serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aynen süper kupa 2 tane var, herhalde direkt türkiye kupasını c/p yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 kupa sayi farkini da 2 ye bolelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 başbakanlık o bence. yanlış yazdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 souldarkorn said: hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 o değil de gökhan inler'i satıyormuş napoli. teknik direktöre gider yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 souldarkorn said: kendine kupa dupeleyen tek takim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 kazanmadan kutlamaktan iyidir asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 iste biz kutlayip sonra kazanmadigimizi anliyoruz. sizde durum daha aci, kazanma yok, kutlama var, anlamak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 basbakanlik kupasi'nda fenerbahce ondeydi bu arada, toplamda gs ustun elbette de sirf gs daha da farkli onde olsun diye istedigini cikarip istedigini dupe'lamis oldgirlz ablamiz. hatta 64-53 mus; http://www.galatasaray.org/kupalar/pages/genelkupaklasman.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 fenerbahceninki bir baska buyukluk, kupa buyuklugu degil arkadaslar. karistirmayalim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 why so serious? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 böyle aptal şeyleri lütfen burda konuşmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 fizban said: basbakanlik kupasi'nda fenerbahce ondeydi bu arada, toplamda gs ustun elbette de sirf gs daha da farkli onde olsun diye istedigini cikarip istedigini dupe'lamis oldgirlz ablamiz. hatta 64-53 mus; http://www.galatasaray.org/kupalar/pages/genelkupaklasman.php Üstüne 2 cl çeyrek Final 1 cl yarı finali var kupa olmasa da kupa kadar değerli. Sportif açıdan türkiye'nin en başarılı takımı Son 15 senedeki muhteşem performans ile açık ara GS oldu. Şunun tartışılacak bir tarafı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Ben aksini soylemiyorum ki, icerik yalan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ok benim de dediğim şey şu, yani sana karşı çıkmak için yazmadım onu, sadece fact belirttim. başarı için toplam kupa sayısına bakmak gerekmiyor. hatta yanıltıcı toplam kupa sayısı, bir sürü kıytırık kupa var.... mesela başbakanlık kupası resmen loser'ların winner'ı olmak gibi bişi hasudfhudashfa. Önemli şeylere bakmak lazım, Mesela UEFA'nın süper kupası da benim için önemli değildir. 1 maç ile alınan kupa... daha doğrusu X'in kazanını ile Y'nin kazanını karşı karşıya getiren kupaların baya dandik olduğunu düşünüyorum. Cumhurbaşkanlığı kupası da buna dahil, UEFA süper kupa da, TSL süper kupa da. önem sırası olarak gs'yi 1 numaralı takım yapan başarılar: UEFA kupası 2 CL çeyrek finali 1 CL yarı finali (baya eski diye çeyreklerin arkasında) 19 lig şampiyonluğu UEFA Süper kupası 14 Türkiye kupası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 transfer yok mu ya belhande gelmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 derbiden sonra başlar transfer fısıltıları kimin ligi nerede bitireceği belli olsun. fenerbahçe ronaldinho ile başlar haberler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ohh 3. torba resmileşmiş bugün itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 3. Torba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Cl ye 3. Torbadan mi giriyo gs? Normalde 2 deil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 4ten girdik la bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Yok üçten girdik bu sene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 braga mıyız ki 4 ten girelim şalkeyi yendik aslında 2 den girmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ha Son sıradan 3. Girmişiz sori. O değil de Dortmund 4ten girmiş lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar