağırdığını zanettin hatta duydun ama sesin çıkmadı =). bide o 1-2 saniye deil baya daha kısa

nese ölmemişsin veya bi uzvuna bişi olmamış allahtan.
şimdi gidip bi hastaneye kalp ritminde falan filan bi sıkıntı var mı diye kontrol ettir, check up ol. İçerde bişiler bozulmuş olabilir.
ciddi
Mesaj tarihi:
fritözden çarpılmıştı benim bi arkadaşım. oyun oynuyordum ben içeriden bi ses geldi bağırış falan. hemen kalkamadım oyunu bırakıp ama bi 3-4 dakika sonra falan merak edip bakmaya gittim. öyle yatıyordu yerde patatesleri falan dağıtmış etrafa pis herif. iyi temizle lan burayı dedim döndüm oyuna.
Mesaj tarihi:
Wolas said:

başdan söyleseydinya aranızdaki elektiriklenmeden dolayı olmuş işte sen ayrıl ondan gidişat iyi değil

2.5 sene oldu aga ne elektiriği :D
Mesaj tarihi:
Akito said:

Sonofa said:

Elektrik sigortası korudu da, yaratıcının bi katısı var mı bilemem.
Teşekkürler bu arada

bu pası kaçırmamalı çipet.

Hala isyan arkadaş

Kurtulduğun için koyun kes bitane
  • Yeni Oluştur...