cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 baharatlarin hayatinizdaki yeri nedir sizin icin. bir yemek yaparken "xx baharati kullandigimda mukkemmel bir lezzet veriyor" dediginiz, onerdiginiz seyler var midir? ben mutfakta dolabimin birini baharatlara ayirdim. farkli ne gorsem aliyorum. ara sira mutfaga girdigim zaman o dolabin kapagini actigimda aldigim koku muhtesem bir sey. varsa tavsiyeleriniz denemeye deger soyler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 söylemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 çok gereksizsin gerek yok böyle başlıklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 /ck/ da geziyorum 3-5 bi şey öğrenebilirim diye baharat-yemek uyumu, yemek yapımı, püf noktalar vs ile ilgili. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 yumurta üstüne kırmızı pul biber dökmek muhteşem benim için+kimyon az miktarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 mulgear6 said: çok gereksizsin gerek yok böyle başlıklara buyudugun zaman evde yemek yapmanin keyfini aldiginda anlarsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 peki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Tavuk bulyon, sebze bulyon, sarımsaklı çeşni bulyon. şaka lan şaka, çok baharat kullanırım severim ama en sevdiğim balık buğulama için domates sosta kullandığım rezene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 baharatları fark yaratacak şekilde kullanacak kadar yemek yapamıyorum daha. bi tavuğa basıyorum kekiği o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 http://forum.paticik.com/list.php?11 mesela şu var, burdan 1-2 dizi falan bakabilirsin, can sıkıntısına birebir. http://forum.paticik.com/list.php?35 burdan da oyun falan bak işsizliğe iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 yine bir baslik actim ve suclu ben oldum. tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 konu güzel adamın üstüne fazla gitmeyin. bir de sevmediğiniz kişilere kötü bir şeyler yaptığında tepki gösterin ki o eğilimden vazgeçsin. her konusunda tepki gösterirseniz kaotik bi hal alır olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Hacı fazla baharat kullanmana gerek yok, olay pişirdiğin yemeğe göre et-tavuk-balık suyu kullanmakta. Önceden bu bulyonları hazırlayıp buzlukta dondurabilirsin. Gerçek lezzeti bunlar verir. Suçlu değilsin, asilsin sen. Unuttun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Suya biraz kimyon katıp sarıkök ekeliyorum üstüne.Azıcıkta kumkat mmmm mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Pilava safran güzel gider mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Therru said: Pilava safran güzel gider mesela. aspirmiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 İran'dan getiriyordu bir arkadaş, safran dedi inandık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Zerdeçaldır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 pislik herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Yakici kaliteli pul biber ile kimyon vazgecilmezlerimdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 cempostaci said: yine bir baslik actim ve suclu ben oldum. tesekkurler :) klasik pati flamingi, anket vari topic açarsan hemen "çok gereksizsin topic açma", "işin yok senin, bari şu bölüme bak da dizi izle" tribi atanlar gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Akito said: Therru said: Pilava safran güzel gider mesela. aspirmiş o haspir de konulabilir safranda. ikisi birbirine benziyor. @cem: tavuk ve mantar soteye fesleğen çok yakışıyor. iç pilava az miktard karanfil veya tarçın iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bende çok severdim baharat kullanmadna yemek yediğim görülmemiştir özellikle acı baharatları severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 çöp şiş - kimyon kokoreç - kimyon pirzola - kimyon ekmek - kimyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 herboka kekik atıyorum güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar