DeathLord Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bu arada iflas Galatasaray 12M euro civarında bi yatırımla Almanya'da futbol okulları olayına giriyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 haber sporxde de var. http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/aysaldan-itiraf-tabloyu-gorseydim-baskanligi-kabul-etmezdimSXHBQ317339SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 sporx tum medyadaki haberleri de topluyor. zaten haberin baslıgı da "medyada yer almaya basladı" diye geciyo. bu arada gs hurriyetin son 15 haberini falan yalanladı oyle yalan haber yapıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 beşiktaşlılar hemen tavlanıyor bu haberlerle. batsın gs diye gün sayıyorlar uehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Ya en ufak bir fikriniz bile olmadan büyük bir sevinçle acaba Galatasaray batacak mı diye birbirinizi dürtmeyin. SPK'nın bağımsız denetim raporlarını Galatasaray Sportif A.Ş. zaten paylaşıyor, bir sıkıntı yok. Ha Galatasaray'ın Beşiktaş'tan fazla borçla hala Avrupa'da yer alması, kriterlere uymaması gibi bir durumun söz konusu olmamasının sebebi Beşiktaş'ın 2.5 katı gelire sahip oluşudur. Gelir-Gider tablosunu 5 yıllık vade ile planladığınız zaman aydınlık tabloyu zaten göreceksiniz. Bu arada futbol akademisinin yanında bir takım da satın alınacak. Rot-Weiss Essen olacak çok büyük ihtimalle. Batıyoruz yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 allah bu bataklıktan cıkmayı nasip etmesin, ne diyek. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 arif in golünü arıyordum bunu buldum asdg muslera hepsinden iyi oynuyor :D ahahahah sondaki sabride çok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 abi hasan ahah çok feminen oynamış nası kırıtmak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 muslera trabzon gocmeni heralde ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 hamit sakalları kesmiş belki şansı açılır böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 aquila said: muslera trabzon gocmeni heralde ahaha.ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 BulletRide said: Ya en ufak bir fikriniz bile olmadan büyük bir sevinçle acaba Galatasaray batacak mı diye birbirinizi dürtmeyin. SPK'nın bağımsız denetim raporlarını Galatasaray Sportif A.Ş. zaten paylaşıyor, bir sıkıntı yok. Ha Galatasaray'ın Beşiktaş'tan fazla borçla hala Avrupa'da yer alması, kriterlere uymaması gibi bir durumun söz konusu olmamasının sebebi Beşiktaş'ın 2.5 katı gelire sahip oluşudur. Gelir-Gider tablosunu 5 yıllık vade ile planladığınız zaman aydınlık tabloyu zaten göreceksiniz. Bu arada futbol akademisinin yanında bir takım da satın alınacak. Rot-Weiss Essen olacak çok büyük ihtimalle. Batıyoruz yep Beşiktaş'ın aksine Avrupa'da yer alınıyor oluşunun tek büyük ana sebebi kişilere borçlarının olmamasıdır. UEFA, kurumlara olan borçları art niyetle yaklaşmadığın ve ödeyeceğine dair güven sağladığın takdirde bir süre daha görmezden gelebiliyor ama özellikle eski oyuncular, teknik adamlar vs. gibi borçlu olduğun kişiler varsa zerre affetmiyor. Finansal durumu GS'den de BJK'den de iyi olan Malaga örneği var mesela, zibilyon tane adama borçlandığı için Araplar ve kulübü bırakıp kaçtıkları için tokmağı yediler kafalarına bir sene men aldılar. Kişilere olan borçları da Adnan Polat döneminde kapatmıştı GS, adam bu günleri görmüş işte adfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Galatasaray’da bir misyon için göreve geldiğim ve bu misyonun önemli ögelerinden birinin kulübümüzü mali açıdan güçlü bir yapıya ulaştırmak olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Buna rağmen hafta içinde ekonomi yazarlarıyla yaptığımız toplantıda “Galatasaray’ın mali durumunu bilmeseydim başkanlığa soyunmazdım” sözlerimin bazı yazarlarımız tarafından “bilseydim” olarak anlaşılmış ve yansıtılmış olduğunun bilinmesini isterim. Ünal Aysal - Galatasaray Spor Kulübü Başkanı http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/16217.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Sahada galatasarayla ugrasamayanlar masa basinda ve basin sayesinde ugrasiyorlar. Galatasarayi durduramayacaksiniz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 barnacle said: beşiktaşlılar hemen tavlanıyor bu haberlerle. batsın gs diye gün sayıyorlar uehueh ahahah das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 BARCELONA - GALATASARAY 2.15 4.00 2.05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 nolmuş iflas mı etmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bitmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 “Galatasaray’ın mali durumunu bilmeseydim başkanlığa soyunmazdım” beynim yandı ne diğer burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bilerek geldim durumu diyo iste, mal miyim ben bilmedigim seyin altina gireyim gibi de cevirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 sexy açıklama yapcam diye anlam kaydırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 gs batiyordu ben de gelip kurtardim demiş işte ne dicek, ben olmasam haliniz yalandi demiş, para durumunun berbat oldgunu duyup geldim kurtardim demis, futbolun f'si bilmiyorken neden geldim saniyorsun canim benim demiş. para oldugunu duysam etsem gelmezdim ne işim var benim 80 yaşında demiş göz yaşlari ile bu ateş üfleyerek sönmez diye eklemiş.. şaka bir yana baya yanlıs anlayan oldu ki,adam acıklama yapmiş düzeltmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 https://twitter.com/GalatasarayHD/status/307525984326934528 tıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=17429 said: b. PFDK'ca; teknik sorumlu Fatih Terim'in, hakemin ihraç kararından sonra, müsabaka esnasında ve müsabakadan sonra, yedek kulübesiyle doğrudan veya dolaylı bir şekilde iletişim kurması şeklindeki eylemi, tedbire uyulmamak olarak değil "sportmenliğe aykırı hareket" olarak yorumlanıp ceza tayini yoluna gidilmişse de; FDT'nin 83.,85.,95/4. ve ilgili hükümleri ile UEFA ve FIFA mevzuatı karşısında, oyun disiplinini bozması veya cezai nitelikte bir fiil gerçekleşmesi nedeniyle müsabakadan ihraç edilen kişiler yönünden idari tedbirin, ihraç kararının verildiği anda başladığı hususunda tereddüt yoktur. Burada bahsi geçen idari tedbir esasında, müsabaka hakeminin ihraç kararına bağlanmış sonuçlardan biridir. Dolayısıyla, ihraç halinde ayrıca ve yeniden idari tedbir kararı verilmesine muhtaç bir durum yoktur. Böylece idari tedbirin ihraç kararına bağlanmış bir sonuç olması karşısında hakemin (müsabaka görevlisinin) de, idari tedbir kararı veren bir makam olarak algılanmaması gerekir. Hakem sadece ihraç kararını verir; idari tedbir ise kendiliğinden ve ihraç kararına bağlı olarak talimat hükmü gereğince yürürlüğe girer. Diğer yandan, ilgili teknik sorumlunun ihraç anından sonraki bir tarihte idari tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin de önemi yoktur. Disiplin müfettişlerinin, FDT'nin 84/I. maddesinin verdiği yetkiye dayanarak uyguladıkları idari tedbir, kendi takdirlerinde olan bir tedbir olup sevklerinde belirtilen idari tedbir tarihi de kendi verdikleri idari tedbir kararının tarihidir. Esasında, idari tedbir kendiliğinden başladığından, disiplin müfettişlerince yeniden ve tekrar tedbir kararı verilmesi de gerekmemektedir. Ancak buna rağmen, mevzuattan doğan ve ihraç nedeniyle kendiliğinden yürürlüğe giren bir idari tedbirin başlangıç zamanının, disiplin müfettişleri tasarrufu ile ileri bir tarihe (sevk kararında geçen tedbiri tarihe) ertelenmesi de mümkün değildir. Ayrıntısı gerekçeli kararda belirtileceği üzere tüm bu açıklamalar ışığında eylemin FDT'nin 51. maddesinde düzenlenen "cezaya ve tedbire uyulmaması" olarak nitelendirilip buna göre karar verilmesi gerektiği halde PFDK'ca eylemin "sportmenliğe aykırı hareket" olarak kabul edilmesi yerinde görülmemiş, ancak aleyhe itiraz olmaması ve cezanın re'sen aleyhe bozulamaması nedeniyle PFDK'ca teknik sorumlu Fatih Terim'e verilen 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 10.000.-TL para cezasının onanmasına oybirliği ile; bunlar ne yazdığını biliyor mu acaba uzun uzun yazalım anlaşılmaz belki diyorlar terim klübüyle iletişime geçti mi? geçti eee cezasını verememimiş ama idari tedbir sportmenliğe aykırıdır ama pfdk bir karar vermiş biz sıvamayalım dedik, mevzuatta bir garip ama bir şekilde uydurduk neyse işte 3 maç ceza veridk siz de kurcalamayın yılmaz vural'a ceza verdiysen, bu açıklamayı neye güvenip yapmışlar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 - SPORX ÖZEL - Profesyonel Fubol Disiplin Kurulu'nun Fatih Terim'e verdiği 3 maçlık men cezasının Tahkim Kurulu'nca doğru bulunmayıp 'usulen' onanmasının ardından Sporx.com şaşırtıcı bir detaya daha ulaştı. PFDK'nın verdiği kararın 'sportmenliğe aykırı' talimatı içerisinde değil de 'idari tedbir' talimatı içerisinde değerlendirmesi gerektiğini belirten Tahkim Kurulu'nun saha dışına gönderilen görevlilerin saha içerisindeki görevlilere talimatlar veremeyeceği şeklindeki görüşü, FIFA'nın disiplin talimatının 18. maddesinin 3. bendine aykırı çıktı. PFDK, saha dışarısına gönderilen Fatih Terim'in saha içerisindeki görevlileri talimat vermesini 'sportmenliğe aykırı' talimatı içerisinde değerlendirmiş ancak Tahkim Kurulu, bu değerlendirmenin yanlış olduğunu vurgulamıştı. FIFA Disiplin Talimatnamesi'nin 18. maddesinin 3'üncü bendi ise PFDK'nın verdiği kararı doğru buldu. Talimatta yer alan maddede; "Dışarı gönderilen görevli, yerini alan kişiye talimatlar verebilir ancak izleyicileri rahatsız etmeme ve oyun akışını etkilememek zorundadır." ifadeleri kullanıldı. Sporx.com'un ortaya çıkarttığı FIFA Disiplin Talimat maddesi, son iki gündür kamuoyunu meşgul eden tartışmalara da nokta koydu. HABER: Tahir KUM FIFA, TAHKİM'İ DEĞİL PFDK'YI DOĞRULADI! http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/fifa-tahkimi-degil-pfdkyi-dogruladiSXHBQ317448SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar