Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tori said:

sabonis said:

feelz

ahaha süper ya

dany iyi degil lan bu arada. Şansına mı bilemedim , çok az oynadı ama gokhan zan ondan az hata yaptı bu sene. Semih'te iyi degil ki. Türk ve genç (gelecek vaadeden oyuncu oldugu için kurtarıyor paçayı)

kısacası ikisi de güven vermiyor, en güzel oynadıkları maçta bile hata yapabilecek tipte oyuncular.
Mesaj tarihi:
Galatasaray Reyhanlı olayları ve Fenerbahçeli taraftarın öldürülmesi üzerine şampiyonluk kutlamaları yapmamak gibi bir karar alabilirmiş. Ünal Aysal yönetim kuruluna böyle bir öneri sunacakmış.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Kabul görmüyor ne yazık ki.

Bizim Genel Kurul'da da adam akıllı bir öneri geldi, dalga geçtiler adamla.

Yürümüyor bu tür adam akıllı işler.

Fark var!

Galatasaray sampiyonluk kutlamalarini önümüzdeki sezonun basina erteledi.
Mesaj tarihi:
Aziz Trabzon ve gs tezgah planladı tarzında konuşmuş+2006 da şampiyon yapılmamış fb gibimsi şeyler söyledi. Ne oluyor bu aziz e
Mesaj tarihi:
tüpçü bahane bulmuş gelmiyormuş trabzon maçına kupa vermeye.
geçen sene kupayı "AL" diye veren, türkiye kupasında ise çocuklar gibi şen olan herifin güven özveri ve tecrübesi yetmiyor arenaya gelmeye.
Mesaj tarihi:
karaktersiz said:
semih müdehalelerde iyide fizik olarak yetersiz yazin tatili matili birakip badi yapmasi lazım 180 boy 66 kilo ben çarpsam devrilecek

Bu cok dogru, boyu 1,83 kilosu 65 stoper olmaz, ondan paso yerlerde zaten.
Burak gibi ozel calisip fiziklenirse milli takimda Bekirovici gormekten kurtuluruz hic olmazsa.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

tüpçü bahane bulmuş gelmiyormuş trabzon maçına kupa vermeye.
geçen sene kupayı "AL" diye veren, türkiye kupasında ise çocuklar gibi şen olan herifin güven özveri ve tecrübesi yetmiyor arenaya gelmeye.

Sanırım adamın verdiği 3 kupayıda gs ( süper kupa+geçen sene şampiyonluk ve bu sene şampiyonluk) aldı. Yanlışsam düzeltin
Mesaj tarihi:
http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/2012517/239429_yildirim-demiroren.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-6oDwSqK6KWU/T0tu626EzUI/AAAAAAAACo8/Ucumyu-iFXk/s1600/demir%C3%B6ren.jpg
  • Yeni Oluştur...